Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Tofita
Handan Tüylüoğlu, "Ben enfes yemekler hazırlamışken eşimin bu gece dışarıda yiyelim mi demesi tifitiliğin alası!" dedi ve 17. haftanın Tifitisi oldu! Haftanın Tifitisi devam ediyor! ;)

canım üzüldüm inan hissettiklerini yazmana çok özensiz olmuş arkadaşın yazdığı gerçekten

canım seninle karşılaştığım iyi oldu. bana mail adresini tekrar atarmısın seninle şu çek konusunda bişi konuşmak istiyorum. senin kullanacapın o çekin aktifleşeceği zamn mayısın ortalarında ben o vakitlerde doğum yapabilirim o yüzden sei mağdur etmek istemiyorum

PASTEL
Pastel’in her hafta yapacağı sürpriz ödüllü yarışma için Twitter sayfamızı takipte kalın! Her an karşınıza çıkabilir ;)

1) Erkek > > FAT FACE Polo Yaka T'shirt---- Ürün Kodu: 28925
2)Kadın > T'shirt > MAX&CO. T'shirt---Ürün Kodu: 28816
3) Kadın > Etek - Şort > FIX ATELIER Etek----Ürün Kodu: 28827
4) Erkek > Jean > ZARA Jean Pantolon----Ürün Kodu: 28855
5)Kadın > Elbise > FASHION TV PARIS Elbise---- Ürün Kodu: 28840

outletim cevapları kızlar
16da bitiyo mail atın

PASTEL
Pastel’in her hafta yapacağı sürpriz ödüllü yarışma için Twitter sayfamızı takipte kalın! Her an karşınıza çıkabilir ;)

[h=6]Nature's Bounty Türkiye
[/h][h=6]Ödüllü Yarışmamızın Kazananları Belli Oldu.

Aynı kaynaktan gelen oyları tespit eden güvenlik sistemimizin sonuçları incelendi ve puan revizyonları yapıldı. Bunun ardından oluşan kazanan listesi şöyle gerçekleşti:

Belgin Kan
Nil Meriç Daylan
Serdar Gülçin
Deniz Yılmaz
Ayse Yalman
Leyla Kaya
Derya Soyupak
Meryem Korkmaz
Saliha Ülgü
Gamze Demirci Çelik
Yasin Duman
Sadiye Öztoprak
Burcu Kırbaş
Merve Güzel
Esin İzci
Zuhal Bütüner
Feyza Sarı
Serkan Uğuş
Melek Atar
Sema Kırıcı

Kendilerini tebrik ediyor, yarışmamıza ilgi gösteren herkese teşekkür ediyoruz.

Kazanan arkadaşlardan sayfamızdaki mesaj tuşunu kullanarak iletişim adreslerini bekliyoruz.[/h]

Altınbaşak Neşriyat
Ödüllü sorumuz bugün saat 16:30 Altınbaşak Neşriyat'tan geliyor..

vipdükkan
Vipdükkan Yarışmaları Devam Ediyor!!! Sitemizde şuanda yayında olan “Diesel” kampanyasında Bayan T-shirt ve Bayan Pantalon kategorileri altında sırasıyla kaçar adet ürün bulunduğunu yazın. Cevabınızı yazarak yarisma@vipdukkan.com adresine gönderen 10. Ve 20. kişi fotoğrafta paylaştığımız şık gözlüğün sahibi olacak. Yarışma sonuçları 17:00’de açıklanacaktır. Bu post altında paylaşılan cevaplar kabul edilmeyecektir

Markafoniden gelen ayakkabımın bir teki 37 bir teki 38miş, geldiğinde 38i deneyip kaldırmışım bugün farkettim, faturasını da atmıştım. Hiç sorun yaşamazdım ben markafoniyle halbuki.. Mesaj attım bekliyorum :43:

Modaset
Yarışmamızın Katılım Süresi Bugün Saat 10:00'da Sona Eriyor.

Yorumlarınızı Kontrol Edin! 50 Yorumu Tamamlayan Yarışmacılarımız Çekilişe Katılmaya Hak Kazanıyor.

50 Yorumu Yazdırmış Üyelerimiz kampanya@modaset.com adresine e-mail göndermeyi unutmayınız.

Bol Şanslar.

Yapı Kredi Play
Müziğin ritmiyle, bu torpili kap Play’li!

Sayfamızın sekme alanında yer alan “Ödüllü Soru” uygulamamızdaki soruya doğru cevap verip, Play’den cep telefonu kılıfı, t-shirt ve Number One CD’si kazan, ya da akşam saatlerini bekleyip, helikopterle İstanbul turuna çıkma şansı yakala!
Seçim senin!

Nutella Kahvaltı Sofrası hazır! Tüm Nutella severleri bekliyoruz! Bize katılmak için aşağıdaki linke tıklayın!

https://www.facebook.com/nutellaturkiye/app_215877391851710

Modaset
Modaset Facebook'dan Süpriz Hediyeler Kazandırmaya Devam ediyor.

Yarışmaya Katılamadım Diye Üzülmeyin Bugün Saat 10:30'da Yeni Bir Yarışma İle Karşınızda Olacağız.

Hediye Kazanmaya Hazır mıyız ?

https://www.facebook.com/ffturkiye/app_383506001670398

F&F Türkiye
Ayakkabı kazanma şansınız sürüyor, çekiliş linkimizden yarışmaya katılmayı unutmayın !

di-8LKV.jpg

Katılım: https://www.facebook.com/aralgame/app_153284594738391

Cevap: Cristiano Ronaldo

Vileda Türkiye
Vileda severler, bu haftanın yarışması saat 14:00'da başlıyoor!! Vileda'yla hayatı kolaylaştıranlar beğensin! :)

Dondurmayı Seviyorum
Geçen haftaki Süper final sorumuzla Panda Ayıcık kazananlar belli oldu! Süper final ödüllü soru kazananları | Facebook

Ödüllü Soru
Doğru yanıtı bilen şanslı kişiler W Collection Sailing Cup'ta davetlimiz olacak!

Ödüllü Anket- Katılın Uçak Maketi Kazanın

Hep birlikte rötarların nedenini arıyoruz. ? Sizce rötarların nedeni nedir ? Bizimle paylaşın hediyeler kazanın. İlk 3 sıralamayı doğru bilen 3 kişiye uçak maketi hediye ediyoruz.

Hediyelerimiz:

AtlasJet Uçak Maketi

AnadoluJet Büyük Boy Uçak Maketi

BoraJet ATR72 Modeli

Mutfak Sepeti

Yarışmamız Başlıyor!
Yarışma hediyemiz Çay Potu Çay Potu - MUTFAK SEPETİ

Kazanmak için sayfamızı beğendikten sonra bu yazıyı beğen-paylaş-yorumla!

Dikkat! Çekiliş listesine adınızın eklenebilmesi için beğen-paylaş-yorumla üçlemesinin mutlaka tamamlanması gerekmektedir.

JAZZ PIRLANTA ‏ @JAZZPIRLANTA
jazz pırlantayı takip eden 100. ve 200. kişiye gümüş sawarovski taşlı kolye hediye edilecektir normal fiyatı 35 tl dir.

Duvar Fotoğrafları | Facebook
En Kaliteli Ürünü ,En Uygun Fiyata Sunan YETİŞEN ALIYO Siz Değerli Üyelerinin Karşısına Sürpiz Bir Kampanya İle Çıkıyor.
Tam 10 üyemizin Doğal Görüşünü Ve El işçiliği ile Evinize Şıklık Katan Hasır Kaşıklık Kazanacağı Kampanyamıza Katılmak için

-http://www.yetisenaliyo.com/tr/site/index 'a üye olmak
-Facebook duvar resimlerimizden 3 tanesini ve kampanyamızı kendi profilinizde paylaşmanız
Kampanyamız 4 mayıs günü son bulacaktır.
Tüm üyelerimize bol şans dileriz.

Tekin Acar Cosmetics
Merhaba :)
21–24 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz Mango tıkla kazan yarışmamız ile ilgili sonuçları açıklıyoruz:)

“Mango’nun yeni parfümü Lady Rebel Rock Deluxe ambalajının üzerinde bulunan logo, Lady Rebel kızının hangi yönünü temsil etmektedir?” sorusuna “Rock – Barok – Asi Prenses” doğru yanıtları ile sıralamaya giren 100ml.Mango Lady Rebel Rock Deluxe kazanan üyelerimiz;

... Gizem Tanrıkul
Nebahat çetiner
Ebru Civan Şefkat
Nebahat Ertuğ
Manolya Orkutarlar
Elvan Hatipci
Nahide Aladağlı
Mért Sever
Çağla Zengül
Fatmanur Yanık Toy olmuştur.

Sarelle
Yarışmamız başladı!
Hemen katılmak için tıklayabilirsiniz, Anneler Günü Hediyeleriniz sizleri bekliyor:)
3733
Sarelle - Zaman Tüneli | Facebook

R.O.C.S. Türkiye

Yarışmamız farklı bir şekilde devam ediyor! 'En güzel gülüşe sahip olan'ı arıyoruz! :) Siz de yarisma@dentavit.com adresine çocuğunuzun gülen bir resmini gönderin, diş fırçalarınızı mikroplardan koruyacak olan VIOlight ürünlerinden birine sahip olma fırsatını kaçırmayın! Son gün 7 Mayıs, acele edin!

https://www.facebook.com/divasdiamond çekilişle tektaş veriyooo :52: sadece beğen paylaş:52:

Bahar modası Domestos ile geldi! Hemen anketimize katıl, Markafoni'den alışveriş çeki kazanma şansı yakala!

Kadınlar Ne İster? - Bu Bahar Hijyen Moda | Facebook

Sabahın ilk ışıkları yüzünüze vursun, günün en güzel öten kuşu pencerenize konsun. Bu gunün ilk günaydını benden olsun...

Pratikev.com
Piranha PRN-206 Mikrofonlu Multimedya Kulaklık Çekilişi !

Lezzetbaşı
lezzetbaşı kazananları açıklıyor beğen kazan paylaş kazandır

Modahill
‎,,,Beğenin,Paylaşın Ftz Woman Kazak Kazanma Şansını Yakalayın,,,

Kazanan Talihli Kişi Cuma Günü Saat 17:00 Açıklanacaktır...

Yapı Kredi Play
Play’li, müziğin sesini açtın mı?

En favori şarkını Number One FM’de dinleyip, üstüne Play'den cep telefonu kılıfı, t-shirt ve Number One CD’si kazanmak için sayfamızın sekme alanında yer alan “Ödüllü Soru” uygulamamızda sorulacak soruya doğru cevabı vermen yeterli!
Yapı Kredi Play - Ödüllü Soru | Facebook

Perspective
Bugün Perspective Perşembesi! :) Gün içinde soracağımız soruya ilk doğru yanıt vereni muhteşem bir hediye bekliyor! :)

Modaset
Bugün yeni bir yarışmamız başlıyor.

Yorumları kaldırdık.

ÇAYKUR
ÇAYKUR hediyelerinden biri sizlerin olabilir...Hemen ÇAYKUR - #DemliMuhabbet | Facebook adresine tıklayın, 140 karakter ile çay keyfinizi ya da çay tutkunuzu anlatın, hediyelerden birini siz kazanın. Unutmayın, katılmak için son 5 gün!

bu topicte gereksiz neler okuduk biz ne olmuş 2 satır alışverişle ilgili sevincini paylaşmışsa onu anlamadım tepki veren arkadaşların başka şeylere sinirlenip yazdığını düşünüyorum,büyümemesi gerekir bu tarz şeylerin.çek takası ile muhabbet olmadıkça her şeyin buraya uygun olduğunu düşünüyorum aksi halde kızım hasta gelemedim, tatildeydim giremedim tarzı yazılara da tepki vermemiz gerekir ki bu hiç hoş olmaz değil mi?biraz daha anlayış lütfen..

Mutfak Sepeti
Bugün yarışma hediyemiz bu çok güzel ve kullanışlı Cam Buzdolabı Damacanası!

Yassı yapısı sayesinde buzdolabı kapağına rahatlıkla sığar! Cam Buzdolabı Damacanası - MUTFAK SEPETİ

Yarışmamız 14:00 - 17:30 saatleri arasında yapılacaktır! Bol şans :)
Eki Görüntüle 400327
Merhaba arkadaşlarEki Görüntüle 400331 Eki Görüntüle 400331 Eki Görüntüle 400331

COOK Mutfağı
‎26 Nisan – 31 Mayıs tarihleri arasında Migros’ta her 5 TL lik Cook alışverişinizle 28 muhteşem ödülden birini kazanma şansı yakalayın.
Eki Görüntüle 400332

Öncelikle bu siteden birine ilk hediyenin çıkmasından dolayı mutluyuz. Yeni anket başladı. Hediye çok güzel bir uçak maketi yine .Büyük boy ahşap ayaklı ve demirden. Mikonos bileti içinde hazırlıklar devam ediyor. Hafta başında duyurusu yapılacak. Katılacak arkadaşlara iyi şanslar dileriz.

Bu Uçağa Sahip Olmak İster misiniz ? – Ödüllü Anket

Arzum
Bugün başlayacak olan Annene Şiir yarışmasını kaçırmayın!Arzum'dan birbirinden güzel hediyeleri kazanma şansı yakalayın:)Bizi takipte kalın:)
Eki Görüntüle 400343

5 Kişiye 30 TL Alışveriş Çeki Hediye!

Değerli üyelerimize bilgilendirme: Gönderdiğiniz cevap mailinin ardından,facebook sayfamızdaki bu iletinin altına, cevap gönderdiğinize dair bilgilendirme yorumunuzu eklemeyi unutmayınız!

Merhaba, Fotoğraflarda yer alan ürünlere ait kategori ve ürün kodu bilgisini sırasıyla doğru cevap olarak, saat 16.00'a kadar bilgi@outletim.com'a gönderen üyelerimiz arasından yapılacak kurada, şanslı 5 Kişiye 30 TL’lik alışveriş çeki hediye ediyoruz.

Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
Eki Görüntüle 400348

Arkadaşlar burda paylaşıldımı bilmiyorum, sitede bizden arkadaşların yorumlarını gördüm çünkü... Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
İsmi bul kolyeyi kap!

Altın ve Pırlanta'nın devi Koçak Gold olarak sizler için yepyeni koleksiyonlar hazırlıyoruz. Peki yeni koleksiyonlarımıza isim vermek ister misiniz ?

Koleksiyon hem sizin bulduğunuz isimde olacak hem de size çok güzel bir kolye kazandıracak.

İsim önerinizi yorum olarak gönderin seçeceğimiz adaylar arasına girerek fotoğraftaki kolyenin sahibi olun..

Ajda Pekkan for Twist uygulamamız yayında! Uygulamadaki 3 soruyu da doğru yanıtlayan 10 şanslı çifte Ajda Pekkan for Thttps://www.facebook.com/twist.turkiyewist Suada konser davetiyesi hediye...! Uygulamaya tıkla, sen de şansını dene...

https://www.facebook.com/twist.turkiye
Eki Görüntüle 400363 Eki Görüntüle 400363 Eki Görüntüle 400363

Dostlarından daha çok paket almak isteyenler bu içeriği duvarında paylaşsın! Sonuçta kimin ne sürpriz yapacağı hiç belli olmaz...

https://www.facebook.com/#!/photo.p...821230509.8170.115781531796138&type=1&theater

Eki Görüntüle 400378

Tüm Pepeecilerimize merhaba,
Sayfamızda her gün büyük bir heyecan ve keyifle yaptığımız yarışmamız devam ediyor.

Sizde Pepee'nin yumuşacık Peluş toplarından kazanmak istiyorsanız;

Dergimizin içinden çıkan zincir süslemelerle ve posterle duvarında güzel bir köşe yapıp önünde güzel bir fotoğraf çek ve FACEBOOK sayfamızda paylaşın,
-Her gün en özenle hazırlanmış olanlardan bizim seçeceğimiz 2 kişiye de PEPEE PELUŞ TOP hediye.

Günün kazananları her gün saat 17:30'da sayfamızda açıklanıyor.

*Yarışmaya YURT DIŞInda yaşayan üyelerimiz katılamamaktadır.
*Sayfamızdaki binlerce Pepeeci hediye beklediği için ve de hediyelerin bir çok Pepeeci'ye ulaşması için yarışmaya bir kez katılınabilir.

Pepee Resmi Sayfası | Facebook

Eki Görüntüle 400379

https://apps.facebook.com/tikla_kazan/trt-turk
Eki Görüntüle 400380

Ugursaat.com | Facebook

Swatch bileklik kazanabilirsin tek yapman gereken bu resmin altına "BEĞENDİM PAYLAŞTIM" demen...BEĞEN, PAYLAŞ, KAZAN!

Duvarında paylaş arkadaşlarında hediye kazanma şansını yakalasın!

Yapılan çekilişte 1 bayan takipçimize Swatch top bileklik ve 1 erkek takipçimize Swatch kelepçe bileklik hediyemiz var!

Eki Görüntüle 400388
Philips Türkiye
Hayatımızın ışığı çocuklar resimleriyle yarışıyor!
4-12 yaş arasındaki "küçük Rembrandt"lar ışık ve hayatı yorumladıkları resimleriyle yarışıyor, Sakıp Sabancı Resim Atölyesi'ne katılma ve Philips'ten hediyeler kazanma şansı yakalıyor! Katılmak için tıklayın: Facebook'ta Küçük Rembrandt'lar | Facebook

Eki Görüntüle 400389
HRS Türkiye
ÇEKİLİŞ:
Dedeman Antalya Oteli’nde bedava konaklama kazanın!

*** Dedeman Antalya Hotel & Convention Center, HRS müşterilerine hangi ücretsiz hizmetleri sunuyor? ***

Cevabı HRS sitesinde: HRS

Cevabı 1 Mayıs tarihi saat 18’e kadar otelportali@hrs.com adresine gönderin ve çekilişe katılarak Dedeman Antalya Oteli’nde 2 kişilik, kahvaltı dahil, 2 gece konaklama kazanın.

Kazanan talihli, 02.05.2012 tarihinde HRS Facebook sayfasında açıklanacaktır.

HRS Türkiye - İnternet Sitesi - Cologne, Germany | Facebook
Eki Görüntüle 400390

Royal Canin Türkiye
Haftanın ırkı kampanyası, dünyanın en popüler minyatür köpeği #YorkshireTerrier ile devam ediyor!

Bizi takip edin, #YorkshireTerrier’lere özel ödüllü yarışmamızı kaçırmayın!
https://twitter.com/#!/RoyalCaninTR

VERO MODA TÜRKİYE
Vero Moda Cevahir mağazamızın tatilcisi Zeynep İkili! Kendisini tebrik ediyoruz! Bol Güneşli ve Neşeli tatiller :)

Alacaknevar
Yarışma zamanı...

Aşağıdaki resmi beğenip, paylaşanlar arasından 1 kişi "Aydınlatmalı Alarmlı Masa Saati - Termometre" kazanıyor!

Yarışma süresi 27.04.2012 Cuma saat 18:00'a kadardır.

Mutfak Sepeti
Yarışmamız Başlıyor! (26.04.2012)
Yarışma hediyemiz Cam Buzdolabı Damacanası Cam Buzdolabı Damacanası - MUTFAK SEPETİ

Kazanmak için sayfamızı beğendikten sonra bu yazıyı beğen-paylaş-yorumla!

Dikkat! Çekiliş listesine adınızın eklenebilmesi için beğen-paylaş-yorumla üçlemesinin mutlaka tamamlanması gerekmektedir.

Kitap Aşkı
Yarın 27 Nisan Cuma Saat: 21.00!!! NEMESİS KİTAP YARIŞMA GÜNÜ!!!

2 KİŞİYE "BEYAZ GARDENYA" ve 1 KİŞİYE "DELİ DOLU BİR YAZ" romanlarını kazanma şansı...

Sorular gerçekten ama gerçektennnn çok basit ve eğlenceli :))

TÜM KİTAP AŞIKLARINI YARIŞMAMIZA BEKLİYORUZ :) ŞİMDİDEN HERKESE BOL ŞANS! :)

Değerli üyelerimize bilgilendirme: Gönderdiğiniz cevap mailinin ardından,facebook sayfamızdaki bu iletinin altına, cevap gönderdiğinize dair bilgilendirme yorumunuzu eklemeyi unutmayınız!

Merhaba, Fotoğraflarda yer alan ürünlere ait kategori ve ürün kodu bilgisini sırasıyla doğru cevap olarak, saat 16.00'a kadar bilgi@outletim.com'a gönderen üyelerimiz arasından yapılacak kurada, şanslı 5 Kişiye 30 TL’lik alışveriş çeki hediye ediyoruz.

Bol Şanslar

outletim

Memorial Sağlık Grubu
Yeni haftanın sorusu yayında!
"Sağlıklı Yaşam" bilgi yarışmasına katıl, sağlıklı yaşamla ilgili soruları doğru yanıtla ve birbirinden güzel hediyeler kazanma fırsatı yakala…

Yarışmaya katılmak için tıklayın
https://www.facebook.com/MemorialSG?sk=app_116732075087321

Filli Boya
“Hayattan rengi alın, geri neyi kalır ki?” melodisi sana iPhone 4S kazandırsın ister misin? Hemen tıkla;
Filli Boya - Şimdi Sahne Senin | Facebook

Bakış Kapak
Yarışmamıza katılımda son günler yaklaşıyor! Geç kalmadan siz de fotoğrafınızı ekleyin. Bakış Kapak - Benim Mutfağım | Facebook

Yuztık
PIRANHA QUINN ULTRA 4 GB DİJİTAL MP3 ÇALAR kazanan talihli kullanıcımızın adı Nur Soylu. Kullanıcımızı tebrik ederiz.
PHILIPS PROFESYONEL KULAKLIK kazanmak için 40 saniyenizi ayırın, hediyeyi siz kazanın.
http://www.VİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜS/
Yüz Tık'la Kazan!

mahmure.com
Bu rengarenk saatlerden birini kazanmak istemez misiniz?
Hadi o zaman yarışmamıza katılın :)
GiysemMi ile Fullspot kazanma şansı! | 1 | Aksesuar Dosyası | Mahmure.com

PASTEL

PASTEL

Altınbaşak Neşriyat
Ödüllü sorumuz bugün saat 16:30 Altınbaşak Neşriyat'tan geliyor..

vipdükkan
Vipdükkan Yarışmaları Devam Ediyor!!! Sitemizde şuanda yayında olan “Diesel” kampanyasında Bayan T-shirt ve Bayan Pantalon kategorileri altında sırasıyla kaçar adet ürün bulunduğunu yazın. Cevabınızı yazarak yarisma@vipdukkan.com adresine gönderen 10. Ve 20. kişi fotoğrafta paylaştığımız şık gözlüğün sahibi olacak. Yarışma sonuçları 17:00’de açıklanacaktır. Bu post altında paylaşılan cevaplar kabul edilmeyecektir

:32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:

arkadaşlar limango box da 3 adet kargo bedava ve bir kaç ürün 20 tl. bu üründdden alan oldumu hiç. 40 tl alışveiş çekim var ne asam bilemedimn :(

Markafoniden gelen ayakkabımın bir teki 37 bir teki 38miş, geldiğinde 38i deneyip kaldırmışım bugün farkettim, faturasını da atmıştım. Hiç sorun yaşamazdım ben markafoniyle halbuki.. Mesaj attım bekliyorum :43:

ayy harbiden kötü olmuş yaaa..inşallah iyi bi sonuçla dönerler:26::26: arasamıydın acabaa.??

https://www.facebook.com/MemorialSG?sk=app_116732075087321
ne yaptınız kızlar buna ya

Back
X