Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ayyyy airr ne güzel akıl etmişsin kızz..valla çok beğendim takımınıı:)) bende büssürü kıyafet çanta ayakkabı neyin aldım avea çeklerimlee..sanki hiç yok :63:

ayy gördünmü aldıklarımı canım:9: çeyiz teleşından üst bş olayını düşünemez oldum:9: kıyafet alsam bile çeyize diye :9: her şey çeyiz oldu bana bu ara:53::52: çok teşekkür ederim canım:16:

bende 6 çek kullandım duyuran arkadaş sayesinde Allah ne muradı varsa versin:16:

Kızlar hakkaten artık aynı konuyu dillendirmeyelim. Hem sayfalar dolusu aynı şeyler yazılıyor hem de faydalandığımız şeyden olma olasılığımız doluyor. Günlerdir konuşulan şeyler tekrar tekrar soruluyor. Merak edenler tekrar tekrar sormak yerine geride kalan sayfalara baksa, aynı şeyler yazılmasa artık.. Ben konuya girince yukarda "birinci okunmamış mesaja git" yazısına tıklıyorum hiç bir konuyu kaçırmıyorum, siz de öyle yapın lütfen. Çeklerle de ilgileniyorum ama artık abarttık gibi..

Avea kod haberini veren arkadaşa tekrar teşekkürler...
Kızlar sizde aldıklarınız güzel günlerde kullanın inş..

Arkadaş davetiyle gelen çekler birleşiyor mu biliyor musunuz ? Markafoni sistemi değişti ya bilemiyorum ya merak ediyorum ??

Merhaba arkadaşlar. bir promosyon da ben paylaşmak istedim:

Ayakkabıdan Giyime Mobilyadan Kozmetiğe Tüm Alışverişler için Zidaya! 'a tıklayıp üye olan herkese 50 tl hediye çeki veriyor. kupon kodu mail adresinize geliyor ve 50 tl, 25-25 olmak üzere 2 kere de kullanılabiliyor. bir de kuponu kullanabilmek için 50 tl lik alışveriş yapmak lazım. ama şöyle düşünün ki, 50 tl lik bir ürünü 25 tl ye alacaksınız. ve üstelik kargo da bedava sitede. ben de az önce üye oldum. hatta eşimi de yaptım. haberi yok henüz ama :)

Kampanya 9 Nisan - 9 Mayıs 2012 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanya kapsamında Avea müşterilerine özel markafoni.com’da 100 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli olacak 25 TL değerinde indirim kuponu verilecektir. Kampanyaya katılım ilk 15.000 kişi ile sınırlıdır. Kuponlar 22 Mayıs 2012 tarihine kadar geçerli olacaktır. Kampanyadan faydalanılabilinmesi için markafoni yazıp 5060'a sms gönderilmesi ve indirim kodu alınması gerekmektedir. markafoni.com’da ödeme işlemi sırasında “indirim kodunuz” bölümüne avantajavea şifrenizi girip, “TAMAM” tuşuna basarak indirimden yararlanabilirsiniz. İndirim kodunuz tek kullanımlıktır. Bu kampanya diğer kampanyalarla birleştirilemez. Kampanyadan her müşteri sadece 1 kez yararlanabilmektedir. Kampanya süresi ve kurgusunda meydana gelen değişiklik hakkı Avea İletişim Hizmetlerin'de saklıdır. Kampanyaya katılım mesaj ücreti katılımcılar tarafından karşılanacaktır. 5060’a gönderilen kısa mesajlar KDV ve OIV dahil 41,5 kuruş olarak ücretlendirilir. https://www.markafoni.com/account/lp/avea25/

kATLIM 41.5 KURUŞ DİYO . ESKİ PARA İLE 41, LİRA MI OLUYO BEN ANLAMADIM:26:

Kampanya 9 Nisan - 9 Mayıs 2012 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanya kapsamında Avea müşterilerine özel markafoni.com’da 100 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli olacak 25 TL değerinde indirim kuponu verilecektir. Kampanyaya katılım ilk 15.000 kişi ile sınırlıdır. Kuponlar 22 Mayıs 2012 tarihine kadar geçerli olacaktır. Kampanyadan faydalanılabilinmesi için markafoni yazıp 5060'a sms gönderilmesi ve indirim kodu alınması gerekmektedir. markafoni.com’da ödeme işlemi sırasında “indirim kodunuz” bölümüne avantajavea şifrenizi girip, “TAMAM” tuşuna basarak indirimden yararlanabilirsiniz. İndirim kodunuz tek kullanımlıktır. Bu kampanya diğer kampanyalarla birleştirilemez. Kampanyadan her müşteri sadece 1 kez yararlanabilmektedir. Kampanya süresi ve kurgusunda meydana gelen değişiklik hakkı Avea İletişim Hizmetlerin'de saklıdır. Kampanyaya katılım mesaj ücreti katılımcılar tarafından karşılanacaktır. 5060’a gönderilen kısa mesajlar KDV ve OIV dahil 41,5 kuruş olarak ücretlendirilir. https://www.markafoni.com/account/lp/avea25/

kATLIM 41.5 KURUŞ DİYO . ESKİ PARA İLE 41, LİRA MI OLUYO BEN ANLAMADIM:26:

kuruş cnm 50 krş bile değil

milupa kazananlar.haftalardır katılıyorum bi bana çıkmıyo ya:31:

Tugba Karacabey - Doğru cevap veren 50. kişi.
Özlem Tüzüner - Doğru cevap veren 100. kişi.
Mehtap Saraçoğlu - Doğru cevap veren 150. kişi.
Rukiye Karagöz Has - Doğru cevap veren 200. kişi.
Gülay Güner - İzmir Doğru cevap veren 250. kişi.

***hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar***

******g ♥ ü ♥ n ♥ a ♥ y ♥ d ♥ ı ♥ n ♥******

Ay çok teşekkür ederim kızlar ya . Güzel yazlık bir gömlek aldım.

Avea kod haberini veren arkadaşa tekrar teşekkürler...
Kızlar sizde aldıklarınız güzel günlerde kullanın inş..

Arkadaş davetiyle gelen çekler birleşiyor mu biliyor musunuz ? Markafoni sistemi değişti ya bilemiyorum ya merak ediyorum ??

birleşiyor diyor sitesinde canım benim 70 tl birikmiş:53:

kızlar artık şu çek olaylarını başka biryerde konuşsanız da kampanyalarla ilgilensek :27:

ROMAN

CUMA yarışmamız başladı! Şifre Roman de bir ürünün ayrıntılarında saklı! Şifrenin yerini bulup bize sosyalmedya@roman.com.tr den cumartesi sabahı saat 08:00 a kadar YARIŞMA başlığı ile mail olarak yollayan bir kişi Roman de kullanmak üzere 50TL lik indirim çeki kazanıyor! Unutmayın kazanmak için üyelik şart! Yarışmamızı paylaşmayı da unutmayın!

https://www.VİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜS?id=100001977172332&ref=ts#!/pages/ROMAN/127880683897438

link verdiğim zaman virüs yazısı çıkıo nedenini bilen var mı :18:

webdensiparis.com
35 dakika önce
Webdensiparis.com Takipçileri Kazanmaya Devam Ediyor.
2 şanslı takipçimize ''Quadron Cressıda C-5522 Ütü hediye ediyoruz.

Kazanmak için aşağıdaki ''Quadron Cressıda Ütü resmini beğen | |paylaş . 15 Nisan 2012 Pazar saat: 18:00 'e kadar sende beğen-paylaş bu şansı kaçırma !

Back
X