Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

[h=6]Herkes Sofraya
[/h][h=6]Ve karşınızda Knorr Şefleri ile Anadolu Lezzetlerine Yolculuk yarışmasının talihlileri. Hepinizi tebrik ediyor, en güzel sofralarda güle güle kullanmanızı diliyoruz. Herkes Sofraya - Knorr Şefleri ile Anadolu Lezztlerine Yolculuk | Facebook[/h]
kızlar yedek olmuşum, yedek olunca ne oluyorr

Asil kazanan hediyesini alamayınca yedeklere geçiyor cnm.

Bende knor sepeti kazanmışım içinde neler var acaba :44::44:

Modaset | Facebook

1 Haziran Sürpriz Yarışmamız Başlıyor!

Modaset.com’dan Bahara Özel Hergün Bir Hediye! Hemen Adımları Tamamla, Katılımcılar Arasında Yapacağımız Çekilişle, 2 Şanslı Üyemize Modaset.com'dan Birbirinden Güzel Sezon Ürünleri Hediye!

Kazanmanız İçin Yapmanız Gereken 4 Adım Çok Basit.

1. Adım Modaset Facebook Sayfasını Beğen!
2. Adım Kampanya Görselini Kendi Sayfandan Paylaş!
3. Adım Yönlendiriliyorsunuz... Sitemize Üye OL!
4. Adım Facebook Sayfanın Linkini kampanya@modaset.com Adresine e-mail Gönder.

Sitemize Türkiye'nin Online Moda ve Alışveriş Merkezi Adresinden Üye Olabilirsiniz.

Ürünü Kazanma Şansınız 01 Haziran Saat 09:00'da Başlıyor.Unutmayın Son Katılım 04 Haziran 2012 saat 10:00

Kazanan şanslı üyelerimiz 04 Haziran saat 15:00'de Facebook sayfamızda açıklanacaktır.

-Kampanya Görselinin Altına Yapılmayan Paylaşımlar Katılım Hakkı Sağlamaz.

-Yarışmacılarımızın Sayfaları Modaset | Facebook Sayfasına Açık Olmalıdır.

-Modaset.com'a Üyeliği Olmayan Yarışmacılarımız Ürünü Kazansalar Dahi Ürünü Almaya Hak Kazanamazlar.

-Hediye Kazanan Yarışmacılarımız 2 Gün İçinde kampanya@modaset.com adresine bilgilerini e-mail gönderemedikleri takdirde Hediye Almaya Hak Kazanamayacaklardır.

Kampanyayı Twitterdan Retweetleyenlere 2 çekiliş hakkı veriyoruz. https://twitter.com/#!/Modaset

Ürünü Türkiye'nin Online Moda ve Alışveriş Merkezi adresinden inceleyebilirsiniz.

Bol Şanslar!

Mercedes-Benz'den termos kupa kazanmışım kızlar. Aras Kargo ile geldi, ancak kırık geldi. Bende kargoya iade ettim. Mercedes'e de durumu anlatan bir mesaj attım. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan varmı acaba? Bana kupamı yeniden yollarlarmı? :(

Son düzenleme:
Eğlenceli bir oyuna hazır mısın? Bu sefer makyaj yapma sırası sende! Sephora'nın boş bırakılmış face chartını ister bilgisayar programlarıyla istersen herhangi bir boya kalemi ya da makyaj malzemeleriyle boya; info@sephora.com.tr adresine adın ve soyadınla birlikte gönder! Hemen burada yayınlansın! Bu pazara kadar en çok like/beğen alan ilk 10 kişi Sephora Türkiye jürisi tarafından değerlendirilecek!
1.'ye Makyaj Paleti
2.'ye Smokey Göz Makyajı Paleti
3.'ye ise Sephora ürünlerinden küçük bir set hediye edilecek!

Şimdiden bol şans! :)

https://www.facebook.com/photo.php?...03405569.40332.118574824932361&type=1&theater

:21::54:

Tekstil Evim Ev Tekstil Ürünleri
Çekilişimiz sonuçlanmıştır.
Kazanan üyelerimiz;

Suzan Doğan - Pike Takımı
Pelin Erdağı - Çocuk Bornozu
... Zeynep Kaynar - Havlu Seti

Kendilerini tebrik ediyoruz, adres bilgilerini mesaj atmaları rica olunur.
Yeni kampanyamız bu akşam yayınlanacaktır.
Bol Şanslar

tekstilevim.com

:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

"Her Eve Su Arıtıcısı" uygulamasındaki sıralama Asıl:1-Bülent Örgen 2-Umut Sukran3-Leyla Kaya Yedek:1-Fatma Ak2-Yıldız Arzu3-Gönül Şen
Not: İstanbul dışındaki kazanan adaylarımız için Kargo ve Kurulum
Ücreti Alınacaktır.
İrtibat numaralarınızı mesaj yoluyla bize ulaştırınız.
Katılım Koşulları
Conax Su

:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

Hediyeli Kampanyamız Kazananları
-Sena Erdem
-Leyla Akkuş
-Fermude Sarı olmuştur.Kendilerini tebrik eder iletişim bilgilerini ve istedikleri rengi info@kiliczuccaciye.com'a göndermelerini rica ederiz.

:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

$398854_393148710736104_156693437714967_1177704_70927919_n.webp

Var mı kızlar aramızdan biri? Umarım olmuştur ya.

Facebook Sayfamızı Beğenen 10 Kişiye Hediye

Facebook sayfamızı beğenen 10 kişiye 40 TL değerinde İhtiyaç Akademi Önlisans-Ortaöğretim Genel Yetenek ve Genel Kültür Modüler Set hediyemizdir.

İhtiyaç Yayıncılık işbirliği ile Facebook Sitemizi beğenen 10 kişi arasında yapılacak çekilişile 40 TL değerinde Lise ve Önlisans KPSS seti hediye ediyoruz.
Hediye kampanyasına katılmak için Facebook sayfamızı beğenip sayfadan mesaj atmanız gerekmektedir. Hediye kampanyası Haziran ayı için geçerlidir. Temmuz'un ilk haftası yapacağımız çekiliş sonucunda kazanan kişilerin adresine kargo yoluyla yollanacaktır, kargo ücreti de sitemiz tarafından karşılanacaktır.

Facebook Sayfamız:
elazizliyiz.biz - Yerel İşletme - Çankaya, Turkey | Facebook

Facebook Sayfamızı Beğenen 10 Kişiye Hediye

:23:

Back
X