Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Mustafa Ceceli'den Özel Hediyeler

Mustafa Ceceli ile ilgili sorulan soruları yanıtla, Mustafa Ceceli’nin fularını ve imzalı son albümüne sahip olma şansını yakala.

Mustafa Ceceli’nin Süper FM dinleyicilerine özel verdiği fulara ve imzalı son albümüne sahip olmak ister misin? Bu özel hediyelere sahip olmak için yapman gereken tek şey Mustafa Ceceli ile ilgili sorulan sorulara doğru cevap vermek. Hemen yarışmaya katıl, bu fırsatı kaçırma…

Mustafa Ceceli

kızlar iyi geceler,bir konuda şikayetimi paylaşmak istedim sizinle.evimister sitesinden 3-4 tane sipariş verdim farklı tarihlerde,yalnız hiçbiri elime düzgün şekilde ulaşmadı,ne yapacağımı da şaşırdım kendimi dolandırılmış gibi hissediyorum.bu sitede reklamlarını görüp güvenip alışveriş yaptım ama mağdur edildim,böyle bir ilgisizlik olamaz parasını ödediğim şeyin peşinden koşuyorum haftalardır.nasıl bir şirket çözemedim gerçekten.açıkçası burada yukarda sürekli reklamlarını görmekten de rahatsızım çünkü düzgün çalışan bir şirket değil ,facebook sayfalarında da birsürü şikayet okudum şimdi,biraz kırgınım en azından reklam alırken güvenilir sitelerinki olsa bizim de içimiz rahat etmez mi ? site yöneticilerinden de ricada bulunacağım bu konuda lütfen mağdur olacağımız sitelerin reklamı alınırken daha dikkatli olunsun gerçekten mağdur oldum kimse ilgilenmiyor eşimle defalarca tartıştık sinirlerim çok bozuldu :((

merhaba kızlar :3::3: bugün denedim biliyorumdan iki kutu hediye aldım:nazar::3: çok şaşırdım.ablam ve ben üyeydik orkid geldi,yeni kampanyasındaki.burada böyle bi yrumunuzu görmedim.inş size de gelir.

merhaba kızlar :3::3: bugün denedim biliyorumdan iki kutu hediye aldım:nazar::3: çok şaşırdım.ablam ve ben üyeydik orkid geldi,yeni kampanyasındaki.burada böyle bi yrumunuzu görmedim.inş size de gelir.
cnm bana da bugün geldi ben yorum yazdım bile:)
hatta ben anlamadım burda sordum kimse cevap vermedi kaynadı gitti arada sonra baktım ki kargo poşetinin dışında bir kağıt kalmış ordan anladım bide bende kupon çıkmadı anlamadım

kızlar iyi geceler,bir konuda şikayetimi paylaşmak istedim sizinle.evimister sitesinden 3-4 tane sipariş verdim farklı tarihlerde,yalnız hiçbiri elime düzgün şekilde ulaşmadı,ne yapacağımı da şaşırdım kendimi dolandırılmış gibi hissediyorum.bu sitede reklamlarını görüp güvenip alışveriş yaptım ama mağdur edildim,böyle bir ilgisizlik olamaz parasını ödediğim şeyin peşinden koşuyorum haftalardır.nasıl bir şirket çözemedim gerçekten.açıkçası burada yukarda sürekli reklamlarını görmekten de rahatsızım çünkü düzgün çalışan bir şirket değil ,facebook sayfalarında da birsürü şikayet okudum şimdi,biraz kırgınım en azından reklam alırken güvenilir sitelerinki olsa bizim de içimiz rahat etmez mi ? site yöneticilerinden de ricada bulunacağım bu konuda lütfen mağdur olacağımız sitelerin reklamı alınırken daha dikkatli olunsun gerçekten mağdur oldum kimse ilgilenmiyor eşimle defalarca tartıştık sinirlerim çok bozuldu :((

bende 3 ürün aldım 1si ertesi gün diğerleride 15 gün sonra geldi facede hemen dönüş yapıyorlar ben memnun kaldım.umarım seninkilerde gelir iptalde edebilirsin..

cnm bana da bugün geldi ben yorum yazdım bile:)
hatta ben anlamadım burda sordum kimse cevap vermedi kaynadı gitti arada sonra baktım ki kargo poşetinin dışında bir kağıt kalmış ordan anladım bide bende kupon çıkmadı anlamadım

günaydınlar:7: ben de yazdım.benim kupondan haberim yok ne kuponu çıkacaktı ki,ben de yok.neyse bu da yeter bana,kutusu nasıl ama demi,:21::16:

günaydınlar:7: ben de yazdım.benim kupondan haberim yok ne kuponu çıkacaktı ki,ben de yok.neyse bu da yeter bana,kutusu nasıl ama demi,:21::16:
cnm ben de gönderdikleri kağıtta yazıyor diye fark ettim neyse görüş yazdım hediyesi ne bilmiyorum bakalım?

selam kızlar

-----------------Aşağıdaki ismlerden hangisi Üç Maymun filminin oyuncu kadrosunda yer almamaktadır?

a) Fırat Tanış

b) Hatice Aslan

c) Ahmet Rıfat Sungar

d) Yavuz Bingöl

Doğru cevaplayanlar arasında 1’inci, 5'inci, 10'uncu, 50'inci, 100'üncü, 150'nci, 200'üncü, 250'nci, 300'üncü, 400'üncü, 500’üncü, 600'üncü, 700'üncü, 800'üncü, 900'üncü, 1000’inci, 1500’üncü, 1700'ncü, 2000’inci ve 2500'üncü olan okuyucular bizden 'Üç Maymun' romanını kazanacak.

Soruyu bil kitab kazan! - Hrriyet Kltr Sanat

cevap a olacak

---------------------

İzleyici sayım 500 ü aştı! Nanay Design sayfasını beğenen herkese teşekkür ederim. Bunun şerefine küçük bir çekiliş düzenliyorum. Süpriz bir hediye, bir izleyicimin olucak.
29 Nisan 12:00' ye kadar sayfamı beğenen yeni izleyiciler de çekiliş dahil olacaktır. Bol şans diliyorum =)

Nanay | Facebook

--------------------

23 Nisan resim yarışmamız ile ilgili detaylı bilgilere facebook sayfamızı ziyaret ederek ulaşabilirsiniz. Basın Haberleri | Facebook

bahçeşehir koleji face sayfasıymış

Back
X