Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

baada gelmiş d. biliyorumdan mail:24:

ama kullanmadım :18:ki

peki ne yapmak lazım kargocuya kimlik bilgilerimizi veriyoruz inşallah bişey çıkmaz gerçi şimdi kimlik bilgilerimizi heryerde veriyoruz hastanede hat alırken bile ben çok korkuyorum ya :43::43:

isteyene daybuyday çeki verebilirim zamanı geçecek kullanılmıyor bende arkadaşlar.

Kızlar Lipton paketim geldi..öyle numune filan değil 1000 gr lık paket 2 adet :) Sizinkilerde gelir inş..Yurtiçi ile geliyor..

valla çıldırmış gibi bugün önüme gelen kampanyaya katıldım:1: iyi hoşta sonuçlarını inş takip edebilirim daha yeniyim bi acemi şansı olsada çıksa şöle güzelinden bi kaç bişi:9:

Kızlar; Dünden beri Ne salam,ne sucuk,ne peynir ne tavuk yiyesim var Migrostan kazandığımız 175 gr yoğurtta minacık bir şey. ne olacak halimiz diye kara kara düşünüyorum.Apikoğlu sucuğunu senelerdir iyi bilindik marka diye yemiş ve çocuklarına da yedirmiş biri olarak vicdan azabı çekiyorum.

al bendende o kadar hadi kedimi eşimi anayı babayı geçdimde be vicdansız ş.sizler nasıl kıydnız ben daha 3 yaşındaki kızımada bu markayı yediriyorum hep neymiş bilindik güvenilir maarkaymış peh peh peh dicek çok şey varda adab çerçevesi dışında..............:47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

Ev Hikayesi
YENİ HEDİYE KAMPANYAMIZ: 2500 KİŞİ İÇİNDEN...
1-http://www.evhikayesi.com/yeniuye.asp
BURAYI "EKSİKSİZ" DOLDURUP ÜYE OLANLAR ARASINDAN ÇEKİLECEKTİR
2- FACEBOOK SAYFAMIZI BEĞENİN PAYLAŞIN YORUM BIRAKIN

çay kazananlar çayınızı afiyetle höpürdetin :ssz:

şu papilla da artık ne istiyeceğini bilemedi çok ilgi gördü sapıttı resimleri album olarak yok yarışma için face değil gerçek isim facesi hala resim yayınlıyoduk ama tencereli resim yayınında yazmış bişeyler :26:

arkadaşlar bana yardım edin ya finish den 50 tl çeki kazndım ismimde var ama 9 nisanda hesaplarınıza yüklenecek diyor ne hesabı ya ben bilmiyprum

Back
X