Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

anlamıyorum bazlarınızı..... ne kadar sabit fikirli oluyorsunuz. yok o topice uygun değil yok bu değil. çıkarın at gözlüklerinizi biraz geniş düşünün. geriye dönüp bakın sayfalara herkes aldığı üründen memnunn olup olamdığını yazmış. hangi siteyle sorun yaşadığını hangi kampanyanın yada numunenin işe yaramadığını, ürünlerinin kalitesiz olduğunu yazmış.markafoni kampanyası hala devam ediyor. kullanmaya devam edenler var. ve ben bu kampanyadan aldığım ürünler den memnuniyetimi ve şikayetlerimi dile getirdim. getirdimki kampanyadan yararlanmaya devam eden arkadaşlar seçimlerini ona göre yapsınlar. bu topic aylardır sadece kampanya linki vermek için kullanılmıyor. kampanyanın güvenirliği işleyişi hakkındada bilgiler veriliyor ve çok ta uygun bir durum. diğer topicte çek takas işlemleri yada çek veren alışveriş siteleri konuşuluyor. biraz mantıklı olun. hakkımın kötek olduğunu söyleyenerde ukalıklarıyla övünsünler.seviyenize inmeyi düşünmüyorum

Kızlar Lancome dan ruj kazanıpta ruju gönderilen varmı?Lancome a kaç defa mail attım geri dönmediler,1 hafta oldu nerdeyse

anlamıyorum bazlarınızı..... ne kadar sabit fikirli oluyorsunuz. yok o topice uygun değil yok bu değil. çıkarın at gözlüklerinizi biraz geniş düşünün. geriye dönüp bakın sayfalara herkes aldığı üründen memnunn olup olamdığını yazmış. hangi siteyle sorun yaşadığını hangi kampanyanın yada numunenin işe yaramadığını, ürünlerinin kalitesiz olduğunu yazmış.markafoni kampanyası hala devam ediyor. kullanmaya devam edenler var. ve ben bu kampanyadan aldığım ürünler den memnuniyetimi ve şikayetlerimi dile getirdim. getirdimki kampanyadan yararlanmaya devam eden arkadaşlar seçimlerini ona göre yapsınlar. bu topic aylardır sadece kampanya linki vermek için kullanılmıyor. kampanyanın güvenirliği işleyişi hakkındada bilgiler veriliyor ve çok ta uygun bir durum. diğer topicte çek takas işlemleri yada çek veren alışveriş siteleri konuşuluyor. biraz mantıklı olun. hakkımın kötek olduğunu söyleyenerde ukalıklarıyla övünsünler.seviyenize inmeyi düşünmüyorum

canım boşver ..daha doğru düzgün atasözü bile yazamayan birinden bahsediyoruz...kale almaya bile gerek yok ...bukadar katı olunmamalı ne var yani 1 kampantyayıda 1-2 msj sonra oku nooldu yani ..kaçırdınmı ..tühhh kazanmadınmıı? 2 sn sonra katıll nolcak yanii...insanız hepimiz buraya muhabbete güzel zaman geçirmeye geliyoruz birazdaa...:63::63::36::36::36:

Son düzenleme:
canım boşver ..daha doğru düzgün atasözü bile yazamayan birinden bahsediyoruz...kale almaya bile gerek yok ...bukadar katı olunmamalı ne var yani 1 kampantyayıda 1-2 msj sonra oku nooldu yani ..kaçırdınmı ..tühhh kazanmadınmıı? 2 sn sonra katıll nolcak yanii...insanız hepimiz buraya muhabbete güzel zaman geçirmeye geliyoruz birazdaa...:63::63::36::36::36:

muhtemelen durdular durdular turna olarak beni vurdular. gelen bana patlıyor giden bana patlıyor. geçendede kızdılar bana. naptım ben ya diyorum. durdum durdum sana denk geldi sana patladım diyorlar. günah keçisi oldum çıktım yani.ağlıcam valla....:D :D ufak kızgınlıklara yanlış anlaşılmalardan dolayı söylenenlere birşey demiyorum ama ukalalık yapıp itham da bulunan seviyesizlerede tahammül edemiyorum işte... :)

kızlar bana 2 gun önce böyle bir mail gelmiş.
Duracell Çocugunuzu Oyuncağından Tanır Uygulamamıza katıldıgınızdan dolayı öncelikle teşekkür ederiz.
Yapmış oldugunuz katılımda bilgilerinizde il bilginiz eksik bulunmaktadır.

Acil olarak bizlerle il bilginizi paylaşabilir misiniz?
Acaba ne olabilir, kazandım mı ki ? O da yarın açıklanıyor acaba ?:50::18::18::18:

Kızlar; Biz aldığımız ürünlerin olumlu olumsuz yanlarını buradan paylaşmalıyız ki ona göre alışveriş yapalım

Mutfak Sepeti
Bugün yarışma hediyemiz bu çok güzel ve kullanışlı Cam Buzdolabı Damacanası!

Yassı yapısı sayesinde buzdolabı kapağına rahatlıkla sığar! Cam Buzdolabı Damacanası - MUTFAK SEPETİ

Yarışmamız 14:00 - 17:30 saatleri arasında yapılacaktır! Bol şans :)
Eki Görüntüle 400327
Merhaba arkadaşlar $19076smilyherz0us.gif $19076smilyherz0us.gif $19076smilyherz0us.gif

muhtemelen durdular durdular turna olarak beni vurdular. gelen bana patlıyor giden bana patlıyor. geçendede kızdılar bana. naptım ben ya diyorum. durdum durdum sana denk geldi sana patladım diyorlar. günah keçisi oldum çıktım yani.ağlıcam valla....:D :D ufak kızgınlıklara yanlış anlaşılmalardan dolayı söylenenlere birşey demiyorum ama ukalalık yapıp itham da bulunan seviyesizlerede tahammül edemiyorum işte... :)

asıl kendileri topiği tek bir şeye indirgediler. konu başlığı senin yazdıklarına gayet uygun canım. kampanya ile ilgili tabi ki burada konuşulacak! unutanlar için hatırlatma olsun. konunun adı bu :
Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ya önceden bu topik ne güzeldi hepsi bir aradaydı çekilişler kampanyalar çekler şimdi bi diğer topiğe bakıyorum bi buraya olmuyo.diger türlü olsa keşke yine

kizlar glissleri gelen oldumu?
epey oldu adresler alinali ama gelen giden yok :5:
kazandigim tek sey yikilirim gelmesze

Arzum
Bugün başlayacak olan Annene Şiir yarışmasını kaçırmayın!Arzum'dan birbirinden güzel hediyeleri kazanma şansı yakalayın:)Bizi takipte kalın:)
$d23711ffe2757aba185f84f63afc79a5.gif

canım üzüldüm inan hissettiklerini yazmana çok özensiz olmuş arkadaşın yazdığı gerçekten

5 Kişiye 30 TL Alışveriş Çeki Hediye!

Değerli üyelerimize bilgilendirme: Gönderdiğiniz cevap mailinin ardından,facebook sayfamızdaki bu iletinin altına, cevap gönderdiğinize dair bilgilendirme yorumunuzu eklemeyi unutmayınız!

Merhaba, Fotoğraflarda yer alan ürünlere ait kategori ve ürün kodu bilgisini sırasıyla doğru cevap olarak, saat 16.00'a kadar bilgi@outletim.com'a gönderen üyelerimiz arasından yapılacak kurada, şanslı 5 Kişiye 30 TL’lik alışveriş çeki hediye ediyoruz.

Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
$ddcfc95a5fda51e0c1e5ef1d91899384.gif

Arkadaşlar burda paylaşıldımı bilmiyorum, sitede bizden arkadaşların yorumlarını gördüm çünkü... Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
İsmi bul kolyeyi kap!

Altın ve Pırlanta'nın devi Koçak Gold olarak sizler için yepyeni koleksiyonlar hazırlıyoruz. Peki yeni koleksiyonlarımıza isim vermek ister misiniz ?

Koleksiyon hem sizin bulduğunuz isimde olacak hem de size çok güzel bir kolye kazandıracak.

İsim önerinizi yorum olarak gönderin seçeceğimiz adaylar arasına girerek fotoğraftaki kolyenin sahibi olun..

bak yine karıştırdım. aslında sen bu tepkiyi çek takas bölümünde verseydin daha doğru olurdu. burası kampanyaaların paylaşıldığı bir topic. kargoların gelip gelmediği ürünlerden memnun kalınıp kalınmadığını yazmak bence bu topice çok uygun diye düşündüm. sonuç olarak tecrübeler ve referansllarla hareket ediyoruz çou zamn.
ilk diğerinde okudum sonra burdada okuyunca burda yazdım yazdıgımız yazıları 2 yerde de yazcaksak diğer topiğe bakmanın anlamı yok diye düşündüm :34:
Yapı Kredi Play
Play’li, müziğin sesini açtın mı?

En favori şarkını Number One FM’de dinleyip, üstüne Play'den cep telefonu kılıfı, t-shirt ve Number One CD’si kazanmak için sayfamızın sekme alanında yer alan “Ödüllü Soru” uygulamamızda sorulacak soruya doğru cevabı vermen yeterli!
Yapı Kredi Play - Ödüllü Soru | Facebook

Back
X