Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar şimdi rexonanın siyaha davet kampanyasından aradılar. ürünlrin elimize ulaşıp ulaşmadığına dair geri dönüş yapıyorlarmış. kızımın ürünü gelmemişti onu da gönderecekler . iszleride rayabilirler. tel vermiyorum aracı firmaymış heryerde farklı no olabilir.

canım dedim ya kullanabilrisin . yazdım hesap bilgilerini.. kusura bakma ikizlerden pek fırsat bulamıyorum...

pardon ya iananki görmemişim bende 2 gündür seni bekliyorum inan çok teşekkür ederim sağol

Son düzenleme:
dün omodan bilgilerinizi yeniden göndrerin diye mail almıştım, ablama mail gelmemiş tek bana mı geldi diye şüphelenmeye başladım.

kampanya@41-29.com adresinden mail atılmış, internette araştırma yaptım bu adres kampanyalar için kullanılan bir şirkete aitmiş. Size de mail geldi mi?

dün omodan bilgilerinizi yeniden göndrerin diye mail almıştım, ablama mail gelmemiş tek bana mı geldi diye şüphelenmeye başladım.

kampanya@41-29.com adresinden mail atılmış, internette araştırma yaptım bu adres kampanyalar için kullanılan bir şirkete aitmiş. Size de mail geldi mi?

banada aynı adresten geldi mail ben gönderdim bilgilerimi

ya kızla r bi yarışma vardı çok beğendiğimiz bir fotoğrafı ekl,yorduk sayfaya herhangi bir şey olabilir sadece bizim beğendiğimiz bir resim olucaktı adı neydi sayfanın hatırlayan var mı:50::50:

bayanlar ben yarın sabah tatile çıkıyorum 25 gün yok şimdiden herkese hayırlı bayramlar diliyorum rabbim tekrar görüşmeyi nasip etsin hoşçakalın:16::16:

renaz benim mesajımı da cevaplar mısın:16::16::16:

canım tanıtıma gelen arkadaş katolog gösterdi ordab baktım ama puanları hatırlamıyorum. bana gösterdiği eski katalogmuş ama puanlamada fark yokmuş. yeni katalog sitede yayınlanıyormyş. şifreler gelince bakıcam. o zamn haber veririm

renaz benim mesajımı da cevaplar mısın:16::16::16:

canım katalogtaki puanları hatırlamıyorum. tanıtıma gelen bayan katalog bırakmadı. ama kataloga siteden ulaşabiliyormuşsun. şifreler gelince bakıcam. televizyo n ütü mutfak aletleri yazıcı bornoz takımı falan filan bir sürü şey vardı nm

Finish Türkiye
Bu bayram hediyeleriniz Finish'ten! 9 Ağustos-9 Eylül tarihleri arasında Real mağazalarından herhangi bir finish ürünü alın, fiş no ve fiş tarihi ile beraber formu eksiksiz doldurun, çekilişle her gün her mağazada Arzum'dan küçük ev aleti kazananlardan biri siz olun. Finish Türkiye - Finish Bayram Hediyeleriniz | Facebook

maggi kazandım 2. kez biri annemebiri banaaa tmm yeter gari zaten corba icmioz veriorum icenlere

Sevgili anneler, bu haftaki yarışmamız sonuçlandı. Şanslı 3 anneyi linkteki "Kazananlar" sekmesinden görebilirsiniz. Herkese bebekleriyle birlikte sağlıklı günler dileriz :)

https://www.facebook.com/Otribebe/app_216580288464409

vileda ve maggi uctum bugun yihuuuuu:52::52::52::52::52::52::52::52:

kazananları tebrık edıyorum masallah valla

CocoasChocolat ‏@CocoasChocolat
Geleneksel Tadların Belçika Çikolatasıyla Birleştiği Bayrama Özel Koleksiyonlarımız Bu Mesajı RT Eden 1 Kişiye Hediye!

vay be 2 aydır bekle uğrş dur kettle aldım anca omonun 2.günü ve kettle lar bitmiş oysa geçen yarışma kettle bile bitememişti:31: ki gelceği meçhul omo bakım seti yollıcklar bna da herhalde 2 kez yazdım sayfaalrına herkese cvp veryolr bana yok:47:

yeni dönemde ay sonuna kadar ne kadar uğraşırsanız uğraşın kampanyanın son günü hesaplamalrıma göre alacağınız puan 2290. yani.çamaşır makinası almak imkansız. diğer ürünlerede ulaşmak zor. yeni makaleler yayınlanısa yada puan sistemi değişirse belki. birde00:00 dan sonra hediyeye ilk tıklayanlardan olmak gerekir. zor iş ama denemeye değer

yeni dönemde ay sonuna kadar ne kadar uğraşırsanız uğraşın kampanyanın son günü hesaplamalrıma göre alacağınız puan 2290. yani.çamaşır makinası almak imkansız. diğer ürünlerede ulaşmak zor. yeni makaleler yayınlanısa yada puan sistemi değişirse belki. birde00:00 dan sonra hediyeye ilk tıklayanlardan olmak gerekir. zor iş ama denemeye değer

omo onu göstermelik koydu herkes birbirini yesin dye nsl olsa kms e alamıyo alamıck diyip bksanıza bide eli boş dönemk var

sahiden 2290 puan oluyor nasıl böyle bişey yapıyorlar hayret. şikayetvar.com yazıcam ben bunu resmen dalga geçmek

Back
X