Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

günaydın arkadaşlar...bol hediyeli bir hafta olur inşallah

Facebook'ta Ödüllü Sorular | Facebook

Hobby Home Collection
Kampanyamız yeni haftasında da hız kesmeden devam ediyor. Sizde en beğendiğiniz nevresim takımına oy verip çekilişe katılın, Hobby Home Collecton’ın harika ürünlerinden kazanma şansı yakalayın…

Bitenekadar.com
Bitenekadar.com Takipçileri Kazanmaya Devam Ediyor.

3 şanslı takipçimize Kitap Görünümlü Gizli Kasa hediye ediyoruz.

Kazanmak için hemen aşağıdaki Kitap Görünümlü Gizli Kasa resmini beğen-paylaş- yorumla!
...
10 Nisan 2012 Salı saat 15:00 e kadar sende beğen-paylaş-yorumla bu fırsatı kaçırma.

Dondurmayı Seviyorum

Sen parkta hangisiyle oynarken mutluydun?

Teşekkürler kızlar. :21:
Daybuyday bedava kargo günü yapsın arttıkkk! :47:

selam kızlar :114:
kaç gündür doğru düzgün giremedim girsemde yarım yamalak baktım çıktım
sanırım bişeyde kaçırmadım kaydadeğer bişey yok gibi :50:

kılzr su markafoni cek olayını:kkk::kkk::kkk:ıanlatırmısınız is bankası kartı var bendede nası alıcam sifre:kkk:
İnternet bankacılığınıda kullanıyorsundur değilmi? evetse giriş yaptıktan snr en altta göreceksin soruyor zayten ilgilenmiyorum ve istiyorum diye iki seçenek avr sen istiyorum deyince direk şifre çıkıyor onu da markafoniden alışveriş aşamasında kopyala yapıştır yap olsun bitsin:)

4 tane markafoni iş bankası 10tl için 40tl daybuyday istiyorum arkadaşlar takas yapmak isteyen var mı?

kızlar zaten doğru düzgün 1şey yok bide papilla bitmiş dankek bitmiş veetle detol yok e katılcak bişeyde kalmamış olanda beğenmeli
:19: bi rengadan kazandım oda hala gelmedi :37:

kızlar zaten doğru düzgün 1şey yok bide papilla bitmiş dankek bitmiş veetle detol yok e katılcak bişeyde kalmamış olanda beğenmeli

bende maggiyle lipton bekliyorum :6:

Yeni Kampanya yapacaklar galiba :46::46::46:

Cillit Bang Türkiye
Haydi! Cillit Bang kampanyalarını özleyenler! Parmaklar beğen tuşuna!...

Arçelik in love serisinden beğendiğin renkte bir çamaşır makinesine sahip olmak ister misin? O zaman favori rengini seç. Vogue.com.tr'den beğendiğin ve arzu ettiğin diğer görsellerle pin'lediğin panonu Pinterest'te oluştur. Kazanırsan, seçtiğin renkte Arçelik In Love çamaşır makinesi senin olsun.
Detaylı bilgi ve yarışma koşulları için Salı gününü bekleyin. Vogue Türkiye

Veet ve dettol a ben girdim şimdi.Çekilişe katıldım.Yeni çekiliş yayında yani bitmemiş.:130::130:

markafoniden babet alcaktım kupon kodu arıyordum üstüne denk geldi iş bankasının kuponu :9:
birde başka mail açıp davet ettim ordan aldım babetimi iş bankasının 10 tl kuponunu kullandım hemde diğer hesabıma davetten ötürü 10tl çek geldi :27: zekimiyim neyim :27:

Back
X