Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar,ben şimdi annelutfenden alışveriş yapıcam kredi kartıyla,kargo bedavaysa tabi.ama anlamadım bedavamı değilmi orda yazmıyor kargo ücreti diye,kapıya gelince mi isterler,çok acil yardımmm

Shiseido Extra Sun Protection Cream SPF30 kazanmaya hazır mısın?

Cevabın "EVET" ise yapman gereken çok basit :)
"Tıkla Kazan" yarışma butonuna tıkla(Tekin Acar Cosmetics - Tıkla Kazan | Facebook ), doğru cevabı veren 100.kişiden biri olma şansını yakala Shiseido Extra Sun Protection Cream SPF30 kazananlardan biri de sen ol...
Bol şans :)

* Shiseido Extra Sun Protection Cream SPF30 kazanma şansını 11–16 Temmuz tarihleri arasında bulabilirsiniz. Kazananlar Facebook sayfamız üzerinden 17 Temmuz 15.00’te açıklanacaktır. Hediyeler 10 adet ile sınırlıdır.

:52::52::52:

Kızlar,ben şimdi annelutfenden alışveriş yapıcam kredi kartıyla,kargo bedavaysa tabi.ama anlamadım bedavamı değilmi orda yazmıyor kargo ücreti diye,kapıya gelince mi isterler,çok acil yardımmm

Kargo ücreti 0 görünmüyorsa kapıda isteme değilde karttan çekerken eklerler

Bende almak istedim ama kargo 5.90 bitirmişler..

kızlar annelütfen siparişimde kapatıldı yazıyor ne demek sizdede yazıyor mu böyle:26:

selam ben annelütfene baktım sipariş tamamlandı yazıyor ama mailime siparişiniz kargolandı yazılmış benim siparişlerimde iptal yok :16: toplamda 2 siparişim vardı sorun yok bende darısı başınıza bu arada aynı IP ile işlem yapmadım. farklı adres ve farklı IP kullanmıştım.

selam ben annelütfene baktım sipariş tamamlandı yazıyor ama mailime siparişiniz kargolandı yazılmış benim siparişlerimde iptal yok :16: toplamda 2 siparişim vardı sorun yok bende darısı başınıza bu arada aynı IP ile işlem yapmadım. farklı adres ve farklı IP kullanmıştım.

ne zaman sipariş vermiştin ben 9 temmuzda sipariş verdim beklemede yazıyor

kardeşimin kazandığı bizim mutfak kolisi gelmiş bugün:) benim haberim yoktu süpriz oldu bize :52:
$_fotoğraf(1).webp çok bonkörlermiş,

Son düzenleme:
kızlar şu verona daki soruya hangi günden başlayıp hangi güne kadar oy vermemiz gerekiyor.1 kere cevaplammız yeterli değil mi*?

Back
X