Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

'Vileda Gücü Ayaklarınızın Ucunda' yarışmamıza katılan tüm Vileda severlere teşekkürler.

Bu haftaki yarışmamızdan Vileda EasyWring&Clean Pedallı Temizlik Seti kazanan Vileda severler;

Letafet Balkan

Şengül Özkan Ekinci

Demet Gül Gözükara

Vileda Hediye paketi kazanan Vileda severler;

Özden Saygın

Buket Ergün Fışkın

Cansu Mercan

Muhammed Ocak

Ebru Gül Aydın

Eda Usta

Bahar Tunçakın

Kader Ceylan

Birgül Ataç

Jale Şaş Çıkrıkcı

Kazanan Vileda severleri tebrik ediyoruz! Haftaya, yeni yarışmamızla yine hayatınızı kolaylaştırmaya devam edeceğiz.

Tüm Vileda severlere tertemiz ve mutlu bir pazar dileriz.

Yarışmamızdan hediye kazanan Vileda severlerin, iletişim bilgilerini sayfamızın sağ üst köşesinde yer alan 'Mesaj' bölümünden göndermelerini rica ederiz.

kızlar kadınlar ne isterden kazandığımız çekleri ne zamana kadar kullanabileceğimiz hakkında markofoni bişey bilmiyormuş. aradım ama bilmiyoruzda diyemediler saçmaladılar.. birkaçgün içinde kullanan varmı? yoksa aynıgünmü kullanıyoruz?

kızlar markafoniden 25 tl avea çekiyle yapan arkadaşların siparişleri geldimi benim 4 siparişim 26sı son olmasına rağen hala kargoya verilmedi

kızlar kadınlar ne isterden kazandığımız çekleri ne zamana kadar kullanabileceğimiz hakkında markofoni bişey bilmiyormuş. aradım ama bilmiyoruzda diyemediler saçmaladılar.. birkaçgün içinde kullanan varmı? yoksa aynıgünmü kullanıyoruz?

kazandığım çekleri kontrol amacıyla denedim :1: orada gözüküyor 24.05.12 saat 23,59 a kadar geçerli :16:

canım ,alışveriş yaparken, çek kodunu yüklediğinde bir tarih çıkıyor ,çekin kullanım süresiyle ilgili..
tabi ben hemen kullandığımdan ,süreyi dikkate almadım, ama 1 ay olabilir gibi,yanıltmıyayım yinede..

arkadaşlar ben saat 00:00 itibari ile sayfayı sürekli yeniledim denedim, 6veya 7 geçe idi sanırım açıldı, ama ben diğer hesabı açana kadar bitti valla çok kısa sürede bitiyo

Nasıl kaanıyorsunuz yaa bende 00:01 de katıldım 75 tl üstü 10 tl verdi..:(

aynen 3 gündür bende 5 profilden yapıyorum o saatlerden 12.10'a kadar ama tık yok:

neyseki panda da 100 dondurmayı kaptm :131::131::131::131:

panda her an yamuk yapaabilir çünkü kışın kazandığım 1 koli dondurmanın yerine panda ayıcık gönderdiler. nedeni ise lokasyon sorunu imiş. taşıma ile ilgili sıkıntı demekmiş. ankara da keçiören de otuyorum başbakana yakınım ama lokasyona uğradım :36:

panda her an yamuk yapaabilir çünkü kışın kazandığım 1 koli dondurmanın yerine panda ayıcık gönderdiler. nedeni ise lokasyon sorunu imiş. taşıma ile ilgili sıkıntı demekmiş. ankara da keçiören de otuyorum başbakana yakınım ama lokasyona uğradım :36:

sanmıyorum istanbul da oturuyorum
100 tane kazandım

kızlar.. face profillerinizde bir gariplik oldu mu?
profilimi tıkladığımda vall,info falan çıkıyor..
beğendiğim sayfaların bazılarını beğenmekten vazgeçip temizleyecektim.
karışık kuruşuk olmuş zor hallettim..beğenmedim tünel de de değilim ama..:35:

eşimin profili falan eski halinde benimki değişmiş..:47:

Nasıl kaanıyorsunuz yaa bende 00:01 de katıldım 75 tl üstü 10 tl verdi..:(

bacım sen 1 gün önceki ankete katılmıssın anket 00.05 te etkin oldu şimdi bu gecen yenile habire diyecekki bu ankete daha önce katıldınız yeni anket acıldıgı an doldur tamamdır tabi basında beklemek gerek banada dün 10 tl verdi saat 23te katıldım sonra 12de yeniledim hep bu anketi yanıtladınız dedi durdu anket acıkldıgı anda banada göründü doldurdum hemen bilmem anlatabildimmi biraz karısıkmı oldu bneeee:72::72::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::2::2::50::50::52::52::51::51::34::34::34:

chp107x03.jpg

arkadaşlar,sizce bu ayakkabı nasıl?:44: 34,99 tale..
deli gibi tükeniyor ayakkabı, ben alayım almıyım derken, bitiyor..:35:

topuğun şekli çok cici geliyor bana, fındık gibi..:1:

Canım senin tarzınla ilgili biraz, ayakkabıyı toğuğu dışında beğendim ben de, çünkü bu tarz topukları sevmem ben. Sen bu tarz sevip giyiyorsan al bence, başkalarının zevklerine bakma derim :34:

Back
X