aras kargo ile geliyormuş canım benimki de gelmedi ama gelen kişiler sayfasında yazmışlar sanırım bizimkiler takıldı ama bugün yarın gelir heralde
canm ben aras korgoyu aradımsordumadıma paket gozukmuo =(

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aras kargo ile geliyormuş canım benimki de gelmedi ama gelen kişiler sayfasında yazmışlar sanırım bizimkiler takıldı ama bugün yarın gelir heralde
canım sitelerine yazdım ama yorumumu silmişler çok ayıp gerçekten sadece paket gelmediğini bilgi almak istediğimi yazdım ama silmişler bilgi alırsam yazarım ben de bir arayayım aras kargoyu bakalımcanm ben aras korgoyu aradımsordumadıma paket gozukmuo =(2:
Arkadaslar ben de katilmak istiyorum ama ne yapiyorsunuz?
Ne oynuyorsunuz? Nasil oluyor?
Ne olur bana da anlatin![]()
canım ben de aradım adıma paket yokmuş koskoca doğadan firmasına hiç yakıştıramadım,sitelerine ürün gelmedi yazıp bilgi beklediğimi söyledim yorumları da siliyorlar anlaşılan kandırıldık :)) hediye yollayacağız deyip evde bekletiyorlar ortada birşey yok adımıza paket dahi yok gerçekten çok ayıp kimse katılmasın birdaha demek ki boşuna reklam yapıyorlar cevap yollarlarsa yazarım yine ama sildiklerine göre diyecek birşey yokcanm ben aras korgoyu aradımsordumadıma paket gozukmuo =(2:
bu sabah mng kargodan sms geldi ..
sanırsam dettolden kazandığımız ürünler ile ilgili annem adına gelecek,
benimkinden haber yok..:44:
bnde bugun sana soracaktım geldımı dıye
benımkınden ses yok hala
canım ben de aradım adıma paket yokmuş koskoca doğadan firmasına hiç yakıştıramadım,sitelerine ürün gelmedi yazıp bilgi beklediğimi söyledim yorumları da siliyorlar anlaşılan kandırıldık :)) hediye yollayacağız deyip evde bekletiyorlar ortada birşey yok adımıza paket dahi yok gerçekten çok ayıp kimse katılmasın birdaha demek ki boşuna reklam yapıyorlar cevap yollarlarsa yazarım yine ama sildiklerine göre diyecek birşey yok :dd çok komik gerçekten koskoca firma 2 paket çayın hesabını yapıyor