Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yurtiçi kargo beni çok sinrlendirdi bizim zil sorunlu diye bir gun önceden söyledim telefonla ulaşışn diye yine not bırakığ gitmişler hiç sevmiyorum yurtiçi kargoyu eve getirin dedim tekrar getirmemişler giidp aldım mecburen

bi kere ararım eğer tekrar getirmiyoruz derlerse peki der teli kaparım
sonra sitelerindeki iletişim bölümünden şikayetimi sunarım yarım saat sonra kargom kapıda :1::27:
tavsiye ederim şiddetle :kkk:

ya vakit kaybı mı acaba , yani yoksa şansım yoktur değil mi:43: ir hafta bu kadar kampanya ,amaaaaaaaaaaa hani nerde hani nerdee , :ssz:

kızlar ben yurt dışına açıldım 2 bebeynen haberiniz olsun :37:
akşam üstü 850 le başlayan bi nodan arandım şimdi de 30 la başlayan no aradı
ilki kuzey koreymiş şimdikide yunanistan
açmadım tabi ama aynı gün iki farklı ülke midem bulandı diyebilirim
bu katıldığımız yerler bilgilerimizi kimbilir nerelerle paylaşıyo :26:

Son düzenleme:

hc bnde öle sorun olmadı canım yha
cgr atıp kapatıolarmı yoksa konusuolarmı

bnm de nom birilerinin eline geçmişti arkdşlık sitelerine vermişler ve haal rahatsız ediyolar nadir de olsa ilk aradıklrı gün çıldırıcaktım insanın psikolojisi bile bozuluyor heryere güvenmeyelm bundan snra kızlar

facebookum gittiii.. tel onayı istiyo no yazıorum mesaj falan göndermiyorlar napıcamm

aynı sey banada oldu canm yenı hesap acmak zoruna kaldım sen kurtarırsın ınsallah
onay msj gelmıyosa eskı dandık bı tele tak hattını o zmaan gelıyo dıyolar bı dene ıstersen

selam kızlarrrr hippe üye oldum mail geldii

"iPP Bebek Kulübümüze üye olduğunuz için teşekkür ederiz.

Sizinle ve minik bebeğinizle yakında tanışacağımız ve size heyecan dolu büyüme ve gelişim süreci içerisinde destek olabileceğimiz için çok mutluyuz.

Kulübümüzün çok yönlü hizmetleri bebeğinizin bu süre içindeki gereksinimleri göz önünde bulundurularak geliştirilmiştir. Bilgilendirmelerimizin size tam ve doğru yapılabilmesi için lütfen bebek kulübü kartlarını eksiksiz doldurunuz.

Bilgileriniz elimize geçer geçmez kişisel hoş geldiniz paketiniz en kısa sürede size gönderilecektir.

Bu arada her hangi bir sorunuzun olması durumunda bize telefon etmekten çekinmeyin. Her zaman sizin için buradayız. Bize Pazartesi ile Cuma günleri 8.30 ile 17.30 saatleri arasında 0216 428 30 40 telefon numarasından veya info@hipp.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Bunun dışında HiPP - Organik Bebek Mamalar1, Organik Bebek Mamas1, Organik Bebek Yemekleri adresinden hamilelik sırasında sağlıklı beslenme ve doğru bakım yöntemleri hakkındaki gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz
. "

bu şekilde bir mail. "Bilgilendirmelerimizin size tam ve doğru yapılabilmesi için lütfen bebek kulübü kartlarını eksiksiz doldurunuz."
cümlesi benim kafamı karıştırdı kartlar derken neyden bahsediyor sizce. kişisel bilgiler falan mı yoksa başka birşey mi??:44:

Son düzenleme:
aynısı banada olmuştu sonra kendiliğinden açıldı ...

aynı sey banada oldu canm yenı hesap acmak zoruna kaldım sen kurtarırsın ınsallah
onay msj gelmıyosa eskı dandık bı tele tak hattını o zmaan gelıyo dıyolar bı dene ıstersen

off bi doknmiyimde açılır inş sabaha

iki telede istedim onay kodu iki numarayada gelmedi

facebookum gittiii.. tel onayı istiyo no yazıorum mesaj falan göndermiyorlar napıcamm

cnm aynısıkardeşimin hesabına oldu yarışmalar yüzünden spama düşüyoruz büyük ihtimal. onun da aktlablmesi için açmştk adresi ne yazkki katlamadı :31: şmdi öylece duruyor bşy de geldiği yok

cnm aynısıkardeşimin hesabına oldu yarışmalar yüzünden spama düşüyoruz büyük ihtimal. onun da aktlablmesi için açmştk adresi ne yazkki katlamadı :31: şmdi öylece duruyor bşy de geldiği yok

off off napıcam :ssz::ssz:

Lütfen güvenlik kontrolünü tamamla
Güvenlik kontrolleri Facebook hesaplarının başkalarının eline geçmesini önlemeye ve spamcıları uzak tutmaya yardımcı olur.
Hesabını doğrulamak için telefonunu kullan
Kullandığın telefon numarası sadece tek bir hesabı doğrulamakta kullanılabilir. Numaranı girdiğinde, Facebook hesabını doğrulamak için bir kod alacaksın. Telefon numaran sadece senin hesabını doğrulamak için kullanılacaktır ve iznin olmadan kimseyle paylaşılmayacaktır.
böle dioo

Son düzenleme:
Berencim selam özledim senii :))) bu arada teknosanın reklamlarda belirttiği gece 10 da başlayan şu kampanyadan bahsetmek istiyorum defalarca pc başında beklediğimiz halde stokta sözüne ettikleri ürün yok , tamamen kandırmaca .. neymiş efendim o anda bitiyormuşmuş yani 3 tane bile koysa o an görmemiz gerekir kesinlikle indirim etiketi koyulan ürün yok orda , eh tabi yoksa bari ötekilere bakayım diyorsun , sözümona müşteri çekip bilgisayarları gösterip özendirecekler ,satış yapacaklar ama benim midem bulanıyor böyle ucuz kampanyalardan ve çok sinirleniyorum . GSM sektöründeki en başarılı şirketlerden birinde çalıştım, müşteri sadakati yaratma ve satış stratejileri gibi birsürü eğitim aldım ama böyle acemice bir reklam ve kampanya anlayışı görmedim kesinlikle çok itici , bigisayar alacaktım vazgeçtim bu yalan kampanyaya tepki olsun diye !! siz de yazın insanları aptal yerine koymasınlar

bende seni özledim canım:49::49:

canım 850 ile başlayan numara daybuyday olabilir ya da internet alışverişin olan siteler onlar 850 ile başlıyor beni de aramışlardı oaradan biliyorum. 30 ile başlayan hakkında fikrim yok :44:

Back
X