Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

0649259_431.jpeg

kocişe aldığım barnak arası terlik..
delikanlı adama barnak arası terlik olu mu ki bilmem?:9::9:

4,90 ödedim.total fiyat 14.90 tale

kocişin terliği geldi ve beğenmedi.:50:.giymem,delikanlı adamı bozar dediii:27::27:

kızlar markafoni ceklerin son kullanma tarihi ne kiii kızlar ayrıca bu kazandıgım ceki kullanmak icin yeni adres acıp asıl adresimden davet attım bu sayedede davetten cek kazanıcamm

Son düzenleme:
BEĞEN PAYLAŞ YORUMLA KAMPANYAMIZ BAŞLIYOR.
PAYLAŞIMI PAYLAŞAN,SİTEYİ BEĞENEN VE YORUM BIRAKAN ÇEKİLİŞE KATILIR:) ÇEKİLİŞ SONUCUNDA 1 KUTU LEEİS SET SAHİBİNE GİDİYOR:)
KAZANAN TALİHLİ 15 MAYIS TARİHİNDE GÜN İÇİNDE İLAN EDİLECEKTİR. BOL ŞANŞ:)

Leeis | Facebook

arkadaşlar günaydın bu KADINLAR NE İSTER linki verilmiş ona tıkladım rezalet bu ne ya admini falan ykmu o sayfanın o resimleri yazıları kaldırsa

arkadaşlar günaydın bu KADINLAR NE İSTER linki verilmiş ona tıkladım rezalet bu ne ya admini falan ykmu o sayfanın o resimleri yazıları kaldırsa

bi kaç kendini bilmez sayfa linkleri koymuş admin gördüğünde mutlaka kaldırır bence
bunun dışında başka bşy mi var?

kızlar orıflame bı uygulama yapmıstı kırmızı mı neydi hatta twıtterden katılmıstık galıba o bellı oldu mu acaba

kızlar bşy sorcam fm bana geçen danino işbirliği ile hazırlanmış çocuklar için yaratıcı pakaet yollamış ama bana bunun kampanya daveti gelmemişti paket gelince çok şaşırdım
davet gelmeden yollandıgı için rapaorda tutamıyorum siteye ya sizede böyle oldu mu hiç?

Son düzenleme:
kızlar bu markafoni çeklerini nasıl kazanıyoruz,geçmiş sayfaları okudum ama bişe anlamadım,yardımcı olabilecek var mı?

Back
X