Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

MAGGI® ile RAMAZAN ŞENLİĞİ KAZANANLARI - 12 Ağustos
13 Ağustos 2012 Pazartesi, 10:51 · tarihinde Maggi Türkiye tarafından eklendi

1 Bedriye Evrensel

2 Kebire Erdem

3 Nilgün Uçak Geçer

4 Yasemin Akar

5 Şeyma Şahinoğlu

6 Vildan Yanmaz

7 Yasemin Durmaz

8 Nimet Kıranatlı

9 Nuran Ünlü Ceylan

10 Sibel Kemancı

11 Bingül Çatakoğlu

12 Merve Nur Öz

13 Elif Nazlı Kahraman Misilli

14 Gamze Güzelyurt

15 Emine Balcı Coşan

16 Özlem Savran

17 Leyla Pala Kızılaslan

18 Sebahat Ceylan Yaman

19 Vildan Karfalyan

20 Havva Güven

21 Songül Orçan

22 Sakine Kıran

23 Merve Yazıcı

24 Hediye Çetin

25 Deniz Özmen

26 Dilek Karadana

27 Şöhret Tanrıverdi

28 Nilgün Çakmak

29 Zühal Çevikbaş

30 Özlem Çelikpazı Gültekin

topikte gerilere gittim ama itar sofralarının fotolarını göndererk katılım yapılan yarışmaları bulamadım.. bilen hatırlayan varsa yazabilir mi?:2:

cnm bi kere bn de sormuştum ama kmse cvp vermemişti çok bozulmuştum :43:snn için aradım yazdığım kağıdı hiçbirine katılmamıştm gerçi oylamalı diye. zamanı geçmiş olanalr olablr golden goat ın bir yarışması vardı helins gıda food finish ülker ducros sarelle bi de pepsi bunlrı htrlıyorm bir bak istersen

yok canımmmm Arçelik, Jumbo, Mandarina Duck, MudoCity, MudoConcept, Tefal, Tekin Acar, TeknoSA, YKM, ZEN
Hediye çekinin son kullanılma tarihi (geçerlilik tarihi) 25 / 08 / 2013’dir.

hmmmm:31:
o zaman tefalden veya jumbodan kullanayım, çay kaşıklarım tek tek kaybolmuştu zaten:15:

şimdi gideyim :10:camlar, tüller, temizlik beni bekliyor..
16a48049f4a58ce0ac004ee7f39b4f42.gif

:3::3::3:

Sınav Dergisi Dershaneleri
Sınav Dergisi Dershaneleri katkılarıyla süper ödüller sizlerin olabilir.

Hediye kazanmak için yapmanız gerekenler;
Facebook sayfasını BEĞEN ( √ )
Yarışma resmini BEĞEN ( √ )
Yarışma resmini PAYLAŞ ( √ )
Yarışma paylaşımın altına 25 arkadaşına YORUM YAPTIR ( √ )
(Örnek; Sınav Dershaneleri önerdi)

Yarışmamıza katılım şartlarını tamamlayan HERKES Sınav Dershaneleri kupası, ajandası ve kalemini hediye kazanıyor.

Son katılım 15 Ağustos 15:00 ! Acele edin

hayırlı olsun reklam yapmna ortak olabilirimm

ya çok memnun olurum, yeni keçeleri bekliyorum, yeni modeller yapıp bloğuma koyucam o zaman dönerim sana, reklamıma yardımcı olursun :16: şimdiden teşekkür ederim canım :16:
gerçekten baydıııııııııı

:52::52::52::62::62::64::64::66::66:

:49:garib anam,:49:çilekeş anam kazanmış:52::52:

ne şanlı anneciğin var kız maşallah :) :nazar:

Merhaba
Kaç kez buradan mail adresinizi yazmayın diye uyarılarda bulunduk hatırlamıyorum.

Diyeceksiniz ki ne var bunda ?

İt kopuk buradan mail adreslerinizi topluyor sonra gidip facebook üzerinde profilinize ulaşıyor.

Sadece bu başlıkta yazmıyorsunuz gidip bir derdim vara sevgilinizi eleştirdiniz veya bir kadın hastalığı hakkında yazı yazdınız. İt gidip oradan sizi başlıyor tehdit etmeye. Veya eşiniz dostunuz mail adresinizi aratıyor bir bakıyor ki burada neler yazmışsınzı neler ! Kocanızı eleştirmişsiniz adam burada yazılanları okuyunca kıyametler kopuyor.

Siz düşüncesizce davranmaya devam edin.... 3 gün sonra kadınlar kulübü adresimi dağıtıyor diye bizi suçluyorsunuz. oysa buraya yazdıklarınızı bilmiyorsunuz ondan sonra benim şu mesajımı silin bu mesjaımı silin ! MESAJ DA SİLMİYORUZ Bu nasıl bir anlayıştır karşınızdakini tanımadan mail adresinizi nasıl verirsiniz ?

Buradan bir daha mail adresini yazan 10 gün uzaklaştırma alacaktır !

buyrun devam edin şimdi .....

Biraz sert oldu ama sizin yerinize düşünmek, sizin hatanızı düzeltmek için burada editorler zaman harcamak zorunda değil !

Back
X