Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daybuyday'de 10 tl çeki olan kullanmadığım bir hesap var. Gerçekten alışveriş yapacak birine bu hesabı yollayabilirim.
Özel mesaj atabilirsiniz.![]()
Clubboon, gün sonuna kadar geçerli 10 TL hediye çeki tanımladı. Hesaplarınızı kontrol ediniz.
clubboon | özel alışveriş hizmetleri
clubboon nasıl kullnacağı z çekleri kullanan varmı
fikirmetrenin daydaybuyday için anketi bitmişyıkıldım
![]()
40 tl ve üzeri içinmiş...
Sayın üyelerimiz,
Oluşan karışıklıktan dolayı özür dileriz. Haksız bir durum olmaması adına yarışmaya katılan tüm üyelerimize göz maskesi hediye ediyoruz.
pr@shiseido.com.tr adresine ad, soyad, telefon, e-posta ve adres bilgilerinizi gönderebilirsiniz.
shisedio
Hürriyet Aile de 23 Mart- 20 Nisan tarihleri arasında bu ayakkabılardan her hafta en çok linki paylaşılan 10 kişiye hediye ediyor. Hem de seçtiği ayakkabıyı.
bu adrese girip bir ayakkabı beğenip formu doldurmak ve arkadaşlarınızla paylaşmak
arkadaşlar linki neden virüs diyo anlamadım bebek durmuyo yine deneyeceğim
alsancak
2. mağaza
trussardi
Chanel - Coco Mademoiselle
araştırdım tekrar kızlar doğru cevaplar bunlar
Mercedes-Benz Türkiye
‎"Hediyeli Soru" yarışmamıza katılarak Visionary Cities Takvimi kazanan Onur Can Kaya'yı tebrik ediyoruz. Takvim kazandıran yarışmamız devam ediyor. Katılmak için hemen tıklayın: Mercedes-Benz Türkiye - Hediyeli Soru | Facebook