Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Sürpriz yarışmamız başladı! Sateen Man kampanyamızda toplamda kaç adet kategori bulunmaktadır? Sorunun doğru cevabını mailin konu/subject kısmına yazarak yarisma@markafoni.com adresine gönderen 1., 50., 100., 150. ve 200. kişi Sateen Man’den sürpriz bir hediye kazanacak! Bu yazının altına yazılan cevaplar kabul edilmeyecektir. Lütfen Markafoni’ye kayıtlı mail adresinizle katılın. Birden fazla mail atanların ilk mailleri dikkate alınacaktır. Herkese bol şans!
 
kızlar p&g daha göndermemiş
pantene saç bakım seti gelen arkadaşa muhtemelen denedim biliyorumdan ilk 1000 kişiye hediye kampanyasından geldi foto yükleyerek :34:
boşuna p&g gönderimlere başlamış diye heveslenmeyin
 
NOTTIS by trendyol'dan şık bir elbise kazanmak için YARIŞMAMIZA katılın! NOTTIS by trendyol butiğimizde toplamda kaç adet ürün bulunduğunu yarisma@trendyol.com'a mail atan 25. kişi görseldeki elbiseyi kazanıyor! İyi şanslar :)
 
hayırlı cumalar hanımlar bugün biraz geç kaldım, misafirim vardı.. cuma yarışmaları kaçtı sanırım :)
 
Sizlerden gelen yoğun istek üzerine tarifleri yayınlanan herkese hediye veriyoruz. Yarışmamıza gösterdiğiniz ilgiden ötürü teşekkür ederiz
 
ToyzzShop

Çocuklarınız yaz tatilinde en çok nereye gitmeyi, ne yapmayı ya da tatili kiminle geçirmeyi istiyor? sorulu yarışmamız sona ermiştir.

Kazananların “adres bilgisi” konulu mail ile hediyenin gönderilmesini istedikleri kişi ve adres bilgisini yarisma@toyzzshop.com a mail atmalarını rica ederiz.

Bugünün şanslı kazananları:

Nemo Can Simidi & Kolluk : Nefise Haspalalı – Aylin Akdemir – Ümit Ulaş
Hello Kitty Can Simidi & Kolluk : Betül Baytekin – Kerim Şamlı – Gülizar Uçar
Su Basket Seti : Erdal Aydoğan
Ayaklı Basket Seti : Abdullah Demirci
Cars Şişme Bot : Nihal Uygun
Disney Peluş : Abdullah Saraç

Kazananları tebrik ederiz. Önümüzdeki hafta çarşamba günü yapacağımız Barbie Stardoll Bebekler Yarışması’nda görüşme üzere hoşçakalın.
 
Mr.Maana Facebook’ta da ödül dağıtıyor! Bu akşam saat tam 20.30’da Mr.Maana’nın Facebook’ta yayınlayacağı soruyu doğru cevaplayıp paylaşan ilk 5 kadın Mel Merio parfüm ve ilk 5 erkek Cerrus Dark parfüm kazanacak. Yarışmaya Mr.Maana ‘a üye olan herkes katılabilir.

Hazırlıklı olun!
 
‘’Benim babam bi’ tanedir!’’ yarışması başlıyor! :)

‘’Benim babam bi’ tanedir!’’ diyenler babalarıyla çekilmiş en eğlenceli fotoğrafı bizimle paylaşıyor; en fazla beğeni alan fotoğrafın sahibi saat, kol düğmesi, kravat ve gözlükten oluşan muhteşem 4’lü setin sahibi oluyor!

Fotoğraflarınızı 8 Haziran 2012 Cuma günü 17.00’a kadar sitemize üye olduğunuz mail adresi üzerinden yarisma@vipdükkan.com adresine bekliyoruz. Kazananları 11 Haziran 2012 Pazartesi günü açıklayacağız. Herkese bol şans! :)
 
Back
X