Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar money neden hala başlamadı ya ? bir de bu burn içeceğinin 500 ml si mi var hiç görmedim ben
bu arada evimisterden 2 hafta önce alışveriş yapmıştım eksik gedik yolladılar bir sipariş için 2 kez kargo geldi hala da 2 ürün eksik, mail attım tedarik aşamasında falan dediler yani olmayan ürünü satma hakları var mı ? defalarca mail atmaktan takip etmekten bıktım şu 2parça şey de gelsin birdaha tövbe , bedava verseler almam yüz defa kargo gelip gitti yahu

Hediye paketimiz sizleri bekliyor | Facebook
Çeşit çeşit KARAAĞAÇ HELVA ürünleri ile dolu hediye paketimizi kazanmak ister misiniz? Bu kolide yok yok !!!

Görseli Beğenip '' herkese açık '' olarak paylaşan üyelerimiz arasında çekiliş yapılacaktır.

* üye sayımız 1000 olduğunda etkinlik sonlanacaktır.*

HERKESE BOL ŞANS…

Tıkla Kazan kampanyamız 10 Nisan Salı günü Facebook sayfamızda yapılacaktır.
yaziyi düzeltmisler kizlar facebookta olcakmis:))

[h=6]Papia Anket yarışmasının cevaplarını açıklıyoruz.

Papia markasının kurumsal rengi hangisidir?
Cevap: Fuşya

Papia Decor havluları süsleyen çizgi karakterler aşağıdakilerden hangisidir?
Cevap: Warner bros

Aşağıdakilerden hangisi Papia tuvalet kağıdı için söylenemez?
Cevap: Optik beyazlatıcı kullanılmaktadır

Doğru yanıtı verip, Papia’dan sürpriz hediye paketi kazanan isimler:
Muhammet Nar
Gülsen Doğan
Aylin Yılmaz
Mukadder Karasu
Yusuf Işık

Kazanan yarışmacılarımızı tebrik ediyoruz, bilgi@papia.com.tr adresine iletişim adreslerini göndermelerini rica ediyoruz.[/h]

bu arada evimisterden 2 hafta önce alışveriş yapmıştım eksik gedik yolladılar bir sipariş için 2 kez kargo geldi hala da 2 ürün eksik, mail attım tedarik aşamasında falan dediler yani olmayan ürünü satma hakları var mı ? defalarca mail atmaktan takip etmekten bıktım şu 2parça şey de gelsin birdaha tövbe , bedava verseler almam yüz defa kargo gelip gitti yahu

canım banada oldu aynısı dün kargo gelmiş eksik glmiş ödüm patladı eksik gönderdiler diye fakat göndermemişler daha ürünü tedarik edince yollıcaklarmış:31:

Back
X