Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bu kadar rezillik olur kazanamamışım meğerse.. o isimler katılanların isimleriymiş, çok ayıp ama yaaa :((((

kızlar ben kazanmışım ordan sizin sayenizde öğrendim çok teşekkür ederim bende çook uzun zamandır birşey kazanamamıştım:52:

kızlar ben kazanmışım ordan sizin sayenizde öğrendim çok teşekkür ederim bende çook uzun zamandır birşey kazanamamıştım:52:

tabrik ederim canım, ama çok kızdım ben birazda saydım yani onlara :) baştan söyleselerde milleti uğraştırmasalarya ayıp ettiler yani :)

tebrıkler cnm ne guzel gunlerde kullan

SefaMerve
‎3 kisiye Sal hediye ediyoruz.
Sefamerve yi begenmeniz ve 1 adet Sefamerve fotografini paylasmaniz yeterli. Kazananlar 1 Nisan 23:59 da sayfamizda ilan edilecektir.

tebrıkler cnm ne guzel gunlerde kullan

SefaMerve
‎3 kisiye Sal hediye ediyoruz.
Sefamerve yi begenmeniz ve 1 adet Sefamerve fotografini paylasmaniz yeterli. Kazananlar 1 Nisan 23:59 da sayfamizda ilan edilecektir.

hergün paylaşırım alışverişte yaparım ordan birgün çıkmadı daha bir şal :)

tabrik ederim canım, ama çok kızdım ben birazda saydım yani onlara :) baştan söyleselerde milleti uğraştırmasalarya ayıp ettiler yani :)

çok haklısın biraz karışık yayınlamışlar direk isimleri söyleselerdi keşke..allah size,hepinize daha iyisini versin inşallah

avonun açıklamasına bakarmısınız buda 1 nisan şakası heralde :)
GÜNAYDINLAR YARIŞMAMIZA GÖSTERDİĞİNİZ YOĞUN İLGİDEN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜRLER. YARIŞMAMIZ BİTTİ .HİÇ KİMSE KAZANAMADI SAYFAMIZI DESTEKLEDİĞİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER.

TuAnAm BuTiK
Riakozmetik.com dan Adidas Purelightness 50 ml bayan parfüm+150ml Deodorant set Kazanan talihlimiz ''FATMA DEDELER''
kendisini tuanam butik ve riakozmetik.com olarak tebrik ediyoruz...
(iletişim bilgilerinizi riakozmetik@hotmail.com adresine gönderirseniz pazartesi günü gönderim yapılacaktır.) Ria Kozmetik

Siyah Topuk

‎50 arkadaşınızı bu albümde etiketleyin,etiketlediğiniz herhangi bir fotoğrafı sayfanızda paylaşın.Fotoğrafın altına etiketledim,paylaştım yazın 50 tl lik hediye çeki sizin olsun :)

Back
X