Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

KADIN TAKİPÇİLERİMİZ İÇİN GELİYOR :) BU FOTOĞRAFI BEĞENİP PAYLAŞAN 3 ŞANSLI KADIN TAKİPÇİMİZ 20 TL ALIŞVERİŞ ÇEKİ KAZANIYOR.

YARIN SABAH 11.00'A KADAR BEĞENİN PAYLAŞIN VE KAZANIN!
Not: Beğenip paylaşarak sürpriz yarışmamıza katılım gerçekleştiren üyelerimiz katılımına dair mesajını bu iletinin altına yorum olarak bırakabilirler

KADIN TAKİPÇİLERİMİZ İÇİN GELİYOR :) BU FOTOĞRAFI BEĞENİP PAYLAŞAN 3 ŞANSLI KADIN TAKİPÇİMİZ 20 TL ALIŞVERİŞ ÇEKİ KAZANIYOR.

Not: Beğenip paylaşarak sürpriz yarışmamıza katılım gerçekleştiren üyelerimiz katılımına dair mesajını bu iletinin altına yorum olarak bırakabilirler

kızlar elinde limango çeki olan varmı ?

Evet arkadaşlar yeni bir yarışma ile siz kitap severlere tekrar merhaba diyelim dedik.

Yapmanız gerekenler;

''resmi beğenmek ve paylaşmak''
''sayfamızı beğenmiş olmak''

ödülümüz:

''1 adet 7'' 8 gb e-book pdf okuyucu -medıa player hassas ekranlı-türkçe menü e-book reader...''

not: Istediğiniz kadar paylaşım yapmakta özgürsünüz.paylaşımınız ne kadar çok olursa şansınızda o kadar artar.yarışma çekilişi cuma günü yapılacaktır.

Evet arkadaşlar yeni bir yarışma ile siz kitap severlere tekrar merhaba diyelim dedik.

Yapmanız gerekenler;

''resmi beğenmek ve paylaşmak''
''sayfamızı beğenmiş olmak''

ödülümüz:

''1 adet 7'' 8 gb e-book pdf okuyucu -medıa player hassas ekranlı-türkçe menü e-book reader...''

not: Istediğiniz kadar paylaşım yapmakta özgürsünüz.paylaşımınız ne kadar çok olursa şansınızda o kadar artar.yarışma çekilişi cuma günü yapılacaktır.

Haziran ayında evlilik yıldönümü ve/veya doğum günü olanlar !

Evlilik yıldönümü veya doğum günü tarihinizi yazıp, kişisel bilgilerinizi de ( Ad-Soyad-Adres ve Telefon ) ekleyerek Cuma günü saat 18:00'a kadar, profilimizdeki MESAJ kısmından gönderebilirsiniz.

Çekiliş sonunda 2 kişiye Aker Eşarp hediye edeceğiz.

9 haziran evlenme yıl dönümüm,16 haziran kızımın doğum günü ama kendi hesabımdan akere mesaj yazamıyorum anlamadım beni yasaklamış sanırım.
bende eşimden ve kızımdan yolladım :)

neyki bu.linki yokmu

hero baby yaz şenliği uygulamasından hediyee kazanmışımmmm :21::21::21:

kazananlara mail gidiyo kızlar eğer uygulamaya katıldıysanız maillerinizi kontrol edinnn:31::31::31:

İstanbul ve İzmir Optimum’a özel, yarışmamız az sonra Facebook sayfamızda!
İstanbul Optimum Burger King’ten 5 kişiye tek kişilik Chicken Royale Menü ve İzmir Optimum Kule Cafe’den 5 kişiye karışık pizza+meşrubat menüsü verilecektir.
Cevaplarınızı İstanbul’lular istanbul@optimumoutlet.com‘a ; İzmir’liler izmir@optimumoutlet.com ‘a ad, soyad ve telefon numaranız ile birlikte yollamayı unutmayın!

Kızlar dun annemın telıne kargonuz teslım edılecek dıye bı mesaj geldı bugun gelmeyınce butun kargo sırketlerıı aradım ama yok kargo hıcbırınde ama mesaj geldı aras ,yurtıcı,mng,surat aradım yok sızede geldı mı bole mesaj dettoldan kazanan var mı aranızda ordan mı geldı acep paket buharlastı resmen

Back