Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

üşenip tek hesapla katılınca bizim anamız,babamız,bacımızda yok sağlık olsun :9:

dettolden eşim kazanmış.Çok istemiştim çokta gerekli bişeydi iyi oldu :52:

üşenip tek hesapla katılınca bizim anamız,babamız,bacımızda yok sağlık olsun :9:

böyle yok 100 kişiye yok 40 kişiye hediye verilen çekilişler olunca emmimin torununun hısımlarının bacılarının adına bile katılıyorum ben :1:
üstelik bide zaman uzundu
aklında bulunsun hergün bir hesaptan bile katılsan olur şans belki çıkar

Blog çekilişlerini burada duyurmak yasak.

Modahill
Bu Hafta Beğen,Paylaş Kampanyamızda Talihli 2 KİŞİYE Pieces Şal Hediye Ediyoruz... !

Beğen,Paylaş Sende Kazan !

ModaHill Modanın ve Alışverişin Doruk Noktası...

Pardon, bilmiyordum..Cekilisler basligini görünce direk girip yazmistim. Kaldirabilirsiniz.

Organicum'dan 50 Kişiye Hediye Var
Organicum
Baharı ışıl ışıl, bakımlı ve sağlıklı saçlar ile karşılamak için Organicum ile yenilenin. Ödüllü Facebook yarışmasında 50 kişiye hediye var!

Anneler ve mutlu bebişleri

Haydi yeni yarışmamız başladı :) :)

(link atamadım ama facebooka anneler ve mutlu bebişleri yazınca çıkıyo)

SanDisk Anneler Günü Yarışması
Anne sevgisini en güzel anlatan fotoğrafı bizimle paylaşan ve takipçilerimiz tarafından en fazla oyu alan katılımcı SanDisk'ten sürpriz bir hediye kazanacak!

bu saate kadar onun için bekledim ama kazanamadım. domestoslu soruda hangisine doğru dedin canım

uffffff yaa bende aynen iki ündür bekliorum yaa kızlar önce modayla ilgili çıkıo sonra alışverişle ilgili son iki soruda domestosla ilgili hayrına kazanan biri bizede desin yaa hangileri işaretlionuz yaa :14:

bu saate kadar onun için bekledim ama kazanamadım. domestoslu soruda hangisine doğru dedin canım

ilk şıkları işaretledim ama kızımla birlikte 8 hesaptan denedik aynı cevaplara rağmen kızım kazandı ben kazanamadım yani cevapla ilgisi yok sadece bir aralık var oraya denk gelmek önemli sanırım :26:

Back
X