Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Estee Lauder Türkiye ‏@EsteeLauderTR
Kazananlar belli oldu! @Mbilgii , @zetacons , @mentaldelusion , @allaboutilknur , @ertugum2008 Tebrikler!! mesaj kutunuzu kontrol ediniz.

[h=5]Ariş Pırlanta Sanatı
[/h][h=5]İŞTE BU HAFTAKİ SORUMUZ:
Ariş ‘Genç Tasarım’ pırlantalı altın şans yüzüklerinin fiyatı nedir?
Doğru cevabı kampanya@aris.com.tr adresine gönderin.
Duyuruyu beğenip paylaşın, sürpriz hediye kazanma fırsatını yakalayın.
SON KATILIM: 05 EKİM 2012 CUMA / 16.30
ÖNEMLİ NOT:
Yarışma katılımcılarının sorunun cevabını mail yoluyla göndermelerinin yanı sıra sayfamızı beğenmiş ve duyuruyu sayfalarında paylaşmış olmaları gerekmektedir.
http://goo.gl/ONVJo

[/h]

https://www.facebook.com/PeugeotMepa

hem annem adına hem kendi adıma kazanmışımmm:52::52::52:
ne kazandık acaba arabamıııııııııııı:52::52::51:
burdan arkadaşların isimleride var

Yarışmamıza katılan herkese çok teşekkür ediyor, kazananları tebrik ediyoruz. Kazanan katılımcılarımız sürpriz hediyelerini Peugeot Mepa İkitelli Plazamıza gelerek, teslim alabilirler.

yavrummm o duayı bana sen etmiştinnnn dimiiiiiii

amcacımm kazanmışşş :32:
evet canım ben dua etmiştim..allah gönlüne göre versin.hepimizin.cümlemizin gönlüne göre versin..:34::16:

gitmemize degcek bişeymidir acaba
valla gitmemize değecek birşeymi bilmiyorum acaba hediye ne bende merak ettim şimdi..
Yarışmamıza katılan herkese çok teşekkür ediyor, kazananları tebrik ediyoruz. Kazanan katılımcılarımız sürpriz hediyelerini Peugeot Mepa İkitelli Plazamıza gelerek, teslim alabilirler.
haftasonu gider alırız artık.eşim götürür umarım işe yarar birşeydir.

evet canım ben dua etmiştim..allah gönlüne göre versin.hepimizin.cümlemizin gönlüne göre versin..:34::16:

Valla gitmemize değecek birşeymi bilmiyorum acaba hediye ne bende merak ettim şimdi..

Haftasonu gider alırız artık.eşim götürür umarım işe yarar birşeydir.

arasak söylerlermi acaba

valla gitmemize değecek birşeymi bilmiyorum acaba hediye ne bende merak ettim şimdi..

haftasonu gider alırız artık.eşim götürür umarım işe yarar birşeydir.

Duaların kabul vaktinde dua etmişinnn Allah razı olsun duan kabul oldu:54::54::54:

Back
X