Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ELFE'den şık bir elbise kazanmak için YARIŞMAMIZA katılın! ELFE butiğimizde toplamda kaç adet ürün bulunduğunu yarisma@trendyol.com'a mail atan 25. kişi görseldeki elbiseyi kazanıyor! İyi şanslar :)

AKER EŞARP | Facebook
İkiçay
BU Gün Yine Çarşamba...
Her Çarşamba günü saat 22:00 da web sitemiz İkiçay - Kurumsal web sitesi adresindeki bannerlarımızdan 1 tanesini değiştiriyoruz, bu akşamki konumuz bir DOĞA OLAYI, tahmin eden ilk yarışmacımıza 1 adet 500gr Kuzey Yıldızı hediye edeceğiz.
Yarışmamız saat 22:00 da sona erecektir.

Sevgili Anneler! Yarın perşembe! "Haftanın Soruları" yarışmamıza kimler katılıyor?
Yarışmamız sabah 09:00 da başlayıp, akşam 20:00'ye kadar sürüyor.
Bu haftanın ödülü resimde görmüş olduğunuz Şimdi Parti Zamanı doğumgünü kutlama seti
Sorularımızı doğru olarak yanıtlayan 50., 100., 150., 200. ve 250. annemiz kazanacak.
https://www.facebook.com/milupaannebebekkulubu/app_229468217135279

sislioptik ‏@sislioptik

Bu tweeti retweet edip, Şişli Optik twitter sayfasını takip et, Burberrys gözlüğü kazanacak 3 kişiden biri olma şansını yakala !

fqd8z.jpg

2358PB071159.JPG

:49:çilekeş anamın feysi kapanmadan son kez kazandığı vaselineler geldi az önce:46::21:
firenç öce bilem var:21:sepetini çok beğendim:16:

fqd8z.jpg

2358PB071159.JPG

:49:çilekeş anamın feysi kapanmadan son kez kazandığı vaselineler geldi az önce:46::21:
firenç öce bilem var:21:sepetini çok beğendim:16:

sen böyle gözümüze soka soka resim eklersen gözede gelir nazarada gelir :24:
maşallah ne güzelmiş incinaz teyzem mi kullancak bunları yoksa sen zulaya attınmı annenden habersiz :27:
benim eve annemin adına kargo gelirce babam hemen annene söylicem seni onun adına geldi sen ona vermiyon diye beni tehdit ediyo :47:

sen böyle gözümüze soka soka resim eklersen gözede gelir nazarada gelir :24:
maşallah ne güzelmiş incinaz teyzem mi kullancak bunları yoksa sen zulaya attınmı annenden habersiz :27:
benim eve annemin adına kargo gelirce babam hemen annene söylicem seni onun adına geldi sen ona vermiyon diye beni tehdit ediyo :47:

açıldı kız anamın yeni açtığım feysi,bi tanıdığım uğraştı açılmış...nazar kalktı zaaar:nazar::52::52:

paylaşırım anamla noolcek.:23:.hepsi onun olsun..:34:
adresi kopi pest yapmıştım ,onun profilindede benim adresimi kullandım, zor gelmişti adres yazmak..:1:

Back
X