canım zaten 24:00 da başlayınca aldım buraya anca yazabilidm
puanımız varsa bile gece o saatten hemen sonramı alım yapılıo hediyeler ? yani gün içnde olmuyormu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım zaten 24:00 da başlayınca aldım buraya anca yazabilidm
0554 lü bi numaradan arıolar
canım numarası bellı mı istanbulmu
evet 0554lü bir cep numarası0554 lü bi numaradan arıolar
puanımız varsa bile gece o saatten hemen sonramı alım yapılıo hediyeler ? yani gün içnde olmuyormu ?
kızlar omo da misafirperver rozetini aldım ama 250 puanım eklenmedi ?? sizde de oluyormu ?
hee bu arada bugün avon kargomla bir zarf gelmiş bu ne ddm fatura gbi mynetten mc donald davetiyesi kızlar eve siaprşlerde geçerli değlbzm burda da mc donald s fln yok
yalova bilen var mı mc donalds bari oraya gideyim de yiyim boşa gitmesin
![]()
Misafirperver rozetini bende aldım banada puan gelmedi her rozete puan vermiyor sanırım ...
canım acaba mynet okeyden mi kazandın? ne zaman katıldın hatırlıyormusun? bende katılmuıştım menüyse süper
benide aradılar. aras kargoya bugün veriyoruz dediler
kızlar tesadüf gördüm topiği hakkaten bu çekilişlerden hediye kazanan oluyormu?eğlencelimi yani
mynet çanak okeyden frm doldurmuştuk mcchilen menü için. az önce ben eşim ve kızım adına menü çeki getirdi postacı.. bu akşam yemek beleşe geldi![]()
ayyy çokk güzellll... ne zamana kadar geçerlii
ayyy çokk güzellll... ne zamana kadar geçerlii
azracım seni burda görmek ne güzel:))evet tabiki kazanıyoruz.ama benim bu sene pek şansım yokgeçen sene çok güzel şeyler kazanmıştım.Bebeğimin şansına katılıyorum ama olmuyor.Sanırım doğunca büyük bişi kazancam.
![]()
31 ağustos 2012... ye kadar geçerliymiş
31aqğustos.......
kızlarrr mynet çanak nereden form dolduruluyor ay sonuna kadar devam edicekmiş sanırımmm![]()