Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Bübchen Türkiye
Yarışmamız sona ermiştir. Katılan herkese teşekkürler. Kazananlar Pazartesi günü açıklanacaktır. İyi hafta sonları..

Ariel Türkiye
Ariel Akıllı Kapsüller Oyunu Cevahir AVM’de!

Hem eğlenmek, hem de deterjan tarihinin en büyük yeniliği Ariel Jel Kapsüllerle tanışarak, anında indirim çeki kazanmak ister misiniz?
O halde herkesi bugün ve yarın Cevahir AVM etkinlik alanına bekliyoruz.

Darphin Türkiye
Vitakskin ile Hayatının Enerji Kaynağı Uygulamasına katılıp bizimle hayatının enerji kaynağını paylaşmak ister miydiniz?

Üstelik jürinin seçeceği 10 şanslı kişiden biri olup çok özel Vitalskin Set kazanma şansı yakalayabilirsiniz!

Uygulamaya katılmak için tıklayabilirsiniz: Darphin Türkiye - Hayatının Enerji Kaynağı | Facebook

Harika bir Pritt Ürün Seti senin olsun ister misin?

Hadi o zaman aşağıdaki sorunun cevabını pritturkiye@gmail.com e-mail adresine, ad-soyad, adres ve telefon bilginizle birlikte gönder. Doğru yanıtı veren 25., 50., 75. ve 100. ve 125. kişilerden biri ol, kazan!

Hangisi Pritt Silinebilir Tükenmez Kalem’in renklerinden biri değildir?

a) Kırmızı b) Siyah c) Mavi d) Yeşil

Daybuyday'ın limit koymasına çok üzüldüm :2::2:

Avon'un uygulamasında 0 hediye kaldı yazıyor boşuna mı katılıyoruz ya :44:

arkadaşlar brunodan kardeşimin evine kart gelmiş.kredi kartı gibi birşey diyor acaba neki bilen varmı yada böyle birşey evine gelen anlamadım böyle bir kampanya varmıydı unuttum ben yaa

bana da geldi cnm. bebekler için acıbadem mobil sağlık hizmetinden yararlanabiliyomusuz.kartın arkasında tlf numarası var. orayı arıyomusuz. kartın ön yüzündeki kodu söylememiz yeterliymiş.

kızlar bişi sorucam ben bu ay omo deterjan kazandım ama hala ses yok.kampanya bıtıncemı yollamaya baslıyolar acaba.bileniniz varmı?:18:

avon hergün kaçta başlıcak ki hediye sayısı az bence ya 2 dkda biter bol sayıda hesabı olanlar yuzunden

Back
X