Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

daybuday , yurtiçi kargo ile çalışıyor benim bildiğim

Diğer tüm siparişlerim yurtiçi kargoyla geldi, ben de anlam veremedim o yüzden:44:
Babamın adıyla açtığım hesaptan sipariş vermiştim, bu da babamın adıyla gelince
belki daybuday siparişimdir diye düşündüm. Başka beklediğim sipariş de yok:26:

daybuyday arasla çalışıyor kızlar

kızlarrrr netvarium.com da 1.yıla özel deni&gabi marka 1 milyon saat dağıtılıyor hem de bedava. kampanyanın bitimine 5 gün var. saatini seçiyosunuz ve sadece kargo ücreti 10 tl ödüyorsunuz kredi kartıyla hepsi bu kadarrr

Kızlar bana minimagnum yarışması anketinden 25 tl yüklü bi kart göndermişler ama onu napçaz 25 tlyi kullnıp çöpe mi atıcaz işe yaramaz mı yni anlamadım

kızlar bizim mutfağın sayfasına gidin reklam filmi izletip reklamla ilgili 5 soru soruyor. doğru cevap kadar çekiliş hakkıymış. ben 5te5 yaptım. cevaplar
1 tane şapka sayısı soruyordu: 4 yaptım.
filmin sonunda hangi çorba var dedi: ezoglin yaptım
filmin başında çorbanın yanında ne vardı dedi: pul biber dedim
çorbaların dizilişi: hatırlamıyorum. reklamda görülüyor zaten
diğer soruyu hatırlayamadım :18::18:
zaten kolay kızlar bir kere reklamı izlemek yetiyor:)

topik ne kadar sessiz :17: bugün ne yarışma var ne bişe, panasonic in cevabını bulamıom :18: 3 bölümün cevaplarını da attım tutmamış :1:

kızlar bizim mutfağın sayfasına gidin reklam filmi izletip reklamla ilgili 5 soru soruyor. doğru cevap kadar çekiliş hakkıymış. ben 5te5 yaptım. cevaplar
1 tane şapka sayısı soruyordu: 4 yaptım.
filmin sonunda hangi çorba var dedi: ezoglin yaptım
filmin başında çorbanın yanında ne vardı dedi: pul biber dedim
çorbaların dizilişi: hatırlamıyorum. reklamda görülüyor zaten
diğer soruyu hatırlayamadım :18::18:
zaten kolay kızlar bir kere reklamı izlemek yetiyor:)

Bende araştırdım
Toplam kaç tane şapka var : 4
Çorbay tadan misafir sayısı :2
Nefaset çorbayı tadınca : olmuşsun sen diyor
Şapkayı takınca: aramıza hoşgeldin diyor
Çorbaların dizilişi: mercimek-kremalı tavuk-mantar-ezogelin
Ezogelin çorbası konan tabakların rengi :beyaz
Reklam filminde dış ses :bizim mutfağın çorbaları sofraların baştacı diyor
Son sahnede çorbanın yanında bulunan kaşık : tahta kaşık
Çorba kepçe ile karıştırılıyor.Saat yönünde.
Nefasetin şapkası :beyaz puantiyeli
Reklamın başında ezogelin paketinin şekli: ucu kesik
:126::126:

Aktivite - Glam 3.Gün Şifresi: Hello Flawless Oxygen Wow içerdiği amino asitler sayesinde hücre gelişimini hızlandırır.

Ayy ilk defa hediye kazandım haberim yoktu kargo geldi:))) bebeğime bakımdan organik losyon geldiii oleyyyyy:52::52::52::52::52:

Limango onaylı 20tl var bende. trendyol 20tl ile takas isteyen varsa bana ulaşsın kızlar....

Kızlar Benefit'in 3. şifresini yazayım derken 2.yi sildim bilen varsa Allah rızası için desin takip etmesem istemem inanın yanlışlıkla sildim :(

1. YIL KUTLAMASI ♥♥♥ BU BAĞLANTIYI PROFİLİNDE PAYLAŞANLAR ARASINDA YAPILACAK ÇEKİLİŞLE 5 KİŞİYE AYAKKABI HEDİYE EDİYORUZ. ÇEKİLİŞ 19 NİSAN'DA YAPILACAKTIR.

*Bağlantı herkese açık olarak paylaşılmalıdır. Diğer paylaşımları göremediğimiz için çekilişe dahil edemiyoruz.

DİLEK'S SHOES | Facebook

Aktivite - Glam 3.Gün Şifresi: Hello Flawless Oxygen Wow içerdiği amino asitler sayesinde hücre gelişimini hızlandırır.

Kuryenet'ten gelen şey banka kartıymış yahuuuu, o kadar da heyecan yapmıştım:1::1::17:
Daybuday mail atmış 10 gün içinde gönderemedik falan diyee:19: Özür dileyene kadar 10tl
çek gönderseniz yaaa cimrilerrr:20:

Back
X