kızlar 10 tane civari daybuyday 10tl hediye çeki var isterseniz kullanabilirsiniz
canım warsa bende alabılırım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar 10 tane civari daybuyday 10tl hediye çeki var isterseniz kullanabilirsiniz
bencede canım ben ilk çeklerimle bornoz takımı almayı planlıyorum inşallah alırımtoplansın hepsi bi
2. adımda yüklenen çeklerle de bişeyler düşüneceğim inş bu ayda kaçırmayız bedava kargo gününü
ilk ay 26 sında 2. ay 21 inde kargo bedava idi
![]()
cnm daybuydayda kaç tane çek birleşiyor? bana şimdi 5 tane 20 tl yüklencek. toplam 100 tl ediyor. bunun hepsini birleştirip kullanabiliyormuyum.? :26:
yeni mail ile fikrimetreden 10 tl çek kazanmakşart canım o arkadaş diğer hesaplardan alıcağınıza bütün çekleri bir hesapta toplayıp kullanın dedi tabi bu arada bu çekler birleşmiyor hepsini ayrı kampanlarda kullanmak lazımyaa kızlar fikirmetre devam ediomu yeni mail alıp alsam diorum 10 tl lik çeklerden
birde burdan bi arkadaş yazmıstı yeni maile gerek yok aynı adresten alabiliosun die nasıl olcek bu
benimde aklımda bornoz takımı var 2 çekim yüklendi kaldı 3 çek şimdilik hayırlısı bakalım![]()
canım ben istediğiniz kadar çek birleştirebilirsiniz diye okudum sitesinde ama denemedim daha benimde 140 olucak ilk aşamada 2si yüklendi diğerlerinin de eli kulağındadır
bende hepsini birleştirip bornoz takımı almayı planlıyorum inşallah birleşiyordur ve alırız![]()
yeni mail ile fikrimetreden 10 tl çek kazanmakşart canım o arkadaş diğer hesaplardan alıcağınıza bütün çekleri bir hesapta toplayıp kullanın dedi tabi bu arada bu çekler birleşmiyor hepsini ayrı kampanlarda kullanmak lazım
ben biriktirmeye başladım bu arada daybuyday fikrimetre çeki![]()
yeni mail ile fikrimetreden 10 tl çek kazanmakşart canım o arkadaş diğer hesaplardan alıcağınıza bütün çekleri bir hesapta toplayıp kullanın dedi tabi bu arada bu çekler birleşmiyor hepsini ayrı kampanlarda kullanmak lazım
ben biriktirmeye başladım bu arada daybuyday fikrimetre çeki![]()
Çek kaldı mı![]()
cnm test bitti nasıl biriktiriyosun sen![]()
Kızlar fikirmetre daybuyday çeki hala veriyor şmdi denedim çek geldi oleyyyyyyyyyyyyyy
Kızlar fikirmetre daybuyday çeki hala veriyor şmdi denedim çek geldi oleyyyyyyyyyyyyyy
canım yeni üyelik yapıp mı aldın yoksa aynı hesap için tekrar alabiliomusun,ben daha önce bikaç adresten alıp kullandım,aynı adresler için tekarar alabilirmiyim