Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rexona Türkiye ‎Emine Gemici,09.03.2012 - 05.04.2012 tarihleri arasında puanlarınızı toplayıp kullanabilirsiniz.
Sevgiler
sagol haber verdigin icin bende puan biriktiriyorum gittim sirf puan yapmak icin 2 adet (burasida baska bir konu--- birisini deo digerinide roll-on aldim crystal serisi ordaki bayanada sordum roll-on stickde gecerli dedi puana kasadanda ayri ayri gecirdik ama tek sifre geldi) rexona aldim bide migrostan okadar param gitti dalgami geciyor bunlar kampanyasi hala devam etsin yarida puanlari sifirlasinlar sinir oldum406 binde puanim ayakkabiyi almam icin o sifresi gelmeyen rexona yetcekti simdi 5. nisana kadar gidip tekrarmi rexona almam lazim offf katilmicam bidaha böyle sacma sapan puanlamalara...
Günaydın herkeseeebereketli, iyi haftalaaarr
burdan kazanmışımbizden de kazananlar var ama ne kazandıkki acep :26:
KozmoTrend
Ödüllü anketimizden ödül kazananlar:
merve aydın
burcu özarı
Melis Sancaktaroğlu
nur meşe
hande saygın
Tuğba SERBEST
berna baçkır
hatice ünal
Buket ÖZKAN
çağla kılınç
nurcan karaca
hatice seda kaya
ayça oktar
Melisa Uryan
AYNUR KILIÇ
ayşe hançar
FEYZA ŞENGÜL
selma öztürk
seda güzel
ABDULLAH DEMİRCİ
AYŞE KURTAY
Semin Bayrak
Fatoş Gündüz
Gökçen Ulutaş
duygu cetemen
esma özçelik
canan candan
büşra şeker
KAMİLE OKUMUŞ
figen kavraal
En geç 4 Nisan'a kadar kazanan takipçilerimizle iletişime geçilecektir.
cnm migrostan alımda bi seferlik puan veriyolar zaten boşuna almış olursun
‎26 Mart: Yasemin D. Kılınç - Su Karaaslan - Mehmet Yaşar Göksel - Mehmet Avci - Murat Avcı - Tuba Şanal - Ömer Yıldız - Ferah Öztürk - Ecem Demirtaş - Nebiye Öztoprak - Gülçin Baş - Aşkın Sağlam - Emrah Demir - Hamarat Ablam - Caner Doğan - Beniz Akyol - Ali Ali Baral - Seda Ersin Uysal - Semiha Özaltın - Metin Yegen - Zeynep Yıldırım - Naciye Yıldırım
27 Mart: Aysun Üstünol - Omer Baglan - Snn Yil - Zehra Baral - Kader Gever - Emel Uğuş - Berksoy Tercüme - Özay Dınçel - Murat Bayat - Nergiz Destireci - Havva Can Abanoz - Meltem Günay - Melih Bkrcgl - Serpil Polat - Ünsay Yilmaz Nurcin - Yelda Köylü - Aynur Şiranun - Zeliha Pektaş - Hasan Demirci - Ismail Aksel - Seyfi Bahşi - Ezgi Kasap - Sercan Cengiz - Cansu Aktaş
28 Mart: Gönül Topaloğlu - Seher Akar - Eda K. Kuştemur - Hatice Tuz - Esra Karal - Ahmet Akman - Nefise Sarıçam - Helena Faber - NEfİse Haspalali - Orhan Barış - Arzu Altun - Hüsniye Şentürk - Sadiye Isit Tığlı - Ela Muhsine Edit - Yıldız Çalışkan - Sevim Alyat - Aysel Torlak - Emine Baral - Oğuz Yürükler - Mehmet Ekinci - Kemal Gürbüz - Onur Güner - Emine Ayşe Kaya - Mehmet Emin Gürbüz
29 Mart: Murat Çalişkan - Ayhan Yürükler - Halit Baral - Leyla Dicle - Ayça Ay - Sevim Artısın - Emine Altinişik - Nejla Kuştemur - Barış Sağlam - Murat Goren - Fatma Taştekin - Deniz Kırcı - Melek Atar - HandanEvrim Ülgen - Pınar Durak - Rabia Demir - Simge Marmarisli - Memet Flash - Fatma Yazgan - Burcu Şiranun Özdemir - Yusuf Nişancı - Selda Özgür Temiz - Nazmiye Demirtaş - Nilgün Tatla
30 Mart: Ahmet Ataş - Hilal Destireci - Emine Baral - Faysal Arslan - Mesut Tunç - Hüseyin Arslan - Fatih Öksüz - Derviş Öksüz - Mehmet Yağmur - Filiz Tutar - Talha Eren Kavun - Meryem Boynueğri - Coşkun Korkmaz - Filiz Çakır Işık - Gulsen Karahan - Pınar Inanc Atmaca - Esma Parasız - Kampanyac Alemi - Leyla Kaya - Aynur Ejder - Ender Ozkul - Özlem Tura - Zeynep Maytar - Ayşe Er
31 Mart: Suzan Gedik - Belgin Kan - Ali Baral - Izzettin Ünverdi - Izzet Baral - Yeliz Kahraman - Canan Tufanoğlu - Selma Ay - Halil Siyaher - Fatma Şamdanlı - Ercan Nacar - Yasemin Güner - Serim Boztepe - Saadet Göçmen - Zeynep Beyinli Ermis - Hatice özkan - Hasan Algun - Seher Lavin Karaaslan - Saime Kocakulak - Suzan Dongu - Aynur Seçil - Serkan Mahsun - Banu Özen - Sema Zeynep Dursun
01 Nisan: Şebboy Akkurt - Canan Yıldız - Muhammed Ali - Perihan Yetiş Erkin - Baran Emrah - Yonca Aslan - Zeynep Ece Usta - Fatih Erili - Havva Değirmenci - Uğur Ateş - Zeliha Dursun Demir - Hatice Erdem - Sinem Sönmez - Zekeriya Özdoğan - Sermin Çakır - Fikriye Çakar - Esra Boyraz - Çetin Erat - Nimet Kurşun - Benz Anna - Senem Ağırantaş - Yusuf Azılı - Celal Alkayader - Saliha Ülgü
linki alabilirmiyim kzılarrrrformaldehyde
karanfil yağı içerebilir
pişik, tahriş ve alerjiler vazelin ve formaldehit ile önlenir
organik üretimin hiçbir aşamasında ionize radyasyon bulunmaz
kızlar cevaplar ben kazandım sizde koşunnnnnnn![]()
daybyday için kime istek gönderebilirim![]()
fikir yumağının sanırım tatlı gacı