Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kargo geldı vede panten setım geldı
ben kazanmamıstım dıye hatırlıyorum
sok oldum
Eki Görüntüle 440505 :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

canım ya bana da geldi ama patlamıştı şampuanlar, bende kargocuyla geriye yolladım, hangi kargo ile geldi sana birde kargo poşetini acınca içinde beyaz bi karton panten poşeti içerisindeydi şampuanlar seninki de öylemiydi?? acaba yenisini yollarlar mı kii?:14: ben nerden geldiğini bile bilmiyorum ki :) uzun zamandır kampanyalara katılmadım çünkü..

Son düzenleme:
canım ya bana da geldi ama patlamıştı şampuanlar, bende kargocuyla geriye yolladım, hangi kargo ile geldi sana birde kargo poşetini acınca içinde beyaz bi karton panten poşeti içerisindeydi şampuanlar seninki de öylemiydi?? acaba yenisini yollarlar mı kii?:14: ben nerden geldiğini bile bilmiyorum ki :) uzun zamandır kampanyalara katılmadım çünkü..

aras kargo ıle geldı benımkısıde bıraz dokulmustu
beyaz panten karton posetın ıcındeydı
yollamadım ınan
bende uzun suredır hc bır kampanyaya katılmıordum
sasırdım gelınce
cokta gusel sagolsunlar
keske yollamasaydın

Anne Bu Ne?'de kazananlar belli oldu! iPad2 ve Sandisk Flash Bellek ödüllerini kimlerin kazandığını görmek için teknosa.tc adresini ziyaret edebilirsiniz. Tüm kazananlarımızı tebrik eder, tüm katılımcılarımıza teşekkür ederiz.

Geleneksel "Cuma Günü Yarışması - 7" Sonuçlar
Geleneksel "Cuma Günü Yarışması - 7" adlı yarışmamızın sonuçları açıklanmıştır.Kazanan kişiler aşağıda belirtilmiştir,kendilerini tebrik ederiz.

1. SEVİNÇ YEĞEN
2. TAHİR BURAN
3. TUĞÇE AYDOĞAN

Kazanan kişiler ile iletişime geçilip hediyeleri adreslerine gönderilecektir. Bir sonraki yarışmada görüşmek dileğiyle...

Doğru cevaplar;
1.Sedef Shape/ Araba / Turuncu
2. Elize / Lz 1050 / Taş
3. Fantacy / DM07 / Bej Kahve

*Kazanan kişilere e-posta yolu ile ulaşılacaktır.

Feşmekan
‎13 Haziran Çarşamba akşamı Jolly Joker'de Metin Arolat ile 90'lar Gecesi için 2 şanslı Feşmekan kullanıcısı davetiye kazanacak

5 üye, 7 Ziyaretçi :kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

evy baby ödül kazananlar

4. HAFTA
Zeynep Özhalk Gökbulak Deniz Kazancı Nazife Kayabay

3. HAFTA
Elif Yılmaz Yarım Yasemin Yılmaz Özcan Ahmet Uluhan

2. HAFTA
Canan Yilmaz Ecrin Emir Halime Umut Onur Beken

1. HAFTA
Sevilen Hüsmenoğlu Ekdi Zeynep Şahin Küçükargun Hülya Aksoy-Candan

Evy Baby Bebek Bezi Kazananlar
7 HAZİRAN 2012
Selin Köken Elif Kayabaşı Buket Aktaş Güvenlikçi Ertan Ibrahim Temiz

6 HAZİRAN 2012
Mehmet Öner Emine Ünal Funda Baral Gözde Kolata Bostan Bnapis Onapis

5 HAZİRAN 2012
Turgay Mutlu Ali Kinaci Hasan Baral Şahin Boz A. Yalçın Alp

4 HAZİRAN 2012
Seval Kaplan Efira Selen Büyük Ufuk Ekdi Ayşe Mülayim Aslan Reyhan Özçelik Toprak

3 HAZİRAN 2012
Fatma Bozoğlan Yazgan Arzu Kutlu Tankaya Senem Erdem Çakır Ekrem Kılıç Cemil Geçimli

2 HAZİRAN 2012
Gizem Bahar Nurhayat Turna Ytr Özkök Fatoş Çağrı Şefeat Birol Cenker

1 HAZİRAN 2012
Nurşah Özcan Akdağ Şadiye Kendikoğlu Semiha Dönmez Selma Eröz Burcu Yağız Akkaya

31 MAYIS 2012
Senem Arat Kılıç Senem Ağırantaş Gürkan Öztürk Ismail Seyitoğlu Figen Kınacı

30 MAYIS 2012
Meryem Ergül Atasert Filiz Atcı Ahmet Mural Elvan Kanar Tuna İkra Su

29 MAYIS 2012
Ayşegül Güler Fersiz Candan Yılmaz Koç Hasan Buket Bahar Şenay Urun Zarife Müftüoğlu

28 MAYIS 2012
Emine Özbek Kader Cin Leyla Erkin Derya Gören Şeyda Ünal Şafak

27 MAYIS 2012
Gokce Fatma Zeynep Tülay Erbiyik Mehmet Başaran Ebru Sıla Sevnur Taşkın

26 MAYIS 2012
Melike Demirtaş Hülya Akbay Asuman Metın Nuray Karapıçak Buse C. Dinler

25 MAYIS 2012
Hülya Akbulut Nebahat Ertuğ Gülşah Arıgüzel Esra Tonbul Kurt Ertuğrul Sivri

24 MAYIS 2012
Elif Sönmezsoy Ercan Yılmaz Merve Içen Gamze Haseki Özdemir Özlem Şenlier

23 MAYIS 2012
Emel Saadettin Gündoğan Ecem Nur Mehmet Nur Akman Hanife Sipahi Hacer Savas

22 MAYIS 2012
Bahar Demirezen Çalım ışıl Yurtsev Kalkan Osman Nuri Karaböcek Ezgi Kasap Arslan Fatma Demirbay

21 MAYIS 2012
Hülya Altıngüzel Leman Akverdi Sabriye Sevgi Gözetlik Sevda Işik Bakir Alperay Altınova

20 MAYIS 2012
Burcu Kırbaş Seçil Gökçetin Ayşegül Tosun Külcü Nesrin Uğurlu Tekoğlu Melek Ustabaşı

19 MAYIS 2012
Rahime Beykal Özlem Çelikpazı Gültekin Demet Akyel Polat İlke Müftüoğlu Soğancıoğlu Nimet Yılmaz Arslan

18 MAYIS 2012
Birgül Coşkundeniz Filiz-selçuk Ölmez Yagmur Yilmaz Seckin Gülsüm Akça Figen Başkara Unutan

17 MAYIS 2012
Selda Elif Duran Deniz Neşe Kaya Aysel Bozdağ Tekeli Münevver Yeşilbaş Azime Eröz

16 MAYIS 2012
Kayra Medine Kanarığ Özlem Çetinkaya Sibel Öz Esra Demir Gamze Özen Altunok

15 MAYIS 2012
Nihan Çelik Tüfenkci Elvan Yeşilbaş Selda Küçüktürkücü Gündüz Sude Ebrar Adigüzel Cigdem Yılmaz

Hediyeli Soru Kazanan Listesi 01/06/2012
8 Haziran 2012 Cuma, 17:13 · tarihinde Ülker Ducros tarafından eklendi

''Hindistan cevizi hangi bitkinin meyvesidir?'' sorusuna ''Palmiye'' doğru cevabını veren şanslı 20 katılımcımız aşağıdaki listede!

1- Özlem Gürdağ Erol

2- Naciye Dönüm

3- Yusuf Işık

4- Emine Çelik

5- Hacer Dikduran

6- Fatıma Tonguç

7- Leman Özkan

8- Sezen Nalbantol

9- Nimet Kıranatlı

10- Aylin Yılmaz

11- Hatice Çorbacıoğlu

12- Naime Kırkıl Tekin

13- Nazan Berşe

14- Ömer Faruk Genç

15- Dudu Çatal

16- Merve Toprak

17- Zühal Kılıçalp

18- Rukiye Boztoprak

19- Saime Kocakulak

20- Ezgi Kırgın Kepeneklioğlu
aaaaaaaaaaa kazanmışım hiç beklemiyodum napcaz peki adres filan yazmıştık sanırım direk gönderiyorlar değil mi:)

Gümüş Tektaş Yüzük Kazanmak İster misiniz?

Aşağıdaki resmi beğenip paylaşanlar arasında yapacağımız çekilişte talihli bir kişiye "925 Ayar Gümüş Hem Tektaş Hem Alyans Yüzük Hediye"

(((Katılımcıların Sayfamızı Beğenmiş Olmaları Mecburidir)))
Yarışma süresi 15-06-2012 saat : 18'de sona erecektir.
Gönderilecek yüzüğün parmak ölçüsü 14-18 arasında olacaktır.
Birden fazla paylaşım yapan kullanıcılar çekilişe 1 kere katılacaktır.
* Katılımcıların Sayfamızı Beğenmiş Olmaları Mecburidir.*

Altinyeri.com | Facebook

Yeni bir yarışmayla daha karşınızdayız Ödül 2 kişiye süpriz bir kitap... Katılım fazla olursa, kitaplarımızın sayısı çoğalabilir, daha çok kişi kitap kazanabilir.

YAPMANIZ GEREKEN :

https://www.facebook.com/pages/Feniks-Kitap/223692564383281

-Linkini verdiğim sayfayı beğenmek.
-Bu bağlantıyı HERKESE AÇIK paylaşmak.
-Beğendim paylaştım yazmak.

16.6.2012 de yarışmamız bitecektir. Lütfen beğenip paylaşmadan beğendim paylaştım demeyin. İyi şanslar

Kitap Diyarı | Facebook

#YazaHazirmisin hashtagi ile tweet at 50+ RT al 100 TL hediye çeki kazan bu kadar basit bir yarışma ile 100 TL hediye çeki kazanmak için haydi twitter'a

https://twitter.com/#!/mgngirls

Ben de babam gibi uykuya ilk olarak TV karşısında başlar, yatağımda bitiririm. Senin babana benzeyen özelliklerin hangisi? ”Babamın Kopyasıyım” uygulamamıza katıl, jürinin seçeceği 3 kişiden biri sen ol, baban için D&R’dan 200 TL’lik hediye çeki kazanma şansı yakala. Yazdığın özellikleri babana da kopyalamayı unutma! https://apps.facebook.com/babamin_kopyasiyim/

Siz de "babam hayattaki en büyük şanssım" diyorsanız...

Babanızdan duymayı en çok sevdiğiniz sözü bizimle paylaşın. Her gün uygulamamıza katılan 50. 500. ve 1000. kişiye DeFacto'dan gömlek hediye!

Hadi hemen tıklayın, kazanma fırsatını kaçırmayın!

https://www.facebook.com/Defacto.Dechino

https://apps.facebook.com/babasozler/#_=_

RAINWALKER'DAN HEDİYELİ KAMPANYA
2 ÜYEMİZİN
UV400 Cam Filtreli
Özel Üretim
2 Yıl Garantili
Ürünün Yanında Kılıf,Kutu ve Silme Bezi Hediye
Kazanacağı kampanyamıza katılmak için
- RW ONLINE 'a üye olmak

-RAINWALKER Facebook duvar resimlerinden 3 tanesini ve kampanyamızı kendi profilinizde paylaşmanız
( https://www.facebook.com/rainwalkeronline )

18 Haziranda son bulacak kampanyamıza tüm üyelerimizi bekleriz.

https://www.facebook.com/KadinlaHayat

Kızlar son birkaç gündür sistem sürekli atıp duruyor beni . Bazen sıkılıp login olmuyorum ve ziyaretçi olarak görünüyorum. Yani son birkaç günkü ziyaretçi artışında benim de payım var. :((

Şirin Kalem
36 dakika önce
Bu güzel duayı saat 17:30'a kadar kendi duvarında paylaşan takipçilerimiz içinden bir tanesi Şirin Kalem'den haftanın hediye paketini kazanacak..

♥ ♥ ♥ Duayı paylaşmaya devam! ♥ ♥ ♥

> HER CUMARTESİ hediyeli kampanyalarımız sosyal medya sayfalarımızda devam ediyor...

https://www.facebook.com/sirinkalem

DAFFY DEN NUMUNE GÖNDERMİŞLER 4 ADET NUMUNE KREM selülit body vs...

içinden bir adet not defteri ve kalemde çıktı:39:

oysaki tellede dönüş yapmamışlardı hiç beklemediğim bir anda geldi ama merakımdan istemiştim sanırım cildime kullanmıyacağım

kullanan var mı:26:

kızlar merhaba,limango cekı ıle kargo bırlesiyodu dıye okumustum gecen hafta sımdı denedım olmuyor.acaba benmı yapamadım.yardımcı olabılecek varmı?:18:

denedim biliyorumdan nasıl geldi çekilişlemi cnm

yok cnm sacımızı en cok ne yıpratıo onu fotolamıstık ya ilk 200 kişiydi sanırım ondan geldi cok ii hatırlıorum cünkü temizlik yapıyordum mola anında görüp üstümdeki kloraklı bluzle resim cekmiştim :Dsacımı fırcalarken

İstanbul Cevahir
6 saat önce
Ben de babam gibi uykuya ilk olarak TV karşısında başlar, yatağımda bitiririm. :) Senin babana benzeyen özelliklerin hangisi? ”Babamın Kopyasıyım” uygulamamıza katıl, jürinin seçeceği 3 kişiden biri sen ol, baban için D&R’dan 200 TL’lik hediye çeki kazanma şansı yakala. Yazdığın özellikleri babana da kopyalamayı unutma! :)
https://apps.facebook.com/babamin_kopyasiyim/

sadece cevahir D&Rda kullanılabiliyormuş çek..

kızlar merhaba,limango cekı ıle kargo bırlesiyodu dıye okumustum gecen hafta sımdı denedım olmuyor.acaba benmı yapamadım.yardımcı olabılecek varmı?:18:

birleşiyor fakat hile yaparak birleştiriliyor.limangoda olayın farkına varıp sipariş iptali yapıyormuş. deneme derim.:45:

Back
X