Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

carrefuly canım özel mesaj atamıyorum san aözel mesaj kutun dolu bir silermisin mesajlarını

Son düzenleme:
biz annemden de kazanamadık, falan diyince de laf söz oluyordu..sıkıntı geliyordu bazı arkadaşlara,bir koddur gidiyor

bu konuda haklısın bacım
biz bir ay içinde 2 defa demiştik laf oldu ama bu olay 1 gün içinde üst üste 4 sayfa dolusu olacak kadar söz edildi :50:
dur durak bilmeli insan tadında dozunda bırakmalı :50:

ayriyeten senin tickerfactory ni yesinler :56: 5 yaş hee maşşallah.bende görücek miyim o günleri:26:

Son düzenleme:
kızlar kargodan aradılar, paketiniz var diye adres aldılar tekrardan, maggi olabilir, maggi gelen varmı hiç

sabah sürat kargo ile annemlere gelmiş maggiler :52: sürat kargodan aradılarsa odur
banada mng mesaj göndermiş kargonuz bugün teslim edilcek diye
meraktan doğurtacak bunlar beni insan yazar şurdan gelen içinde şu olan kargonuz falan diye düşüncesiz şeyler merak ediyom ne gelicek diye yada hiç mesaj gönderip çatlatma beni dimi ama :50:

bu konuda haklısın bacım
biz bir ay içinde 2 defa demiştik laf oldu ama bu olay 1 gün içinde üst üste 4 sayfa dolusu olacak kadar söz edildi :50:
dur durak bilmeli insan tadında dozunda bırakmalı :50:

ayriyeten senin tickerfactory ni yesinler :56: 5 yaş hee maşşallah.bende görücek miyim o günleri:26:

:13:

6 yaşa 1 ay kaldı deyzesiii 1 ay..şaka maka büyüttüm :55:görürsün o günleri ,su gibi geçiyor farketmeden:34:

HC HAIR CARE | Facebook

bi de ,yarışma şeysi paylaşayım barii:52:

sabah sürat kargo ile annemlere gelmiş maggiler :52: sürat kargodan aradılarsa odur
banada mng mesaj göndermiş kargonuz bugün teslim edilcek diye
meraktan doğurtacak bunlar beni insan yazar şurdan gelen içinde şu olan kargonuz falan diye düşüncesiz şeyler merak ediyom ne gelicek diye yada hiç mesaj gönderip çatlatma beni dimi ama :50:

maggi olabilir o zamann, acaba maggi paketinde neler varr merak ettimm

$546597_2114705005197_1772873046_1003736_1825946093_n.webp maggi paketten cıkanlar, facede biri eklemiş :6:

Back
X