Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

1 Ayşegül Güler Fersiz
2 Nuri Erdemoğlu
3 Emin Devrim Barut
4 Yasemin Nur Avcı
5 Recep Gökçe
6 Durdane Yürek
7 Zeynep Sevilmiş Aydoğan
8 Emel Eker
9 Deniz Yılmaz
10 Ayşegül Kakrak Bağcı
11 Canan Çelik
12 Ergül Baykaran
13 Pınar Taştan
14 Özdem Özdemir Şahin
15 Sevda Tombul
16 Ayşe-Aydemir Çiçek
17 Tutku Karaca
18 Gülşah Yöndem Yüceyıldız
19 Büşra Şalvarcı
20 Gökçe Kerimm
21 Barış Sağlam
22 Nefize Kurtuldu Dindar
23 Selda Bozkurt Özgül
24 Yeşim Bulut
25 Oğuz Akın
26 Hanife Gürkan
27 Şükran Altun Battal
28 Serap Adnan Aksoy
29 Ersan Çam
30 Nezahat Sarikaya
maggi kazananlar

daha önce Miss Sixty markalı bişey giyen varmı kızlar trençkot alıcm ama bedenleri nasıl bilemedim

Kopyalanmadı ben de resim olarak koydum:1:

Kampanya koşulları:
•Yarışmaya katılmak isteyenler Zidaya facebook sayfasını beğenerek yarışmaya katılma isteklerini Zidaya facebook sayfasında paylaşırlar. Zidaya yarışmacıların katılma isteklerine yanıt olarak kupon kodlarını gönderir ve o andan itibaren yarışma o katılımcı için başlar.
•Yarışmanın kazananları 13.08.2012 tarihinde kişisel kupon kodlarının kaç kez kullanıldığı kontrol edilerek belirlenecektir. En çok sayıda kullanılan kupon sahipleri kazananlar olacaktır.
•Kazanılacak ödüller 1. için 12 çift ayakkabı, 2. için 6 çift ayakkabıdır. Ödül olarak verilecek ayakkabılar kazananlar tarafından seçilecektir, 1. olan kullanıcı 12 ay süresince her ay Zidaya.com'dan maksimum 150 TL değerinde bir ayakkabı seçebilecektir.
•2. olan yarışmacımız için de işleyiş aynı şekilde olacak, 2. yarışmacı 6 ay süresince her ay 1 ayakkabı seçme hakkına sahip olacaktır.
•Kupon kodları ayakkabı ve giyim kategorisinden 30.07.2012- 12.08.2012 tarihleri arasında yapılacak 100 TL ve üzeri alışverişlerde 25 TL indirim sağlar. Marka anlaşmaları gereği kupon kodları bazı ürünlerde geçerli değildir. Zidaya.com yarışma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Eklentiler

• $zidaya.webp
    $zidaya.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:
kızlar tatilden yeni geldim...yeni yarışmalar varsa bilgilendirirmisiniz..bol kazançlı yarışmalar diliyorum..ramazanın bereketinden faydalanalım...:nazar::56:

hoşgeldin darısı başımıza:52:maggi,knor,protex var günlük,omo kadınlar kulübü,mentos, hatırladıklarım bunlar...

Back
X