Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Gondol
Bugün Bol Bol Gondol Yarışma günü!

Saat 15.00’da Twitter'dan soracağımız soruya #bolbolgondol etiketiyle doğru cevabı siz verin, Gondol'un sürpriz hediyesini siz kapın! Gondol'u Twitter'dan takip etmeyi de unutmayın! :)

https://twitter.com/#!/GondolPlastic

Yetişen Alıyo

En Kaliteli Ürünü ,En Uygun Fiyata Sunan YETİŞEN ALIYO Siz Değerli Üyelerinin Karşısına Sürpiz Bir Kampanya İle Çıkıyor.
Tam 10 üyemizin Doğal Görüşünü Ve El işçiliği ile Evinize Şıklık Katan Hasır Kaşıklık Kazanacağı Kampanyamıza Katılmak için

-http://www.yetisenaliyo.com/tr/site/index 'a üye olmak
-Facebook duvar resimlerimizden 3 tanesini ve kampanyamızı kendi profilinizde paylaşmanız
Kampanyamız 4 mayıs günü son bulacaktır.
Tüm üyelerimize bol şans dileriz.

Vileda Türkiye
‘Vileda Gücü Ayaklarınızın Ucunda’ yarışmamız devam ediyor! Hayatını kolaylaştırmak için Vileda Türkiye | Facebook 'ya tıkla, cümledeki boşluğu doldur, 3 Vileda EasyWring&Clean Pedallı Temizlik Seti ve 10 Vileda hediye paketinden birini kazanma şansını yakala!

Coco Pops Anneleri
Çocuklarınız oyuncakyakala.cocopops.com.tr adresinde “Oyuncak Topla” oyununu oynarken, Toyzz Shop’tan alacağınız oyuncaklarla onları sevindirmeye ne dersiniz? Unutmayın, Coco Pops paketlerinde Toyzz Shop’larda kullanabileceğiniz 5 TL değerinde indirim çeki var.

Akbank Çekiliş Sonuçları

Çift kişilik Rusya&İskandinavya Cruise Tatili Kazanan Asil Talihliler
İPEK AKÜNSOY - ANKARA
MURAT GENÇBAY - İSTANBUL
OGÜN ÇINAR - TEKİRDAĞ
SEDAT ÇOLAK - SAKARYA
YALÇIN BAYER - DENİZLİ

Yedek Talihliler
AHMET ARSALN - GÜMÜŞHANE # 3 .YEDEK
BURHAN KILIÇ - SİVAS # 5 .YEDEK
EVREN YILMAZ - MALATYA # 10 .YEDEK
HÜSEYİN ARAS - UŞAK # 9 .YEDEK
MUSA DAĞ - İSTANBUL # 1 .YEDEK
RECEP MELİH AKMAZ - ZONGULDAK # 6 .YEDEK
SEYİT AHMET ÇOTUR - KONYA # 8 .YEDEK
SÜLEYMAN KÜRKÜ - DİYARBAKIR # 4 .YEDEK
UĞUR YETİŞTİREN - İSTANBUL # 2 .YEDEK
YUNUS SAMUR - KOCAELİ # 7 .YEDEK

:19::19::19::19::19::19::19::19::19:

Kızlar daybuyday sıtesınde gecen gun kargo bedavayken çanta almıstım fıyatı 10.90 benım 10 tl cekım oldugu ıcın 90.kurus gectı ama sımdı urun elıme geldı faturasında genel toplam 10.90 dıyor netden hesabımdan bakıyorum genel toplam 90 kurus benım kartımdan ne kadar gecmıstır? Ben cekımı kullanmama ragmen nasıl 10.90 olur?

Kızlar daybuyday sıtesınde gecen gun kargo bedavayken çanta almıstım fıyatı 10.90 benım 10 tl cekım oldugu ıcın 90.kurus gectı ama sımdı urun elıme geldı faturasında genel toplam 10.90 dıyor netden hesabımdan bakıyorum genel toplam 90 kurus benım kartımdan ne kadar gecmıstır? Ben cekımı kullanmama ragmen nasıl 10.90 olur?

bende kargo bedava gününde yeğenime oyuncak aldım 10tl lik çekle
-10 tl yazması lazım faturada yoksa kartından 10.90 cekmişler demektir

Faturayı ürünün fiyatından kesip gönderiyorlar . Sorun yok yani .

canım orda normal ürün bilgisi yazıyolar ben baktım hesabımdan düşen 90kr .. merak etme..

Son düzenleme:
kızlar ya bir kampanya hakkında bişi sormak istiyorum ama topice uygunmu bilemedim....
uygun değilse lütfen mazur görün .

limango da limangobox paketi var. bu paketten alan oldumu hiç....?

Back
X