Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

slm kızlar :16: uzun süredir giremiyorum, yakında memlekete gidicem bişe kazansamda evime ulaşamazlar diye katılmaz oldum yarışmalara.. bu arada dün hamile olduğumu öğrendim :nazar::emir_bebek::emir_bebek: çok mutluyum bi o kadarda heyecanlıyım kızlarrr :18: dualarınızı bekliyorum. hayırlı ve sağlıklı bir bebek olsun inşşş.. Rabbim isteyen herkese tattırsın bu güzel duyguyu

ay ne gusle saglıklan kucagına al ınsallah
darısı benım gıbı anne olmak ısteyenlerın basına ınsallahhhhhh

arkadaşlar altıncıcadde.comda bu ara bayağı hediye çeki dağıtıyo.100 tl üstü alışverişlerde kullandırıyo ve hediye çekini o alışverişte hemen kullanabiliyosunuz. biz öğretmen arkadaşla birleşip 2 nevresim aldık, 140 tl tuttu. 50 tl düştü, 90a kargosu da bedava olarak geldi. sonuç olarak issimo marka harika iki nevresim takımını tanesi 45e getirdik ;)

site çok güzel, ben nette alışveriş delisi olarak bu fırsatı çok beğendim hatta az sonra nutricook 8 lt tenceremi 370 TLye alcam :) bu arada en çok kişi davet eden ilk 3 kişiye yunan adalarına tur fırsatı tanıyo. destek olursanız sevinirim ;) bu da benim davet linkim:

http://www.altincicadde.com/davet/122756_40170312

ister linkten ister direkt üye olun ama bence kaçırmayın ;)

tatlım bu sitenin bu avantajlarından ilk haberdar edenlerden biri benim ama yarın artık elimde olması gereken siparişlerim halen tedarik aşamasında kaç kere mail attım cevapda yok beklemedeyim yarın iş günü bitişine kadar yoksa hesabımdam çekilen paranın iadesini istiyeceğim onada mail gelmezzse gerekli yerlere başvurumu yapıcam bakalım neler olucak

arkadaşlar altıncıcadde.comda bu ara bayağı hediye çeki dağıtıyo.100 tl üstü alışverişlerde kullandırıyo ve hediye çekini o alışverişte hemen kullanabiliyosunuz. biz öğretmen arkadaşla birleşip 2 nevresim aldık, 140 tl tuttu. 50 tl düştü, 90a kargosu da bedava olarak geldi. sonuç olarak issimo marka harika iki nevresim takımını tanesi 45e getirdik ;)

site çok güzel, ben nette alışveriş delisi olarak bu fırsatı çok beğendim hatta az sonra nutricook 8 lt tenceremi 370 TLye alcam :) bu arada en çok kişi davet eden ilk 3 kişiye yunan adalarına tur fırsatı tanıyo. destek olursanız sevinirim ;) bu da benim davet linkim:

http://www.altincicadde.com/davet/122756_40170312

ister linkten ister direkt üye olun ama bence kaçırmayın ;)

3 mes atmıssınız 3üde aynı site aynı şeyi sürekli paylasmaya gerek yok 1 kere paylasmak yeterli reklam kokusu alıyorummmm:kkk::kkk::kkk::kkk:
şikayet butonuda yokki anacım

tatlım bu sitenin bu avantajlarından ilk haberdar edenlerden biri benim ama yarın artık elimde olması gereken siparişlerim halen tedarik aşamasında kaç kere mail attım cevapda yok beklemedeyim yarın iş günü bitişine kadar yoksa hesabımdam çekilen paranın iadesini istiyeceğim onada mail gelmezzse gerekli yerlere başvurumu yapıcam bakalım neler olucak

Olmadı şikayet vara yazarsın:34:

ücretsiz kupon ve hediye çeki sitesi KuponNow | Cebinizdeki İndirim Pusulası ,üyelerine özel,migros sanal markette geçerli 10 tl hediye çeki kuponu veriyor.

Siteye üye olarak migros 10 tl hediye çeki dışındaki kuponlarıda incelemenizi öneririm.

Sitede hiçbir şekilde ödeme yapmanıza gerek yok, tüm kupon ve hediye çekleri ücretsiz.

KuponNow | Cebinizdeki İndirim Pusulası

Foruma biraz daha ısınırsam başka paylaşımlardada bulunacam tabiki.

Hatta şuan için geçerli bir paylaşım yapayım,tabi ne kadar ilginizi çeker bilmiyorum:D

gold.com.tr 'de hdmi kablo kargo dahil 1,20 tl,ihtiyacı olan kaçırmasın derim bedava sayılır sonuçta ve her evde ihtiyaç olan bir şey

Sbs Cxv61015 Hdmi 1.5m Nikel Uçlu Kablo-promo - Gold.com.tr

sudan ucuzmuş kızlarrr alalım birer tane kablo lazım olur belki:52::52::52::52::33::33::36::36:

Madonna bileti isteyenler takip etsin yarın yani bugün :27: twitterdan bilet dağıtacakmış
https://twitter.com/#!/DoritosAkademi
"Çocuklar, Doritos ile konuştum, güzelliğime istinaden beni kırmadılar ve Madonna konserine kalan son biletleri bana verdiler" - Huysuz
"Ben YARIN bir sınav yaparak bu biletleri dağıtacağım. Aslında size biip demem lazım ama neyse hadi yaz da geldi eğlenin biraz" - Huysuz

Damla Crochet Toys-örgü Oyuncak

kızlar kızıma oyuncak kazanmıstım anlatmıstım tekrar yarısmaları var katılın bence hemen :16:

Son düzenleme:
kızlar günaydın.markalimo 4 haziranda herşey bedava diyordu ya.9.tl kargo ücreti var.ürünlerde uyduruk şeyhler pazarda 5 lira :20:

Merhabalar;

28 Mayıs'ta başlatmış olduğumuz ve 3 Haziran'da sona eren yarışmamıza katılarak Vaseline Hediye Sepeti kazanan 10 takipçimiz aşağıdaki gibidir:

1. Gülfiliz Armut

2. Berna Gülcan

3. Lerzan Kara

4. Hale Acar Aslankaya

5. Esra Topraker Göksu

6. Filiz Bulakbasar

7. Zerrin Dağyalçın

8. Buse Avcıoğulları

9. Saadet Akıncı

10. Şengül Tuncer

Sağlıklı ve keyifli günler dileriz!

Günaydın Canlar

BRC Sıralı Otogaz Dönüşüm Sistemleri
BRC'den Çok Amaçlı Sprey Hediye! Tek yapmanız gereken aşağıdaki PAYLAŞ butonu ile fotoğrafı paylaşmak. Paylaşanlar arasından 2 kişi bu gün bu çok amaçlı spreyi kazanmış olacak. Ürün hakkında detaylı bilgi için: 2A Blue - Ürünler

Back
X