Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

9 mayısta son imiş bugün arkadaş göndermiş avea hattından 5060 a cvp ıolarak süresi gemiştir mesajı gelmiş ? ıysa 9 mayıs son imiş .bunun cevabını bilen var mı ..
nbu arada tşk ederim ....

bende bugün kullandım bitanesini arkadaşa söyledim oda msj çekti ama onada 31ekim son die msj gelmiş, bazılarına öyle oluyo neden bende anlamadım.. hatla ilgili olsa benim kullandıklarımda kamu hattıydı, arkadaşınkide kamu hattı, sorun ne anlamadım :26:

o kadar çok dillendi ki bu markafoni olayı.inşallah uyanıp iptal etmezler...:43:

o kadar çok dillendi ki bu markafoni olayı.inşallah uyanıp iptal etmezler...:43:

valla bende bundan korkuyorum elimde 1 tane daha kod var yarını bekliyorum yeni kampanyalar açılsın die ama tedirginimde aynı zamanda. iptal ederlerse hepbirlikte ayaklanırız bizde imza toplarız :9:

Avea çekleri tek kullanımlıkmış bu arada kızlarrr.
Çeklerle yapılan alışverişler iptal edilince çekler tekrar
kullanıılmıyormuşş bilginize :34:

Avea çekleri tek kullanımlıkmış bu arada kızlarrr.
Çeklerle yapılan alışverişler iptal edilince çekler tekrar
kullanıılmıyormuşş bilginize :34:

zaten kullanan olmaz öyle bir durumda zannımca zira 25 tl için 75 tl kimse harcamaz boşyere diye düşünüyorum :ssz:

bizde bundan bahsediyoruz zaten canım benim, o kural yüzünden iptal olur olursa, yoksa durup dururken ne diye iptal etsinler.

ayy neden bahsediyonuzz ne kaçırdım ..iptalmi olcakmış nasıll??? ben 9-10 tane alışveriş yapyım amaaaaa:(( nasıl olckkiii:(( hühühü..kesinmi olab,ilirmiiiiii???

kızlarrr daha önce söylendimi bilmiyorum ...malum mark...... çeki almak için bütün harfler küçük olmalıı..baş harf büyük olunca 31 ekim uyarısı veriyo ..test ettim onayladım :)

ayyyy airr ne güzel akıl etmişsin kızz..valla çok beğendim takımınıı:)) bende büssürü kıyafet çanta ayakkabı neyin aldım avea çeklerimlee..sanki hiç yok :63:

ayy neden bahsediyonuzz ne kaçırdım ..iptalmi olcakmış nasıll??? ben 9-10 tane alışveriş yapyım amaaaaa:(( nasıl olckkiii:(( hühühü..kesinmi olab,ilirmiiiiii???

Yok kızzz iptal olmuyooo aman Allah korusunnnn:1::1::1:
Kendi isteğimizle iade edersek çekleri tekrar kullanamıyoruz
onu söyledim:17:

kızlar yaa bide ben şu pizza hut kampantasını bi anlayamadım biri bana anlatsın ,1-2 örnek versin naaallııırrr???

Back
X