Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Sanırım bu gece son nereden biliyorsun dersen dün gece coco cola bölümünü kaldırdılar sonra insanlar faceden bastırınca eklediler bugün 31 i ya ayın neden 30unda kapattınız diye bastırınca tekrardan açtılar.yani bu gece son kodlar arkadaşım...Bana verir misin? :1:

kırmızı kasada trendyol yok nerden alıyosunuz bu çekleri link atarmısınız benim elimde var alamıyorum acil bitmeden

coco cola kırmızı kasada maviden 5 lira indirim var ayrıntıyı okudum en fazla 2 çek birleştirebilirsiniz diyor.yani 10 lira indirim kullanabiliyoruz magazada.hiç alan oldumu:53:

brosingo.com

Brosingo 50TL MUDO Hediye Çeki kazandırıyor!
Sevgili takipçilerimiz yeni bir YARIŞMAYLA karşınızdayız.
Sayfamızı beğenin ve kendi FB sayfanızda brosingo - alışverişin rehberi adresini paylaşın.

Bu günden itibaren ilk 300 beğeni arasında bir 50 TL lik MUDO hediye çeki kazandırıyoruz.

Ayrıca ilk 5000 "Beğeni" arasında IPAD2 çekilişimiz devam ediyor! :52:

FINISH
31 Mart tarihli kampanyamızın kazanan 3 talihlisi aşağıdaki gibidir. Bizi takip etmeye devam edin!

1) Selen Alasalvaroğlu
2) Yeliz Güvenç Aydoğdu
3) Zehra Şener

bebeğime bakım

Bugün veya yarın bu test açılır herhalde..Hiç katılmayanlar katılabilir .Çünkü bir kere hediye gönderdikleri(hediye testi çözen) adrese bir daha hediye göndermiyolar..:14:

Son düzenleme:
Back
X