Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

offf ya bende 2 kod kullandım 1 tane daha vardı sabah baktım elim gitti gtti geldi hadi dedim yarın daha güselbişiler gelir belki bekliim kullansam iidi sinir oldummmmm:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::52::52::52::52::47:

iki tanede bu elbiseden aldım annemde yengeme:52: 2 gün önce

Eklentiler

• $1712695386466_0_304x424.webp
    $1712695386466_0_304x424.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 28
selam kızlar..finishten çek gelmişti,bugün gittik gönlümüzce harcadık migrosta.ben sadece finish ürünü alınıyor sanmıştım ama öyle değilmiş bisürü gıda aldıkkk :17::56::56::16::16:

bence kampanyayı burda duyurmuyorsak kazandığımızı da söylememeliyiz diye düşünüyorum ben...

Son düzenleme:
bence kampanyayı burda duyurmuyorsak kazandığımızı da söylememeliyiz diye düşünüyorum ben...

bana söylüypsunuz galiba,ben bu kampanyayı duyurup duyurmadığımı hatırlamıyorum ama daha önce bir çok kampanya paylaştım.hatta bu sayfada sizler yokken ben vardım açıldığından beri,belki yeniler tanımaz ama eskiler bilir beni.kalp kırmaya ne gerek varçhepiniz her gün bin tane resim ekleyip her haberi veriyosunuz.sonuçta ben de gerektiği zaman kampanya duyuruyorum. ayrıca finisin kampanyasını burada duymayan 1 kişi bile yoktur aylarca sürdü.her hafta hediye dağıtıı.

bana söylüypsunuz galiba,ben bu kampanyayı duyurup duyurmadığımı hatırlamıyorum ama daha önce bir çok kampanya paylaştım.hatta bu sayfada sizler yokken ben vardım açıldığından beri,belki yeniler tanımaz ama eskiler bilir beni.kalp kırmaya ne gerek varçhepiniz her gün bin tane resim ekleyip her haberi veriyosunuz.sonuçta ben de gerektiği zaman kampanya duyuruyorum. ayrıca finisin kampanyasını burada duymayan 1 kişi bile yoktur aylarca sürdü.her hafta hediye dağıtıı.

üzerine alınmışın cnm ben sana yazmadım..saat kazandığını söyleyen arkadaşa yazdım..burda duyurulmamış o yarışma...

ayyy o çaydanlığa yetişemedim beenn:(( aslında gördüm ama ihtiyacım yok didim ..sonrada dur alıyım dedim ama geç kalmıştımm:14:içime oturdu valla...güle güle kullan arkadaşım...:21::21: bu arada benimde 1 tane kod kalmıştı elimdee..amann boşver zaten az daha olsa kuscaktım alışverişten :1::1::1::1:olma ihtimalini düşündüğümüz şeyden çok korkuyorum benn ..inşallah olmazzz:21::21::21::21:

unutmuşum kızlar kusura bakmayın 3000. kişiye verdiler o yüzden orayı takip etmekten yoruldum yarın yine yarışması var o sayfanın beğenin ayrıca ilkbahar fotograf yarışması var onada son iki gün kaldı katılın ne olur darılmayın bana çok üzülürüm :43::43::43::43:

unutmuşum kızlar kusura bakmayın 3000. kişiye verdiler o yüzden orayı takip etmekten yoruldum yarın yine yarışması var o sayfanın beğenin ayrıca ilkbahar fotograf yarışması var onada son iki gün kaldı katılın ne olur darılmayın bana çok üzülürüm :43::43::43::43:

kusura bakma arkadaşım sana denk geldi ama geçenlerde başka biri aynısını yapmıştı bişey dememiştim...sonuçta hepimiz burda paylaşım için bulunuyoruz :42::42::42:

Hangi siteden bahsediyorsun cnm ? Link verebilir misin

Back
X