Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kfc suresi bıtmemiş kızlar 20 nisan da sonmuş 2 tane kod verebılırım ısteyen olursa markafoni yada trendyol karsılıgında? Burda malesef kfc restaurant yok

bartu ve annesi canım kodlarım geldi teşekkür ederim benim kodlarda sana inşallah ulaşmıştır güle güle kullan:49:

Beren bugün zehir hafiye gibi çalışıyor :) çok teşekkür ederiz canım yoruldun bizim için bundan sonra kazandığım tüm patates kızartmaları kolalar ve pizzalar senin :)) bizim yerimize yersin

Beren bugün zehir hafiye gibi çalışıyor :) çok teşekkür ederiz canım yoruldun bizim için bundan sonra kazandığım tüm patates kızartmaları kolalar ve pizzalar senin :)) bizim yerimize yersin

sağol canım inanın tek tek amcamları halamları dolaştım kodlar için:1::1:
anneme yemek ısmarlamayı çok seviyorum onunla oturup yiyoruz teşekkür ederim ay utandım:26::26:

arkadaşım çok sağol kampanyadan haberim vardı fakat 75 tl üzerine diye ilgilenmemiştim. ama direk indirimi yapıyor. bebedordan ıslak havlu aldım 2 paket kargoyu da çeke dahil ettim. 0,88 kuruş ödedim.teşekkürler...:16:

eşimin hesabından da kod alıp yine aynı alışverişten yaptım

Ben de kodu almıştım ama 75 tl diye kullanmamıştım. teşekkür ederim bilgilendirme için. bu akşam kullanayım ben de :)

canım sana ancak akşam verebilirim kod akşamı beklermisin sana kod gönderdiğimde sende bana atarsın şimdi kodlarını atma bana sana avea kodu atarsam at karışıklık oluyor çünkü 10 15 kişiye dagıttım kafam karışmasın

Tamam berencim ama bu defa unutma beni:26:sen pm atarsın kodu

aslı ve hatice iki isimli bayan özelmesaj atmışsınız bana maalesef özel mesaj atamıyorum süre dolması lazım burdan cevap veriyorum pizza hut pizza kodu ve kfc patates kodu ile değişim yapıyorum kodları sadece bunlarla takas yapıyorum üzgünüm

aslı ve hatice iki isimli bayan özelmesaj atmışsınız bana maalesef özel mesaj atamıyorum süre dolması lazım burdan cevap veriyorum pizza hut pizza kodu ve kfc patates kodu ile değişim yapıyorum kodları sadece bunlarla takas yapıyorum üzgünüm

cnm bendede patates ve kola kodu var takas istersen mavişim saolsun ondan aldım kullanmayı düşünüodum ama takas olursa daha çok işime yarar:16:

Berencim birde pizza hut pizza kodum var onun için de varsa kod ayırır mısın akşam için.Yani toplamda kod olmuş olacak bir patetes ve pizza vereceğim sana

...üçkağıtçılara dikkat..., bedava, bedava hediye, bedava numuneler, çekiliş, çekiliş sonuçları, çekilişler, feys kampanyaları, hediye, hediye kazan, hediyeler, kampanya, kampanyalar, kazananlar, merekila çok kazanıyoooo, numuneler kampanyalar, off bana hiç bişe çıkmıyoooo, paylaşım, promosyon, promosyonlar, sonuclar, yarışma, yarışmalar

vayy etikete bakk

Son düzenleme:
...üçkağıtçılara dikkat..., bedava, bedava hediye, bedava numuneler, çekiliş, çekiliş sonuçları, çekilişler, feys kampanyaları, hediye, hediye kazan, hediyeler, kampanya, kampanyalar, kazananlar, merekila çok kazanıyoooo, numuneler kampanyalar, off bana hiç bişe çıkmıyoooo, paylaşım, promosyon, promosyonlar, sonuclar, yarışma, yarışmalar

vayy etikete bakk :27:

Canım pekı bu kampanyada sadece menu yok degıl mı yanı sans ısımı kımıne cola kımıne menumu gelıyor nasıl oluyor acaba?

yok canım durum şöyle eskiden pizza hutda bir kampanya vardı cola pizza patates dagıtıyorlardı senin bana vericeğin kod kfc nin yeni kampanyası bu yeni kampanya kodlarını istmyrm ben çünkü bendede var o kodlar:26:
kfc kampanyalarını bilmiyorum ama pizza hut böyle canım

2 Tane ayrı ayrı daybuyday'de 10 tl çek olan hesabım var. Çeklerin son kullanım tarihi 15 Nisan. Kargo bedava gününü beklemeyecek olana ve kesin alışveriş yapacak olan 2 kişiye verebilirim ayrı ayrı.

Back
X