Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
http://twistarayanbulur.com/game-start.php
kızlar olodukça kolay kıyafetleri seçiyoruz beniyi bi puan yaptım ama facedeki kışılerde tıklayınca dahad aartıyo puanlar
sizden ricam beni facenize eklermisiniz
dayleker@hotmail.com nolurrrrrrrrrrrrrrr10 kişi tıklasa yeter ama bnm listedekiler sevmiyo böyle şeyleri :2:
Ben de az önce yaptım anlatıyım. Twitter üzerinden giriş yapıyoruz ya yanda ürünler var aşağı yukarı gidiyolar :) onları sürükleyerek tweetin üzerine getiriyoruz. Ürün isimlerinden kısa olanları seçiyoruz ki daha çok tıkışsın :) 3, 4 ve 5 harflileri yani. En fazla 26 tane tıkışıyo.
çok sağolun kızlar deniycem akşam..İlave yapıyım güzel açılamaya ; ilk önce 4 harfli ürünleri seçin , sonrasında 5 harflilere geçin..26 oluyor... İlginizeee , bilginize![]()
elvis
türkan şoray
madonna
bradpit
Taft Extra Güçlü Saç Köpüğü 150 ml - Belirginleştirici ve Dolgun Bukleler (46190)
Saç stili de Bob olması lazım
evet ,en az 5 ark.kabul edecek, öğretmenin hedaye çorap kazanacak, 10-15 kişi kabul ederse hediye paketi büyüyor..
hediye okula gidiyor..
çakallık edip kendi adımı yazayım denilirse
okulda kargo seni bulamayıp geri götürür..
yani gerçek öğretmenlere gidiyor..
Müjde | Facebook![]()
ya bu ülker çikolatalı gofretten kazanan varmı aranızda? off ne sinir bozucu bi oyun ya 2 gündür girmiyorum bile![]()