bende bende bendeeeeeeeeeee :))) ayyy ılk defa bişey kazandım ben yaa cok heyecanlandım ama ne kazandık biz burdan kı![]()
mp3 player facebooktan iletişim adresini msj at :) tebrikler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bende bendeeeeeeeeeee :))) ayyy ılk defa bişey kazandım ben yaa cok heyecanlandım ama ne kazandık biz burdan kı![]()
mp3 player facebooktan iletişim adresini msj at :) tebrikler
attım cnm saol sanada tebrıkler valla senden gormeseydım gıtmıstı mp3![]()
bu kadar rezillik olur kazanamamışım meğerse.. o isimler katılanların isimleriymiş, çok ayıp ama yaaa(((
ayyy saka gıbı valla rezıl oldukbende dıyorum adamlar bu kadar kısıye nasıl mp3 verıyo dıe hay YARABBIM hiç gulesım yoktu
![]()
kızlar ben kazanmışım ordan sizin sayenizde öğrendim çok teşekkür ederim bende çook uzun zamandır birşey kazanamamıştım![]()
kızlar ben kazanmışım ordan sizin sayenizde öğrendim çok teşekkür ederim bende çook uzun zamandır birşey kazanamamıştım![]()
tebrıkler cnm ne guzel gunlerde kullan
SefaMerve
‎3 kisiye Sal hediye ediyoruz.
Sefamerve yi begenmeniz ve 1 adet Sefamerve fotografini paylasmaniz yeterli. Kazananlar 1 Nisan 23:59 da sayfamizda ilan edilecektir.
tabrik ederim canım, ama çok kızdım ben birazda saydım yani onlara :) baştan söyleselerde milleti uğraştırmasalarya ayıp ettiler yani :)
hergün paylaşırım alışverişte yaparım ordan birgün çıkmadı daha bir şal :)
ayyy cnm aynı benım gıbısın valla bahtsız bedeviyiz biz.Ay bana numune urun bıle gelmıo kız bırak kazanmayı![]()
ha ha aynen valla :) eşimede telefonda müjde verdim kazandım diye, gelince dalga geçicek benimle şimdi![]()
he heee bende solıcektım valla son anda vazgectım ıyıkı dememısım yoksa hıyarım benım dıye dalga gecıcektı benle![]()