Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kod gelmio alısverisi tamamlayınca kutucuk cıkıo ayrıca pazartesi siparisler dikkate alınıomus filan denmiş sacma bence sözleşme var uymak zorundalar hepsinide göndermek zorundalar yasal prosedür vaar ve kargo bedava icin yarın son günnnn

sitede 4-11 temmuz arası kargo bedava yazıyo napsak beklesek mi:26:

kızlar lidy..kaçırdım temizlik yapmaktan annelütf..yeni gördüm az çok çözdüm olayı ama geç mi kaldım acaba üyeliğe vermiyormu bugün?

edit : kızlar mailime üyelik daveti gelmedi=???

Son düzenleme:
selam arkadaslar kampanya eklerken linkide unutmayin lütfen.. bulamiyorum sayfalari :37:

P&G ek listesindeyim hala bakim setim gelmedi size geldimi birde Avonla sahne seninden kremlerim gelmedi kac gün oldu size geldimi??

selam arkadaslar kampanya eklerken linkide unutmayin lütfen.. bulamiyorum sayfalari :37:

P&G ek listesindeyim hala bakim setim gelmedi size geldimi birde Avonla sahne seninden kremlerim gelmedi kac gün oldu size geldimi??

benmde gelmedi bakım setim beklemedeyim onlara güvenip şampuanda almadım inş gelir yakında.

bende beklemedeyim daha.kişi sayısı fazla olduğundan anca gelir diolar.gelir inş

bu bebek sitesi gönderir mi cidden? siparis patlaması yasadılar gibi geliyo bana.
bi kere siparis verildiginde ozgenin dedigi gibi gondermesi lazım, ona gore sartları koysun o zaman degil mi?
belki arkadasım sen katıl al benim mailimden dedi ben de kendi ev adresimi verdim nolcak :)
en fazla kargo bedavayı uzatmazlar belki.
zamanında neler aldık 1 tlye hatırlayın, aynı şekilde şu takı sitesinden de. (bu arada özge onu haber verdiğin için sana ayrıyeten teşekkürler)
kaliteli sitelermiş orası ayrı.
umarim bu gündemdeki de gönderir, çizelgemden de belli :)

bu bebek sitesi gönderir mi cidden? siparis patlaması yasadılar gibi geliyo bana.
bi kere siparis verildiginde ozgenin dedigi gibi gondermesi lazım, ona gore sartları koysun o zaman degil mi?
belki arkadasım sen katıl al benim mailimden dedi ben de kendi ev adresimi verdim nolcak :)
en fazla kargo bedavayı uzatmazlar belki.
zamanında neler aldık 1 tlye hatırlayın, aynı şekilde şu takı sitesinden de. (bu arada özge onu haber verdiğin için sana ayrıyeten teşekkürler)
kaliteli sitelermiş orası ayrı.
umarim bu gündemdeki de gönderir, çizelgemden de belli :)[/QUO

cnm sen nezaman verdin sipariş ben cuma,bence kesin birşey çıkartıcaklar

Trendyol bugün son kullanımı olan 6 tl yi kullanacak varsa yollayabilirim arkadaşlar

Back
X