Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ToyzzShop
Çocuklarınızla tatile çıkarken yanınıza mutlaka almanız gerektiğini düşündüğünüz 3 şey nedir? sorulu yarışmamız sona ermiştir.

Kazananların “adres bilgisi” konulu mail ile hediyenin gönderilmesini istedikleri kişi ve adres bilgisini yarisma@toyzzshop.com adresine mail atmalarını rica ederiz.

Bugünün şanslı kazananları:

• Nemo Bot : Selen Alasavar
• Hello Kitty Bot : Nilüfer Karanfil
• Cars kolluk & can simidi : Zuhal Çetin ve Mustafa Dallı
• Hello Kitty Kova : Fidan Çelik
• Römorklu Kova: Burcu Perçem
• Hello Kitty Havuz: Aslı Üstün
• Cars Havuz : Tuğçe Rainfall ve Murat Avcı
• Peluş : Sevgi Erkut

Kazananları tebrik ederiz. Yarın ki yarışmamızda saat 10:30 da görüşmek üzere.

eti formdan süpriz hediyem geldi şimdi.
sadece etiformun küçük bir yiyecek paketini yollarlar diye düşünüyodum
yanında esse den hediyede yollamışlar :16:
acayip derece de büyük bir karıştırma kabı ve kaşıklar koymuşlar çok sevindim yaa :21:

$07062012197.webp

ToyzzShop
Çocuklarınızla tatile çıkarken yanınıza mutlaka almanız gerektiğini düşündüğünüz 3 şey nedir? sorulu yarışmamız sona ermiştir.

Kazananların “adres bilgisi” konulu mail ile hediyenin gönderilmesini istedikleri kişi ve adres bilgisini yarisma@toyzzshop.com adresine mail atmalarını rica ederiz.

Bugünün şanslı kazananları:

• Nemo Bot : Selen Alasavar
• Hello Kitty Bot : Nilüfer Karanfil
• Cars kolluk & can simidi : Zuhal Çetin ve Mustafa Dallı
• Hello Kitty Kova : Fidan Çelik
• Römorklu Kova: Burcu Perçem
• Hello Kitty Havuz: Aslı Üstün
• Cars Havuz : Tuğçe Rainfall ve Murat Avcı
• Peluş : Sevgi Erkut

Kazananları tebrik ederiz. Yarın ki yarışmamızda saat 10:30 da görüşmek üzere.

kazanmışımmm :1:

Yiyeceklerinizin besin değerini yeteri kadar koruyabiliyor musunuz? Hemen “Beko Shock Freeze ile Besin Değerini Kaybetme!” uygulamamıza katılın, Shock Freeze teknolojisi ile tanışın! Yapılacak çekiliş sonucunda Beko A+ enerji sınıfı, 620 litre hacimli, Shock Freeze özellikli buzdolabı kazanma fırsatı yakalayın!
https://apps.facebook.com/shockfreeze/

HEDİYE KAZANANLAR güle güle kullansınlar

darısı bize inş.:)

yafru kuşum izin vermiyor ki annesi nete girip bişiler kazansın hep yanında olııyım istiyor

:31:

Kızlar ne güzel kazanan kazanana...İnşallah şansınız dahada artar.Ama ben hiçbir şey kazanamıyorum ya.arada buraya geleyimde banada şans bulaşsın.

eti formdan süpriz hediyem geldi şimdi.
sadece etiformun küçük bir yiyecek paketini yollarlar diye düşünüyodum
yanında esse den hediyede yollamışlar :16:
acayip derece de büyük bir karıştırma kabı ve kaşıklar koymuşlar çok sevindim yaa :21:

Eki Görüntüle 439271

super canm yaa gule gule kulln benmki gelmedi hala sabirsizlaniyorum artik :18:

napmıştınız kızlar kazanmak için?
bende arada yiyecek ve aktivite giriyorum ama yeterli mi acaba:44::44::44:

valla bende cok ugrastım rozet falanda kazandım ama yok yanı kazanınca maıl mı gelıo

kizlar o actirdiiniz rozetler varya onlari ilk siz actirirsaniz hediye kazaniyosunuz birde duzenli kullananlara hediye varmis, bende oylesine bikac giris yapmistim gurme rozetini ilk ben actirmisim oylelikle kazanmis oldum bol bol giris yapin bence

kazandiginizi goruyosuuz ekranda sonrada mail geliyo

Son düzenleyen: Moderatör:
L'Oréal Paris
En çok arkadaşını davet edip, sürpriz yıldız seti kazanan takipçilerimizi görmek için tıklayın!

Back
X