Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Bizden zarigan var , kazananları tebrik ederim. Ben yokum maalesef :(

Değerli yarışmacılarımız, sorumuzun doğru yanıtı olan "Yeşil" cevabını #bolbolgondol etiketiyle Twitter'a yazarak bizden "Bella Mini Kase Seti (0,50 lt)" kazanan Bol Bol Gondol yarışmamızın bu haftaki kazananları;

1. @sinsirella21
10. @zarigan77
20. @leyle2011
30. @ozdemir_seyma74
40. @thisismylife_89
50. @manifaturaciyim
60. @ozlembal01
70. @SemihKampanya
80. @sfyflz
90. @jloveangel

Kazanan kişileri tebrik eder, hediyelerini alabilmeleri için iletişim bilgilerini (Ad, soyad, adres ve telefon) gondolplastic@gmail.com adresine göndermelerini rica ederiz. İlginiz için tekrar teşekkürler :)

Bizden zarigan var , kazananları tebrik ederim. Ben yokum maalesef :(

Değerli yarışmacılarımız, sorumuzun doğru yanıtı olan "Yeşil" cevabını #bolbolgondol etiketiyle Twitter'a yazarak bizden "Bella Mini Kase Seti (0,50 lt)" kazanan Bol Bol Gondol yarışmamızın bu haftaki kazananları;

1. @sinsirella21
10. @zarigan77
20. @leyle2011
30. @ozdemir_seyma74
40. @thisismylife_89
50. @manifaturaciyim
60. @ozlembal01
70. @SemihKampanya
80. @sfyflz
90. @jloveangel

Kazanan kişileri tebrik eder, hediyelerini alabilmeleri için iletişim bilgilerini (Ad, soyad, adres ve telefon) gondolplastic@gmail.com adresine göndermelerini rica ederiz. İlginiz için tekrar teşekkürler :)

King Ev Aletleri
Arkadaşlarrr,

Yarışmamız sona ermiştir. Jurimiz gelen cevaplarınızdan seçimlerini yaparak 3 kişiyi sırasıyla saat 17:30'da sayfamızdan duyuracaktır!

Katılımlarınız için çok teşekkür ederiz. :)

kadınlar ne ısterdekı cekın saatı kacta kızlar ?
bende 00.15 te kazandım

çek var hiçbirey beğenemiyorum, çek yok herçey gözüme güzel geliyor..... ne tuhaf bir varlığım bn :)

bende bugün hiç bişey beğenemedim ,bende 2 tane var .birinide arkadaşım yolladı . 25.05 e kadar kullanılıyomuş .ozamana kadar gelir adam gibi bişeyler heralde.

Vileda Türkiye
‎'Vileda Gücü Ayaklarınızın Ucunda' yarışmamızın ikinci haftası sona erdi Vileda severler! Müthiş ilginiz için teşekkür ederiz. İkinci haftanın kazananlarını Pazar günü sayfamızdan açıklayacağız. Haftaya, yeni yarışmamızla yine hayatınızı kolaylaştırmaya devam edeceğiz. Herkese tertemiz ve mutlu bir hafta sonu dileriz.

Yeşil GYO
İki resim arasında en çok farkı bulan 3 kişiye iki kişilik sinema bileti hediye!

Kitap Dünyası
KİTAP AŞKI SAYFASIN DA , BU AKŞAM GERÇEKLEŞECEK OLAN YARIŞMAYI KAÇIRMAYINIZ ,PİŞMAN OLMAYINIZ .(D*H)

kızlar 6 mayısta ankara da anadolu ateşinin küçük dansçıları kıvılcımın gösterisine gitmek isteyen yok muuuuuuuuuuu?

Pazartesi günü başlayacak olan yarışmamızın detayları biraz sonra sayfamızda yer alacak. Ama daha önce hediyelerimizin ne olduğunu söyleyelim ki sizi e daha fazla merakta bırakmayalım. 5 kişiye Alman Markası Severin'in Dondurma Yapma Makinası hediye gidecek. Artık evinizde çocuklarınıza ve kendinize taze süt ile katkısız dondurmalar hazırlayabileceksiniz.

Bübchen Türkiye | Facebook

unutmayın kızlar bunu:10:

Dünyagöz Hastanesi
Yarın saat 12:00'da başlayacak büyük haftasonu kampanyamızı kaçırmayın! Gözünüz Twitter'da @dunya_goz'de olsun.

Back
X