Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yok canım durum şöyle eskiden pizza hutda bir kampanya vardı cola pizza patates dagıtıyorlardı senin bana vericeğin kod kfc nin yeni kampanyası bu yeni kampanya kodlarını istmyrm ben çünkü bendede var o kodlar:26:
kfc kampanyalarını bilmiyorum ama pizza hut böyle canım

hımmm anladım cnmm

Shiseido Türkiye
İşte kazananlarımız:

Maske:
1. Hatice Pesen Ayaz
2. Ferda Çelikbilek
3. Jelda Gabriella
4. Nurgül Adıktı
5. Mehtap Karay
6. Büşra Şeker
7. Zeynep Peker
8. Dilek Bolat
9. Srtn Arslan
10. BaHar Taşkiran
11. Nezahat Ergun
12. Deniz Anya
13. D Gamze Akncgl
14. Bahar Çakmak
15. Dilek Karaman
16. Hasan Ok
17. Doruk Ateş
18. Helena Faber
19. Hilal Karadağ
20. Özüm Berrak

Ruj:
1. Gülşen Atalay
2. Dilek Onart
3. Seher Onart
4. Mediha Orulkaya
5. Tülin Kurşun
6. Fatma Arslan
7. Yasin Yorulmaz
8. Şehri Küçükbayram
9. Gönül Hasanusta
10. Oktar Ayca

Lütfen ad, soyad, Facebook kullanıcı adı, telefon ve adres bilgilerinizi pr@shiseido.com.tr adresine gönderiniz.7

Kazanan var mı aramızdan inşallah vardır.Ben yokum

arkadaslar bende istiyorum markafoni kodu ama etrafimda hic avea hatti olan kimse yok :50::50::50:
elimde kfc kola kodundan baska kod da yok :14::14:
markafoni avea kodu olan bana markafoniden davet gondersin bende davetinizle alisveris yaparim, lutfeeeeen:40:

DETTOL faceden var arkadaşlar ilk 100e ama bilmem bitti mi ki k,şi sayısı şansınızı deneyin:46:

Baby2Go Türkiye
Her Hafta Bir Kişiye PROTON Bebek Arabası

DOĞRU CEVABI GÖNDERİN, KAZANIN!

Kullanılan sloganlar:

-Protonu kapat, katla, kaldır, her yere sığdır
-En çok satılan bebek arabası proton, 6.8 kg
-Proton kolay açılır, kolay kapanır, kolay taşınır
-Protonu ayarla, bebeğin ister sana baksın ister yola

Bol şanslar arkadaşlar

RENAZ

Canım kod gönderecektin daha gelmedi.. hesap açık kaldığından yanlışlıkla kendi kodumla senin referansından alışveriş yaptım
ne olu gönder artık kodu
Online idin özel msja da cvp bekledim yoksun ne şansım var ya 4,5 saat oldu davetten 10 TL geçti hs'da canım kod lazım bana?

Son düzenleme:
RENAZ

Canım kod gönderecektin daha gelmedi.. hesap açık kaldığından yanlışlıkla kendi kodumla senin referansından alışveriş yaptım
ne olu gönder artık kodu
Online idin özel msja da cvp bekledim yoksun ne şansım var ya 4,5 saat oldu davetten 10 TL geçti hs'da canım kod lazım bana?

özelden mesaj atamadığım için mail adresine cevap yazdım...
eşimin telefonundan attım cevap yok. kardeşimin telefonundan attım kontorlu olduğu için galiba kampanya 30 ekimde bitmiştir diyor. biir kaç arkadaşımdan mesaj bekliyorum. inan çok mahcup oldum sana da yaaa

kızlar dun kuzenım markafoni yazıp gönderdı ıletım raporu geldı ama ındırım kodu gelmedı sanırım kontoru olmadıgından acaba yukleyınce gelırmı ? Yanı ıkıncı kez mesaj atmıs olucak fakat kod almadı

Back
X