Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

sanırım meraklie arkadasımızın siniri bozuktu yoksa hiçte abartılacak bişi yok ortada renaz arkadas özür bile dilemiş bence şimdi özür sırası meraklie de bi özür borcu var cok fevri bi davranıs

kimseye cevap veripte topiği daha fazla uzatmak istemiyordum ama senin yazından sonra fikrim değişti.
hayır sinirim bozuk değildi ve RENAZ da bilir ki aramızda daha öncesinden bir mesele yok.
defalarca tekrarlanmasına rağmen çek takas yada alışveriş siteleri konuları alınan satılan şeyler burda paylaşılıyor.Sadece renaz değil başka arkadaşlar da yapıyor.
Serenemis de dile geitrmiş madem burda paylaşılmaya devam edilcek o topiğin açılma amacı yok o zaman.
ukalalık denilmiş kendi fikri bişey diyemicem.Öyle düşünebilir yinede saygı duyuyorum düşüncesine...

Cillit Bang Türkiye

Yeni bir kampanya, yeni bir oyun, Cillit Bang yine facebook klasikleri arasına girecek bir uygulama ile çok yakında karşınızda!

yarışma geliyoooo :52:

Dostlarından daha çok paket almak isteyenler bu içeriği duvarında paylaşsın! Sonuçta kimin ne sürpriz yapacağı hiç belli olmaz.
demiş ARAS KARGO
millet beğenmiş paylaşmış bişey vericekler galiba
https://www.facebook.com/araskargo

Prima ücrets,z ilk hediyem paketi dağıtıyor.Ama sadece hamilelere
dağıtım noktalarını açıklamış almak isteyenler için yazıyorum

■CARREFOUR ICERENKOY HALBINASI YANI ESKI GENETO ARSASI ICERENKOY IST.ANADOLU
■CARREFOUR HARAMIDERE BEYLIKDUZU LONDRA ASFALTI MEVKII YAKUPLUKOYU 34900 BUYUKCEKMECE IST.AVRUPA
■CARREFOUR ADANA 100 YIL MAH. 100 EVLER MEVKII SEYHAN ADANA
■CARREFOUR MERSIN ISMET INONU BULVARI LIMONLUK MAH. 36 CAD. MERSİN
■CARREFOUR IZMIT ESKIBAS ISKELE YOLU ESKI OTOGAR ARKASI KOCAELI IZMIT
■CARREFOUR UMRANIYE INKILAP MAH. CEZAEVI YOLU KUCUKSU UMRANIYE IST.ANADOLU
■CARREFOUR IZMIR CIHANDUDAYEV BULVARI SEMIKLER MAH. EGS PARK KARSISI MAVISEHIR EGE BÖLGESİ
■CARREFOUR ISTINYE ESKI KAVEL KABLO FAB.ISTINYE MAH. CAYIR CAD. NO:1 ISTINYE SARIYER IST.AVRUPA
■CARREFOUR BURSA_2 IZMIR YOLU ORHANELI KAVSAGI ODUNLUK MAH. BURSA
■CARREFOUR MALTEPE MERKEZ ESKI EMINTAS FAB. FEYZULLAH MAH. KARATEPE MEVKII KADIKOY PENDIK MINIBUS YOLU MALTEPE IST.ANADOLU
■CARREFOUR ANKARA BATIKENT GIRISI ISTANBUL YOLU 21 KM BATIKENT ANKARA
■CARREFOUR ACIBADEM IBRAHIMAGA MAH DINLENC SOK. NO : 18 KADIKOY IST.ANADOLU
■CARREFOUR BAYRAMPASA FERHATPASA CIFTLIGI ALTINTEPSI MAH. ESENLER OTOGAR YANI BAYRAMPASA IST.AVRUPA
■CARREFOUR MALTEPE PARK CEVIZLI MAH TUGAY YOLU CAD NO:73 MALTEPE IST.ANADOLU
■CARREFOUR ESKISEHIR NEO ALISVERIS MERKEZI CAMLICA MAH. DILRUBA SK. ESKİŞEHİR
■CARREFOUR CELEPCIOGLU TEPEBASI MAH. ESKISEHIR YOLU ODTU KAVSAGI CEPA AVM ANKARA
■CARREFOUR DENIZLI TERASPARK AVM YENISEHIR MAH. 55. SOKAK NO:1 ARMUTLU MEVKII EGE BÖLGESİ
■CARREFOUR ADAPAZARI ERENLER MAH. YENI SAKARYA CAD. NO:244 ADAPAZARI
■CARREFOUR SEFAKOY TEVFIKBEY MAH. HALKALI CAD. NO:132 SEFAKOY IST.AVRUPA
■CARREFOUR TEKIRDAG AVM AYDOGDU MAH. HUKUMET CAD. NO:304 TEKİRDAĞ
■CARREFOUR PENDIK NEOMARIN AVM NEOMARIN AVM TERSANE KAVSAGI KEMIKLIDERE MEVKII MALAZLAR KIBRIT FABRIKASI KARSISI 34890 PENDIK IST.ANADOLU
■CARREFOUR BAHCELIEVLER ADNAN KAHVECI BLV. E-5 YOLU YANI BAHCELIEVLER IST.AVRUPA
■CARREFOUR EDIP IPLIK 212 AVM.MAHMUTBEY MERKEZ MAH.TAS OCAGI CAD.NO:5 BAGCILAR IST.AVRUPA
■CARREFOUR ERZURUM MEHMET AKIF ERSOY MAH.YAVUZ SELIM BLV.SOLAKZADE CAMI YANI NO:43 ERZURUM
■CARREFOUR BURSA MAYA YenI TermInal OtobUs GIrISI Kapısı Yanı BURSA CARREFOUR AVCILAR PELIKAN MALL AVM. E-5 UZERI AVCILAR IST.AVRUPA
■CARREFOUR MERTER MARMARA FORUM AVM.OSMANIYE MAH.EKREM KURT BULV.E5 YOLU UZERI BAKIRKOY MARMARA BÖLGESİ

E-Bebek Teslim Noktaları
■Antalya
■Gaziantep
■Bursa
■İzmir
■Gebze
■Kızıltoprak - istanbul
■Maslak – İstanbul
■Bayrampaşa – İstanbul
■Torium – İstanbul
■Viaport – İstanbul
■Palladium – İstanbul
■Upcity – İstanbul
■Buyaka - İstanbul
■Çamlıca – İstanbul
■Balıkesir
■Adana
■Trump – İstanbul

Eko Halı
Geleneksel Cuma günü yarışması yarın itibari ile başlıyor.

Her Cuma günü 24:00'e kadar sayfamıza uğrayın, sorulan 3 soruyu eksiksiz yanıtlayarak hediye kazanan 3 kişiden biri olma fırsatını yakalayın.

Yarın ki hediyemiz Pembe Fiyonklu Uğur Böceği halısı.

Eko Halı | Facebook

kimseye cevap veripte topiği daha fazla uzatmak istemiyordum ama senin yazından sonra fikrim değişti.
hayır sinirim bozuk değildi ve RENAZ da bilir ki aramızda daha öncesinden bir mesele yok.
defalarca tekrarlanmasına rağmen çek takas yada alışveriş siteleri konuları alınan satılan şeyler burda paylaşılıyor.Sadece renaz değil başka arkadaşlar da yapıyor.
Serenemis de dile geitrmiş madem burda paylaşılmaya devam edilcek o topiğin açılma amacı yok o zaman.
ukalalık denilmiş kendi fikri bişey diyemicem.Öyle düşünebilir yinede saygı duyuyorum düşüncesine...

son mesele çek takası değil kampanyalarla ilgili fikirlerin bu topikte yazılıp yazılmayacağı idi zaten!

kilo problemi olanlar katılabilir

Misutgaru | Facebook Paylaş Kazan! Her Hafta Paylaşan 1 Kişi Misutgaru Kazanıyor! Hemen Paylaş Sende Kazan! Kilolarından Kurtul! Kazananlar burada Her Pazar açıklanacaktır

sadece çek takası yazmadım ki zaten dikkatli okurmusun

evet alışveriş siteleri konuları yazmışsın kampanyalar değil canım sen dikkatli oku istersen. bu topiğin başlığında var yani kampanyalar tabi ki yazılacak ister alışveriş sitesi olsun ister başka bir şey kampanya kampanyadır

merekila tamamda kız özür dilio yanlıs yerde paylastım die sen üstüne yazıosun o kelimeleri haklı degilsin kusura bakma

hahahahaha :1: ucuza kullanılmış don satan bi site vardı :1: nede olsa kampanya
linkini bulursam onuda ekleyeyim

Back
X