Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yaşassıııınnnnnnnnnnnn kargo bedava çekleriizi kullanabiliceezzz :) sanırım bütün hafta bedava olcakmış :)))

kızlarr yeni hesaplar olusturdum eskilerdeki kodlar silinmişş:( parmakarası terlikler ucuz onlara bakın 2 tane aldım ben bide bluz aldım 10 tl tuttu

ggünaydın kızlar anladığım kadarıyla 23 nisana kadar kargo bedava daybuyday da. hesabımda 10 tl çek var. isteyene verebilirim. isteyen msj atsın.

ya bişey beğenemedim daybuyday den :( şimdi yarınki kampanyaları bekliyim diyorum ama markafoniye dönmesin iş :9: kargo bedavayı kaldırırlarsa :(

kızlar ben daybuyday den max factor göz kalemi aldım 8.5 tl ye geldi. orjinaldir inşallah. daha önce bu siteden kozmetik alan var mı?

kizlar dün esimin adina olan maggi geldi benimkisi yoktu kargocuya sordum hani hatice .. yokmu dedim kargocu aa öyle isimde paketin üzerinde adres yazmiyordu bizde orda biraktik getirmedik dedi yarin getireyim dedi az önce geldi... gercektende adres kisminda Izmir ... mah. falan yaziyor sokakla no yok.. aklinizda bulunsun hic cekinmeyin kargocuya sorun sormasaydim belki geri gönderceklerdi...

kampanyaya katilim sartlarini cok sacma yapmaya basladilar neymis 10 kelimelik yorum yazcakmisiz

Schafer Mia 6 Parça Kepçe Takımı Hediyeli Günlük Kampanya

Mutfakların Sultanı Schafer'dan 6 Parça Kepçe Takımı Hediyeli Günlük Yapılan Kampanyamıza Katılmak İçin

-http://www.megaavm.com/'a üye olmak
-Mega AVM ürünlerine yorum yazmak
(Yazılan yorumlar 10 kelimenin üstünde olmalıdır.Her yorum 1 çekiliş hakkı demektir.)
-Kampanyamızı profilinizde paylaşmak
Yarın akşam 20:00 da son bulacak kampanyamıza tüm üyelerimizi bekleriz.

kızlar bu daybuyday da kapıda ödeme varmı yeni üye olacagım da
yeni üyelerde bedava kargodan yararlanıyormu

inş. üye olurum

Back
X