Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
avea çakmadan benim verdiğim kodları herkes kullandı iyi![]()
benimki duruyodu, sabahtan beri onu mu alayım bunu mu alayım, arkadaşlardan gelecek çekler de gelsin falan derken... Bu kadar yaygara yapılınca herkes saldırmıştır, düzelttiler tabii. Neyse bir sürü şey almıştım onlara sayacağım artık![]()
canım bende saydım 345Trendyol
Deniz Akkaya ile Milla by trendyol butiğimizden şık bir babet kazanmak için YARIŞMAMIZA katılın! Milla by trendyol - Deniz Akkaya butiğimizde kaç adet ürün bulunduğunu yarisma@trendyol.com'a mail atan 50. kişi görseldeki Milla by trendyol Kırmızı Babet'i kazanıyor! iyi şanslar :)
Bu post altına girilen yanıtlar değerlendirmeye alınmayacaktır! Kazananı 16.30 'da bu post altında açıklıyoruz, bizi izlemeye devam edin!
kizlar ben 345 saydim sizde ne cikti`?
güle güle kullan aramışlar mıydı canım ? hangi kargo ile geldikızlar bana biraz önce organicum güneş kremi geldi![]()
----------------------------------------------------
çünkü markafoni ile unnadonun site yapısı aynı kontrol sistemi de aynıysa vay halimize![]()
Shiseido bu sene kuruluşunun kaçıncı yılını kutluyor?
tekin acarın soruna ne cevap verdiniz kızlar
ben 30 yaptım salladım![]()
güle güle kullan aramışlar mıydı canım ? hangi kargo ile geldi
Shiseido bu sene kuruluşunun kaçıncı yılını kutluyor?
tekin acarın soruna ne cevap verdiniz kızlar
ben 30 yaptım salladım![]()
ben o yüzden ilk hemen alanlardanım snaırımbenimki duruyodu, sabahtan beri onu mu alayım bunu mu alayım, arkadaşlardan gelecek çekler de gelsin falan derken... Bu kadar yaygara yapılınca herkes saldırmıştır, düzelttiler tabii. Neyse bir sürü şey almıştım onlara sayacağım artık![]()
anlamadım ben de farkederlerse geri mi alacaklar çekleri ki :44:Bence bunu da dillendirmeyelim
Kızlar bazı konularda bazı şeyleri bilsek de susalım, yazdığımız şeyleri sadece bizim okumadığımızı unutmayalım :2:
carefully bana sorarsan şu ilk cümleni de sil canım ikinci cümleyi okuyan bizden herkes anlar ne demek istediğini![]()