Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

günaydın herkese,

sabah sabah kargoyla uyandım. kocaman bir kutu ne olduğunu anlamadım.
Açtığımda fikrimühim danone kampanyası için bir koli.içerisine birde money club kart ta koymuşlar.

boş danino kutuları çocuklara faaliyet için karton elişi kağıdı yapıştırıcı %50 danino indirim kartları vardı.

ben maggi sanmıştım bakalım o nezaman gelecek.

günaydın herkese,

sabah sabah kargoyla uyandım. kocaman bir kutu ne olduğunu anlamadım.
Açtığımda fikrimühim danone kampanyası için bir koli.içerisine birde money club kart ta koymuşlar.

boş danino kutuları çocuklara faaliyet için karton elişi kağıdı yapıştırıcı %50 danino indirim kartları vardı.

ben maggi sanmıştım bakalım o nezaman gelecek.

su fıkrımuhım ısını ben bı turlu anlamadım bı bana bısey gelmıo o kadar ankete falan katılıom

Herkese gùnaydın cimcimem ícìn bebegime bakımdaki yarısmaya katılmıstım kazanmıs bebişim:10: cok mutlu oldum ilk defa hediye geldí :1:bebek hediyeleri ile ílgili yarısma linkleri varsa verebilirmisiniz belkí kızım yine kazanır:1:

Herkese gùnaydın cimcimem ícìn bebegime bakımdaki yarısmaya katılmıstım kazanmıs bebişim:10: cok mutlu oldum ilk defa hediye geldí :1:bebek hediyeleri ile ílgili yarısma linkleri varsa verebilirmisiniz belkí kızım yine kazanır:1:

canım son kullanma tarihine baktın mı benimki temmuz/2012 li geldi malesef kızıma yetişmiyo ben kullanıyorum o yüzden
birde dalin in face sayfasında yarışmalar düzenleniyo bende ilk hediyemi bebeğime bakımdan almıştım geçende dalinden yoğun bakım kompleksi kazandım

su fıkrımuhım ısını ben bı turlu anlamadım bı bana bısey gelmıo o kadar ankete falan katılıom

Anlamayacak birşey yok canım gönderilen anketlere katılıyorsun başka birşey yapmıyorsun.
Ama neden gelmiyor hediyelerin zaten fazla birşey gönderim olmuyor eskisi gibi.
Sadece danone geldi şimdiye kadar.geçmiş senelerde çok hediyeler geliyordu.
bazı anketlerde de sadece puan kazanıyorsun birşey göndermiyorlar belki onlardan doldurmuşsundur.

canım son kullanma tarihine baktın mı benimki temmuz/2012 li geldi malesef kızıma yetişmiyo ben kullanıyorum o yüzden
birde dalin in face sayfasında yarışmalar düzenleniyo bende ilk hediyemi bebeğime bakımdan almıştım geçende dalinden yoğun bakım kompleksi kazandım

Temmuz da son kullanma taríhi.Cimcimem mayıs sonuna dogru dogcak rabbım nasıp ederse.

Anlamayacak birşey yok canım gönderilen anketlere katılıyorsun başka birşey yapmıyorsun.
Ama neden gelmiyor hediyelerin zaten fazla birşey gönderim olmuyor eskisi gibi.
Sadece danone geldi şimdiye kadar.geçmiş senelerde çok hediyeler geliyordu.
bazı anketlerde de sadece puan kazanıyorsun birşey göndermiyorlar belki onlardan doldurmuşsundur.

canm her gelen anketı dolduruyorum valla hemde ıkı hesaptan ama tık yok bı sınema bıletı geldı oda ıstanbulmus yalan olamsın ama eve gonderı hıc almadım

Kızlar elimde ulusoyun %50 indirim sağlayan 2 tane çeki var, 15 mayısa kadar geçerli, trendyol yada markafoni hediye kuponuyla değişmek isteyen var mı?

dün fikirsensinin facebooktaki seyden kazandığım saat geldi mor renkli fena değil. beğendim.
bugünde geçen hafta kazandığım.sephoradan rujlar geldi.kpkırmızı. ben bunu nasıl kullanacam yaa.

dün fikirsensinin facebooktaki seyden kazandığım saat geldi mor renkli fena değil. beğendim.
bugünde geçen hafta kazandığım.sephoradan rujlar geldi.kpkırmızı. ben bunu nasıl kullanacam yaa.

çok açık renkte rujun varsa onunla beraber kullanabilirsin yada önce kırmızı sürüp bir kat dudağına pudra sürüp sonra açık renk sürebilirsin hem daha kalıcı olur makyözüm ben tavsiyem bu tebrik ederim seni:46:

çok açık renkte rujun varsa onunla beraber kullanabilirsin yada önce kırmızı sürüp bir kat dudağına pudra sürüp sonra açık renk sürebilirsin hem daha kalıcı olur makyözüm ben tavsiyem bu tebrik ederim seni:46:

ay bana da makyaj yapmayı öğretsene yaa :9::9::9: hiç bilgim yok ölü gibi geziom sokaklarda :1: çok da sevmiyom ama özel günlerde lazım oluo kursa mı gitsem napsam :37:

kurslara gidebilirsin canım merakın varsa çabuk öğrenirsin uzaktan öğretileyecek bişey değil ki tatlım

Kadınlar&erkekler setim yeni geldi daha. Unutmuştum yeni yarışmalarını görünce mesaj yazdım gönderdiler. Kokusu çok hoş.
Hediyesi gelen herkes güle güle kullansın. :54:

Back
X