sen bilirsinaynı adrese gönderim yaparlar mı acaba 3 tane istedim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen bilirsinaynı adrese gönderim yaparlar mı acaba 3 tane istedim![]()
sen bilirsinbana durmadan gecersiz karakter diyor.. her sekli denedim neden kiii
![]()
bende bendeFacebook'ta Ödüllü Sorular | Facebook
kazansam sasardım zaten
bugün aras kargonun ödülü neydi canlarım
hack falan mı bunlar yaYine osman tayyar![]()
şimdi ceysularım geldi benim ve eşimin adına
2 adet pet şişe su 1 adet cam şişe su 1 adet el havlusu ve magic dede kitabı süslü dediğiniz cam şişe yok
ayyy kargocu nefes nefese kalmıştı utandım valla adamdan acaba içindekinin ne olduğunu biliyorlar mı ?kocaman bir yuh çekmiştir biliyorsa eğer![]()
yenisi güzel o zaman.ben fairy aldım çeklerden çok memnun kaldım bir de moneyden quantum kazanmıstım onu da begendim
hack falan mı bunlar ya
aynı yoldan ilerliyoruzönce beleş pril ıyykkk çok kötüydü. sonra fairy çekle almıştım parladım moneyden quantumla cila çektim
![]()
ben migrosdan ne kazandıysam alamadım.çünkü ne hikmetse kazandığım her ürün samsunda ki mağazada yok oluyor.![]()
mağazada yoksa ya müş. hiz. yetkilisen söyle ya da moneyclubun ilteşim sekmesindem şikayetini ilet money para olarak yüklesinler. geçen perşembe gün kü hayat suları almaya üşendim . iletişim bölümünden bulamadım diye mesaj attım ertesi gün dönüş yaptılar 3,99 tl lik money para yüklediler ben de sarelle aldım![]()
soda etkili tablet yeni değil ama benim makinem vestel marka marka farkedebilir
fairy bana cok pahalı geldi almıyorum![]()
aynen ben de aradım ve alışveriş yaptım bugün 3.99 düştü toplam hesaptanmağazada yoksa ya müş. hiz. yetkilisen söyle ya da moneyclubun ilteşim sekmesindem şikayetini ilet money para olarak yüklesinler. geçen perşembe gün kü hayat suları almaya üşendim . iletişim bölümünden bulamadım diye mesaj attım ertesi gün dönüş yaptılar 3,99 tl lik money para yüklediler ben de sarelle aldım![]()