Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

AKavm.com
Karaca eşarp hediyeli sürpriz yarışmamız başladıııı :)
akavm.com sitemize giderek görseldeki Karaca eşarbı en güzel şekilde tamamlayacağınızı düşündüğünüz çantanın kodunu bu sayfadan bize mesaj attıktan sonra, bu haberi herkese açık olarak profilinizde paylaşın. ha bir de aşağıya "ben de varım" yazmayı unutmayın.
mesaj gönderen ilk 99 kişi arasından çekiliş yapacağız.
iyi eğlenceler...

Nutella Kahvaltının Yıldızı
Nutella Kahvaltı Sofrası'nda, paylaşım devam ediyor ve bu hafta, soframızın en cok paylaşan isimleri;
1.Sema Erdinç
2.Burçin Soylu
3.Esat Pekergil

Peki ya sen? Hala Nutella'sını paylasamayanlardan mısın? Her sabah 08:00 - 12:00 saatleri arasında bu sofrada yerini al, hem yeni insanlarla tanışma şansını yakala hem de haftanın kazananlarından ol...

Gene Pekergil her yarışmada hep var anlamadım gitti.

Majeste Çanta
Değerli takipçilerimiz; 03 Haziran 2012 Pazar günü Facebook' ta Beğen&Paylaş İsimli Çekilişimizin videosu ve kazananı 04 Haziran 2012 Saat 13:00' da Facebook sayfamızda yayınlanacaktır. Katılımlarınız için hepinize teşekkür eder, bir daha ki çekiliş içinde herkese bol şans dileriz. "Majeste Çanta"

03 Haziran 2012 Facebook' ta Beğen&Paylaş İsimli Çekilişli Yarışmamıza Katılımcı Listesi
Hatice Pesen AyazBeyhan GürelTacettin GözcüNazan TürkZeynep Şahin KüçükargunÖznur AngünAda AmenejistSezen NalbantolÜmmühan KorkakGül CullazHatice DlbzCanan BalıkçıHazal CoşkunAysel ÇınarZeynep Soyer Hasan EvirgenGül ErdoganHatice özkanEmine Balcı CoşanEmina KarahanHalil Çinar ÇNur DmrSaliha D...

Vileda Türkiye
‎20. yılımızda sürprizlerimiz devam ediyor Vileda severler! Arkadaşını en çok isteyeceği üründe etiketle, yarınki sürprizimize ortak ol!

günaydın hanımlarrr, pazar günü hava güzeldi, topicte in cin top attı :) dışarda gezildi tozulduuu amaaa kürkçü dükkanına geri dönüldüü :16: herkese bol kazançlı bereketli haftalaarr :23:

Tekstil Evim Ev Tekstil Ürünleri
Çekilişimiz sonuçlanmıştır.
Kazanan üyelerimiz;

Suzan Doğan - Pike Takımı
Pelin Erdağı - Çocuk Bornozu
Zeynep Kaynar - Havlu Seti

Kendilerini tebrik ediyoruz, adres bilgilerini mesaj atmaları rica olunur.
Yeni kampanyamız bu akşam yayınlanacaktır.
Bol Şanslar

tekstilevim.com

Tamek
‎"Ben Buldum!" yarışmasını kazanan herkesi tebrik ederiz! Meyve suyunuz bol olsun! :)

Not: tamek@creasoup.com'a açık adreslerinizi göndermeyi unutmayın.

Eko Halı

Geleneksel "Cuma Günü Yarışması - 6" Sonuçlar (3 fotoğraf)
Geleneksel "Cuma Günü Yarışması - 6" adlı yarışmamızın sonuçları açıklanmıştır.Kazanan kişiler aşağıda belirtilmiştir,kendilerini tebrik ederiz.1. ARZU VALA ŞENKAL2. FAHRETTİN KARAMAN3. UMUT ŞÜKRANKazanan kişiler ile iletişime geçilip hediyeleri adreslerine gönderilecektir. Bir sonraki yarışmada görüşmek dileğiyle...Doğru cevaplar;1. İstanbul Halı / 34-06 / Açık Kahve2.Moon Extra / 1316 / Beyaz Gri3.Sasha / D36 / Siyah*Kazanan kişilere e-posta yolu ile ulaşılacaktır.

benefit'den hediye kazanmıştım,cumartesi geldi :95: o kadar uğraştırdılar renkli resim çıktısı al kes yapıştır tekrar resim çek yaratıcı ol felann, süpriz hediyeler diyerekden gönderdikleri şey 4 tane minik testırr :47:

Ya kızlar hiç bişey yok bugün sitelere bakıyorum ama bomboş. Bende bir magnum dondurma yedim baktım çubuğunda şifre var internet sitesine girdim. şifreyi de siteye girdim aston martini çekilişi varmış. çubuklarınızı atmayın :)

49. Yılımızda 49 Babaya Hediye Yarışmamız Başladı!!! Keskinoğlu A.Ş. - Babalar Günü Yarışması | Facebook adresindeki uygulamaya girin, uygulamanın tüm aşamalarına izin verin, baba kavramının size ne ifade ettiğini maksimum 140 karakterle anlatın, formu doldurun ve yarışmaya katılın. İleriki günlerde başlayacak olan Facebook oylamada en çok oy alan kişileri ve sıralamaya giren diğer kişileri müthiş hediyeler bekliyor!!!

Back
X