kızlar markafoni yazıp 5060 ya yolladım ama cevap gelmed nedenkibirde bu kampanya ne zaman sona erecek sadexce lcw dan mı alablrm urun?
üzülme ben de iki kez yazıp gönderdim ama hiç ses yok. :) telefonum kontörlü ondan mı acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar markafoni yazıp 5060 ya yolladım ama cevap gelmed nedenkibirde bu kampanya ne zaman sona erecek sadexce lcw dan mı alablrm urun?
beren bütün sülaleden topladın helal olsun sana heeee![]()
çok yoruldum ama tatlım ya herkesi gezdim![]()
ama çok yoruldum herkesi gezdim canım bu arada kodunu gönderiyorum![]()
Shiseido Türkiye
İşte kazananlarımız:
Maske:
1. Hatice Pesen Ayaz
2. Ferda Çelikbilek
3. Jelda Gabriella
4. Nurgül Adıktı
5. Mehtap Karay
6. Büşra Şeker
7. Zeynep Peker
8. Dilek Bolat
9. Srtn Arslan
10. BaHar Taşkiran
11. Nezahat Ergun
12. Deniz Anya
13. D Gamze Akncgl
14. Bahar Çakmak
15. Dilek Karaman
16. Hasan Ok
17. Doruk Ateş
18. Helena Faber
19. Hilal Karadağ
20. Özüm Berrak
Ruj:
1. Gülşen Atalay
2. Dilek Onart
3. Seher Onart
4. Mediha Orulkaya
5. Tülin Kurşun
6. Fatma Arslan
7. Yasin Yorulmaz
8. Şehri Küçükbayram
9. Gönül Hasanusta
10. Oktar Ayca
Lütfen ad, soyad, Facebook kullanıcı adı, telefon ve adres bilgilerinizi pr@shiseido.com.tr adresine gönderiniz.7
Kazanan var mı aramızdan inşallah vardır.Ben yokum
sevgilim benim canım özel mesaj atamyorum 10 dk bekle diyor burdan söyliyim güle güle kullan avea kodunu ben teşekkür ederim![]()
beren bu kodu girince nie geçerli bir kod giriniz diyo bi desene sendede ölemi diyo acaba![]()
beren bu kodu girince nie geçerli bir kod giriniz diyo bi desene sendede ölemi diyo acaba![]()
berencim dur dur sorun bendeymiş sonunda boşluk bırakmışım ondan kabul etmemiş çokkkkkkkkk saollllll![]()
markafoni yi msj küçük yazmak gerekiyor yazmışlar kızlar bilginize....
çekleri nasıl aldın cnmAvea çekleriyle oluşturduğum kahvaltı takımı :)
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...sim-paylasalim-yorum-yok-63.html#post24075639
önemli değil canım bende sorun olmaz
çok dürüst biriyimdir![]()
bunuda denedim ama ses yok hala. bu avea beni sevmiyo galiba. yine de teşekkürler. gitti 3 mesaj boşa :)
haklısın cnm sorun bendeydi
kız yengemin kardeşindende aldım kod gelmiş giriom giriom olmuo yanlış dio nie acaaba yaa anlamadım seninkini kopyaladım ondn boşluk olmuş onu ellerimle yazıom yine yanlış dio yaa
![]()
niyeki canım bu arada önemli değil güle güle kullan kuzum![]()
kızz sorma adama on kere aradık doğru vermemişsin die ama doğru verio şifreyi ama olmassa şifre telefona gelmezdi demi ama şifre var kullanamıoz geçerli kod yazın dio![]()