Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Yılın en uzun gününde, en büyük tutkun HEDİYE! ☼
Gün sonuna kadar (00:00) 1.000 takipçiye ulaşmamızı sağla, @zidayacom 'a Tweet atan takipçilerimizi sürpriz hediyeler bekliyor!
Takip etmek ve hediyeni kazanmak için tıkla: https://twitter.com/zidayacom

Kızlar dun annemın telıne kargonuz teslım edılecek dıye bı mesaj geldı bugun gelmeyınce butun kargo sırketlerıı aradım ama yok kargo hıcbırınde ama mesaj geldı aras ,yurtıcı,mng,surat aradım yok sızede geldı mı bole mesaj dettoldan kazanan var mı aranızda ordan mı geldı acep paket buharlastı resmen

bana gelen mesajlarda kangi kargo firması olduğu yazıyor sizin mesajda yazmıyor mu hangi kargo şirketi olduğu :26:

arkadaşlar bu eti form da rozeti ilk açtırırsak söylüyor mu ilk siz açtırdınız hediye kazandınız diye bir şeyler

iyi geceler kızlar:) eve kargo gelmiş ve komşum almış 2 gün önce :) bana vermeyi unutmuşş :52: gondoldan geçen cuma günü kazandığım mini sepet:1: miş, çok hızlılarr :D

$_fotoğraf.webp

günaydınlar, hayırlı cumalarr arkadaşlar

[h=6]King Ev Aletleri
[/h][h=6]Herkese günaydın!!

Saat 10:00'da sorulacak sorumuza juri kararı ile en iyi cevabı veren kişiye King'den yaz keyfini süreceği bir hediye!

Sorumuzu bekleyin, takipte kalın![/h]

“Curcuna” kelimesinin anlamına en çok yakışan fotoğrafı çek, Twitter’da #nebucurcuna etiketiyle paylaş, çektiğin fotoğraf Facebook’ta oluşturulacak albümde oylamaya sunulsun, en çok “like” edilen 3 fotoğraf büyük ödüllerin sahibi olsun.

1. ye New iPad 32 GB
2. ye BlackBerry Playbook
3. ye Jimmy Key'den 300 TL'lik hediye çeki

Facebook'tan Çıkılıyor... | Facebook

eko halı yarışma cvpları forum her gün kampanyadan aldım 1. Resim : Bebek ve Çocuk Halısı: Bebek Halısı: 305 Pembe
2. Resim : El Halısı: Jasmine: 082 059
3. Resim : Natürel Deri ve Patchwork Halı: Natürel Dana Derisi: PE 33 Standart

Back
X