Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Tanıtım Kampanya'mızdan 1 adet resimde görülen sarı kalpli letterpress not kartı ve uyumlu zarfını kazandığınızı haber vermekten mutluluk duyuyoruz.

Kazanmış olduğunuz kart iki hafta içerisinde elinize ulaşacaktır. Ayrıca listemize üye olmakla gelecek Dalia yenilik ve promosyonlarından öncelikli olarak haberdar olacaksınız.

Kampanyamıza katıldığınız için teşekkür ederiz.

Sevgilerimizle,

Dalia Davetiye

aynı mail bişey banada geldi,nasıl bişey acep

ilk defa bende :99 pek bi mutlu oldum
ne yazmıştınız cvba yahu çok merak ettim:9::9::9: ben kaznamamışım doğal olarak yine:31:

dettol ducros veet bunlarda kesinlkle çkmıyor bana hiç çoook uzun süredir kaç bin tane yrşma yptılar değişk değişk hç mi çkmaz insan bu demirbaş üyemiz bi hediyeyi hakediyo der o kdr para kazandırdım onalra:9::9:
dettol gene yazmamış ismimi:31:
ben de detandan anacım kazamştı o gelmiş bugün anca.4 tane şey koymuşlar çok işimize yarıycak çook:9: beğendim:54:

trendyol kargo bedava hedıyesı olan varmıııııııııııııııı

Günaydın kızlar... :) fairy beni çok sevdi galiba çek göndermiş ama 5 TL :) 70 tablet alımlarında geçerli sadece 35 tl ye geliyor yanında da 750 ml fairy hediyeli.. Kargo da bedavaymış.. isteyen olursa mesaj atsın bana verim.. kullanmayacağım ben

günaydın kızlar vip dükkanda da kargo bedava..ben daybuydayde bişi bulamadım alacak ama vip dükkan da güzel seyler var

Back
X